dalmošica
Početnik
- Poruka
- 3
koliko god da ih ja promijenih meni je svaki drugi
zar poslije prvog ionako nije tako svejedno
zar poslije prvog ionako nije tako svejedno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako sta su?
Pa ybaci valjda...![]()
Zvanicano nekoliko
nezvanicano ...ko te pita...odmah pocnes da patis od amnezije
![]()
Zvanicano nekoliko
nezvanicano ...ko te pita...odmah pocnes da patis od amnezije
![]()
zvanično ti si mi drugi
Providno i neubedljivo!
Al , ako kaže onako maznim glasićem, sve trepući okicama i pupeći usta: ...mmmm, ti si mi....(tu napravi dramsku pauzu, trepne još dvaput i obori pogled!)..... treći...."
Ne omašuje, sigurno! Pogodak...![]()
Ne mogu da se ne setim onog vica..Ti si mi..(.tu napravi dramsku pauzu, trepne još dvaput i obori pogled!)..... treći....Danas..![]()
Ne mogu da se ne setim onog vica..Ti si mi..(.tu napravi dramsku pauzu, trepne još dvaput i obori pogled!)..... treći....Danas..![]()
Shta ti je svet...a ljudi nemaju ni jedanput dnevno da jedu.... a neki ....![]()
sit gladnom ne veruje...
...а можда се тиме може заварати глад...![]()
zvanično ti si mi drugi
koliko god da ih ja promijenih meni je svaki drugi
zar poslije prvog ionako nije tako svejedno![]()
sto jer u stvari i istina..E nemoj bas drugi to je vec provaljeno i odmah znaju da nije istina, cak je i u vic uslo tako da onda to nije pravi odgovor. Pravi odgovor treba da zvuci istinitoznaci reci neku cifru ispod 5 to valjda mogu da prezive
to je solidno i u to pomenuti samo velike ili vece ljubavi ovo ostalo ...ma nije vredno pomena
![]()
Kad zene budu prestale da se stide svoje seksualnosti, nesto ce se zaista i promeniti.
Ove price stvarno vec pocinju da me izludjuju. Zasto vecito podilaziti pacenicima i smanjivati broj da se jadni ne bi osetili ugrozeni i, sto je jos gore, sebi podigli cenu na potpuno sumanutom trzistu (cega?? Pi.cke? Izvinjavam se, ali je tako).
Zasto bi se neko, sa trunkom pameti, osecao ugrozen tudjim seksualnim zivotom PRE njega? Mislim dokle vise?
Ali zene ne mogu da razumem, ove koje ovako razmisljaju. Zasto ta vecita veza izmedju kolicine seksa i vrednosti? I nikakvo da shvatim u cemu se ogleda ta vrednost - u nedostatku seksualnog nagona ili u obuzdavanju istog?
Ove price stvarno vec pocinju da me izludjuju. Zasto vecito podilaziti pacenicima i smanjivati broj da se jadni ne bi osetili ugrozeni i, sto je jos gore, sebi podigli cenu na potpuno sumanutom trzistu (cega?? Pi.cke? Izvinjavam se, ali je tako).
Zasto bi se neko, sa trunkom pameti, osecao ugrozen tudjim seksualnim zivotom PRE njega? Mislim dokle vise?
Ali zene ne mogu da razumem, ove koje ovako razmisljaju. Zasto ta vecita veza izmedju kolicine seksa i vrednosti? I nikakvo da shvatim u cemu se ogleda ta vrednost - u nedostatku seksualnog nagona ili u obuzdavanju istog?
ovo si veoma lepo i veoma tacno napisala.postoje velike razlike u dozivljavanju sexa izmedju zena koje su jako izbirljive i imale malo parnera i onih koje su imale puno....vrednost je u oba samo ako su te zene bile u skladu sa sobom....a ocekivati da se ta dva tabora iskreno razumeju je tesko....jer je to nesto sto polazi iz same sustine dozivljavanja neceg tako intimnog i osetljivog....