Koliko partnera zena sme promeniti ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Providno i neubedljivo!

Al , ako kaže onako maznim glasićem, sve trepući okicama i pupeći usta: ...mmmm, ti si mi....(tu napravi dramsku pauzu, trepne još dvaput i obori pogled!)..... treći...."

Ne omašuje, sigurno! Pogodak...:mrgreen:

Ne mogu da se ne setim onog vica..Ti si mi..(.tu napravi dramsku pauzu, trepne još dvaput i obori pogled!)..... treći....Danas..:manikir::hahaha:

E nemoj bas drugi to je vec provaljeno i odmah znaju da nije istina, cak je i u vic uslo tako da onda to nije pravi odgovor. Pravi odgovor treba da zvuci istinito :lol: znaci reci neku cifru ispod 5 to valjda mogu da prezive :think: to je solidno i u to pomenuti samo velike ili vece ljubavi ovo ostalo ...ma nije vredno pomena :whistling:
sto jer u stvari i istina..
:super:

Ove price stvarno vec pocinju da me izludjuju. Zasto vecito podilaziti pacenicima i smanjivati broj da se jadni ne bi osetili ugrozeni i, sto je jos gore, sebi podigli cenu na potpuno sumanutom trzistu (cega?? Pi.cke? Izvinjavam se, ali je tako).
Zasto bi se neko, sa trunkom pameti, osecao ugrozen tudjim seksualnim zivotom PRE njega? Mislim dokle vise?
Ali zene ne mogu da razumem, ove koje ovako razmisljaju. Zasto ta vecita veza izmedju kolicine seksa i vrednosti? I nikakvo da shvatim u cemu se ogleda ta vrednost - u nedostatku seksualnog nagona ili u obuzdavanju istog?

Ove price stvarno vec pocinju da me izludjuju. Zasto vecito podilaziti pacenicima i smanjivati broj da se jadni ne bi osetili ugrozeni i, sto je jos gore, sebi podigli cenu na potpuno sumanutom trzistu (cega?? Pi.cke? Izvinjavam se, ali je tako).
Zasto bi se neko, sa trunkom pameti, osecao ugrozen tudjim seksualnim zivotom PRE njega? Mislim dokle vise?
Ali zene ne mogu da razumem, ove koje ovako razmisljaju. Zasto ta vecita veza izmedju kolicine seksa i vrednosti? I nikakvo da shvatim u cemu se ogleda ta vrednost - u nedostatku seksualnog nagona ili u obuzdavanju istog?

:) postoje velike razlike u dozivljavanju sexa izmedju zena koje su jako izbirljive i imale malo parnera i onih koje su imale puno....vrednost je u oba samo ako su te zene bile u skladu sa sobom....a ocekivati da se ta dva tabora iskreno razumeju je tesko....jer je to nesto sto polazi iz same sustine dozivljavanja neceg tako intimnog i osetljivog....

:klap::klap:

Браво, а мени још сметају колегинице које се удале за првог и још кажу ,,Ни хвала ми није рекао!'' :dash:
Е, то не могу да разумем, хвала што је нико други није хтео?
Или хвала што је ,,поклонила'' нешто? Па то ,,нешто'' је ионако за једнократну употребу, а и тај моменат није баш неки спектакл!

Ајд, доста за данас од мене... :)

:) postoje velike razlike u dozivljavanju sexa izmedju zena koje su jako izbirljive i imale malo parnera i onih koje su imale puno....vrednost je u oba samo ako su te zene bile u skladu sa sobom....a ocekivati da se ta dva tabora iskreno razumeju je tesko....jer je to nesto sto polazi iz same sustine dozivljavanja neceg tako intimnog i osetljivog....
ovo si veoma lepo i veoma tacno napisala.

Od 3-5 uvek je dobra kombinacija.

Nijednog pre tebe- Znace ako lazes.
Jednog pre tebe- Vec je provaljeno i znace da lazes
Dvojicu pre tebe- Vec smo na klizavoj teritoriji... Mozda poveruje, ali samo ako i njega zavlacis bar 6 meseci
Trojicu ili Cetvoricu pre tebe-Ovo je ok kombinacija, ali obavezno naglasi da su bile duuuge veeeze i veeeeelike ljubavi
Iznad cetvorice pre tebe- Nisi valjda luda da mu ovo kazes?

U peoseku... Smanjis i to za trecinu, minimum. Zavisi i koliko imas godina. Nije isto kad devojka od 17 kaze da je imala cetvoricu pre tebe i zena od 30.

Ne znam. Ni meni nikada ovo nije bilo jasno. Niti sam igrala po tim pravilima.

Mislim da je "vrednost" u tome sto su one pristojne, fine, dobre, "ne misle na te stvari" itd itd. Ali ne bas u smislu da su frigidne, jaka mi stvar, nemati seks kad si frigidna... Nego ono... Da se oseti da neces lezati ko klada kad budes spavala sa tim PRVIM, ali eto, cuvala si nesto NAJLEPSE sto si mogla da mu das, cuvala si se za NJEGA... Ta sr.anja...
:brus:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back