Koliko partnera zena sme promeniti ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa kako drugačije da bude poštena žena? I jedan je dovoljan da se muškarac sa pravom zapita da li mi je duži, da li sam bolji, da li ga voli, da li ga zamišlja dok je sa mnom, šta će reći ljudi kada se sazna da nisam prvi, šta ako je trudna sa njim, šta ako je spermatozoid ostao negde sklonjen na toplom, pa preživeo i sada će dete biti njegovo a ne moje? O dovraga, celog života će me mučiti pitanja ! (kaže jadni pošteni muškarac.) A zamisli da je taj jedan nju otkačio? Da li pati? Da li ga još voli? Ako je pozove, hoće li otići? Možda je bolji.

Eto zašto kažem nula.

U pravu si,koliko pitanja i nedoumica..tezak je zivot postene zene...:mrgreen:

Он пекар. Жозе Жозињо. Досо из Бразил. Озенио зена у Београд. Ту имају радња, месе хлеб и кифле. Њему његова зена висе не даје. Прво давала, после хоце-неце, онда само прица у кревету какви су били они други. Горан имао голема патка, Риста добро лизе и продаје осигурање, Мооња тура отпозади на фотељи.

Прво мислио кад досо у Београд, то велики сиса-град. Зене имају велике сисе, воле да дају свакоме. Кад оно - оцес. Прва његова не даје. Њему. Зато он дуго остане у пекара. Тамо меси тесто. Дизе се тесто, хлеб, надизу се кифле и дзевреци. Дизе се и његов стојко. У пекара топло, он го. Ста да ради без зене, навуце дзеврек на стојко - "е пописам се ако је то љубав."

Један његов друг из Рио, Санчо Тузни_Гусан, био дуго без зена. И добио трипер, нико не зна како, ако је само дркао. Доктор казе, то трипер од прљаве руке. Зато он кад навуце дзеврек на стојко, добро опере руке. Али јадан његов зивот. Дијенек... пардон, Дзеврек није зена, не уме да грли и љуби, а и сусам се теско цисти из гаце.

Његова деца несрецна. Његова зена није, она се удала да буде домацица, била промискуитетна пре брака, стојко јој досо доовде. А деца зову: "Тата, тата, додзи из пекара, сто толико радис?". Плацу и зову га да прицају. Он им донесе дзевреци. Па и он плаце. Ти дзевреци као њихова друга мама. Па мисли, ти дзевреци њихова браца сто их је он родио. Па опет плаце. То деца једу своја браца.

Којоте, иди у першун!

Свака ти је права! :klap:
http://vukajlija.com/idi u peršun

idi u peršun
thumbsup_disabled-1.gif
5 : 1
thumbsdown_disabled-1.gif

Kulturniji nachin da se nekom kazhe da ide u 3 lepe...

definisao pranker, 13.02.2007. // Nema komentara
idi u peršun

thumbsup_disabled-1.gif
3 : 2
thumbsdown_disabled-1.gif

Kakav je to izraz?! Nikada nećeš shvatiti poentu ovog izraza tako da nemoj da se zamlaćuješ time...

Ma kakav primer...

definisao Srbija, 30.01.2007. // Nema komentara

Pazi šta si rekla! I to mi je hvala, za sve što sam za vas učinio.

l_d2caa35c14c1a06ebb2d7a8dcc562f14-1.jpg

Uf, ćuti, izlečen sam.

Kojatkinova žrtva i teška odricanja kojima se podvrgavao, naročito su dolazili do izražaja nedeljom, kada su svi bili kod kuće. Obučen u ispranu cicanu kućnu haljinu i iznošene papuče, sa štipaljkom u masnoj kosi, predano je u sudoperi prao peršun koji je upravo doneo s pijace. Žena Borčica, na dvosedu čita novine, kćerka pincetom doteruje obrve.

Već za života proglašen mučenikom, ulazio je u feminističku arenu kada su lavice i tigrice bile suviše blage, i kada su ga, pognute glave i pune griže savesti zbog njegovog rintanja, podsticale da im priđe. Oblivenog znojem, videle su ga kako se u mukama nedeljnog pripremanja ručka smeši, uspravan, pogleda uprtog prema nebu. Ne treba mu pomoć. Sve će da uradi sam.

Ovaj sveti čovek svikao je na svakojake porodične muke. Podnosi ih dostojanstveno. Podigao je s čela pramen kose, da ne bi izgledao ožalošćen. Neka ga progone kroz sneg, uz ivicu provalije, neka ga zavezanog za konjski rep vuku po zemlji, bace besnoj kravi, polome zube "papajkama", slabine pocepaju gvozdenim češljem za drndanje vune, probuše usijanim ekserima i kožu oderu s leđa. Trpeće. Neće ni glasa pustiti.

Na sredini dnevne sobe, tako da ga svi vide, sklepao je mali priručni krst na koji će sam sebe razapeti. Ni za to mu ne treba pomoć. Lično će sebe zakucati i na glavu staviti trnov venac. Kazniće ih svojom krvlju koja će kapati, naočigled ovih nezahvalnika, na nov tepih, koji on otplaćuje i zbog kojeg sledećih pola godine ništa sebi neće kupiti.

Poslednja izmena:
Uf, ćuti, izlečen sam.

Kojatkinova žrtva i teška odricanja kojima se podvrgavao, naročito su dolazili do izražaja nedeljom, kada su svi bili kod kuće. Obučen u ispranu cicanu haljinu i iznošene papuče, sa štipaljkom u masnoj kosi, predano je u sudoperi prao peršun koji je upravo doneo s pijace. Žena Borčica, na dvosedu čita novine, kćerka pincetom doteruje obrve.

Već za života proglašen mučenikom, ulazio je u feminističku arenu kada su lavice i tigrice bile suviše blage, i kada su ga, pognute glave i pune griže savesti zbog njegovog rintanja, podsticale da im priđe. Oblivenog znojem, videle su ga kako se u mukama nedeljnog pripremanja ručka smeši, uspravan, pogleda uprtog prema nebu. Ne treba mu pomoć. Sve će da uradi sam.

Ovaj sveti čovek svikao je na svakojake porodične muke. Podnosi ih dostojanstveno. Podigao je s čela pramen kose, da ne bi izgledao ožalošćen. Neka ga progone kroz sneg, uz ivicu provalije, neka ga zavezanog za konjski rep vuku po zemlji, bace besnoj kravi, polome zube "papajkama", slabine pocepaju gvozdenim češljem za drndanje vune, probuše usijanim ekserima i kožu oderu s leđa. Trpeće. Neće ni glasa pustiti.

Na sredini dnevne sobe, tako da ga svi vide, sklepao je mali priručni krst na koji će sam sebe razapeti. Ni za to mu ne treba pomoć. Lično će sebe zakucati i na glavu staviti trnov venac. Kazniće ih svojom krvlju koja će kapati, naočigled ovih nezahvalnika, na nov tepih, koji on otplaćuje i zbog kojeg sledećih pola godine ništa sebi neće kupiti.

Borčica ne čita novine. :confused:
Ne voli tepihe i kredite.

Kupiće mu nešto lepo.

Šali se Koja, Vandice, znam šta ta čuvena izreka znači. Hvala ti. :) :heart:

Borčica ne čita novine. :confused:
Ne voli tepihe i kredite.

Kupiće mu nešto lepo.
Kupi mi nešto skupo, dušo, ujedno će mi biti i lepo. :)

(Zašto se u Srbiji govori samo o broju partnera koje je žena imala, a pri tom se čak i ne spominje njihov karakter? Bila je ovo parodija koja govori o karakteru muškog partnera. Takav i slični karakteri su jedan od najčešćih uzroka ženske potrage za novim seksualnim partnerom. Takav partner je divan suprug, brižan otac, solidan domaćin, ali se neke moje prijateljice često zapitaju: "kako voditi ljubav sa takvim čovekom? Meni je u krevetu potrebna muškarčina, da se osetim kao žena, koja će mi razbuktati strast", itd, itd...)

Poslednja izmena:
Drolja je ona koja svaku noc ide sa drugim i koja je za godinu dana izmijenjala 15 momaka , koja nema sa kim nije izlazila.
Slicno vazi za muskarce.Mene ne pale momci koji imaju po 300 djevojaka.Jezim se od njih, okinula bih im onu stvar, jer ove nedelje spavaju sa 5, pa sjutra o njima kako su kur.ve.A sta su oni ako smijem da znam:think:

Имала сам пријатељицу која је за двојицу са којима је водила љубав рекла : ,, А, па они се не рачунају!'' ;)

Мислим, ако се ти ,,неурачунљиви '' изузму, а њих буде десетак, жена буде замало па невина!? :otkacio:

( Мислиим, супер је рецепт, веома применљив)

Имала сам пријатељицу која је за двојицу са којима је водила љубав рекла : ,, А, па они се не рачунају!'' ;)

Мислим, ако се ти ,,неурачунљиви '' изузму, а њих буде десетак, жена буде замало па невина!? :otkacio:

( Мислиим, супер је рецепт, веома применљив)

Te brojke su veoma zanimljiva stvar..mozda je zena pocela da broji tek posle njih..tih deset..ili jednostavnmo ne broji..jer cemu brojanje..svaki novi muskarac je za sebe ..licnost koji nas htele mi to ili ne da priznamo ispecati sobom na svoj nacin..nekih se secamo vise..cesce..nekih manje a nekih..cak i ne zelimo da se secamo..sama tema nije trazila brojke ..vec odnos sredine i nas samih prema nasim vezama..koliko uspemo da budemo ispunjeni u njima pa se samim tim i zadrzimo u toj nekoj trecoj ili sestoj vezi ili idemo dalje trazeci novu..menjajuci partnere da li to znaci da zena ..nije u stanju da se ni u jednoj vezi pronadje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back