Koliko partnera zena sme promeniti ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sme koliko hoce, moze koliko hoce..
jedini je problem kad od tog menjanja -ne smenjivanja - moze malo da se izgubi kompas. to je kao pun orman garderobe pa ti se vise nista ne nosi..taj deo smatram opasnim.
ono kako ce to neko da skapira, tamo neko, to nije bitno. svako je prica za sebe..naravno partneru ne treba izneti pred nos sve veze, sva ka.ranja..to misire vec na glupost.
toliko od mene.

Ja mislim da je pitanje "Koliko si ih imala do sad?" strasno nepristojno da se postavi.
Isto tako je nepristojno da pitas nekog "Koliko imas kilograma?"
Ili da pitas nekog ko izgleda kao punoletan "Koliko imas godina?"

I bez obzira na to sto ni na jedno od ta tri pitanja nemam neke pozamasne odgovore, ja obicno kazem kako je to nepristojno pitati zensku osobu i odmah menjam temu.Narocito ako onog ko pita ne poznajem dovoljno dobro.Mada, ako me neko poznaje dovoljno dobro, on ce otprilike znati odgovore i bez da mu se nacrtaju.

Moram jos da kazem da takva pitanja jako obaraju moje misljenje o tom ko ih postavlja.

Meni je moja spavaca soba privatna stvar tako da nemam koga da mi lepi etikete i da mi kaze sta smem ili ne smem.

Bravo!!! :D U potpunosti se slazem sa tobom....

Moram da vam ispricam nesto, prije otprilike 2 mjeseca je moj brat dosao kuci sa nekom "drugaricom" - tu vece se nista nije desilo izmedju njih on, on je poslije kratkog caskanja odvezao kuci i naravno vrlo brzo se vratio svojoj... Na sta ja njemu iz sale " nije valjda da nisi nista uradio?" ... a on meni kao "jao, nemoj da budes takva, ona je jos nevina blablabla..." Da bi istu tu djevojku doveo prije 2 sedmice i naravno "odradio" je, jel da... Kada je ponovo odvezao kuci i vratio se svojoj pitam ja njega "jeli brate, nerece li ti meni da je ona jos nevina?" .... na sta se on ponovo vadio nekim njenim opravdanjima kao skoro je prvi put spavala sa deckom itd.....i onda ja opet na sve to "pa dobro, to bi bilo isto kao kad bi ja svom momku rekla da mi je drugi ili treci (a to nigdje veze sa zivotom nema)"...a on na to "ma ne sestro, pa ja u zivotu nisam imao dosadniji sex nego sa njom, to se nemoze sakriti....ili znas ili neznas.... ili imas iskustva ili ne" --- JOJ e tu me malo zamislio ....ja sam uvijek kontala da kazem (naravno ako budem pitana) da je negdje 3 ili 4 kad ono prc ( da prostite) ... na kraju krajeva meni je to pitanje bas bezveze, mislim kad mi ga postavi neki moj "decko" ... sta te briga bre, imala sam zivot i prije tebe .... ako se zabavljamo nemoram se nikome ispovjedati... (ili moram :confused: )

Zene, s'obzirom na to da sam kao prvo jako velika feministkinja, kao drugo obozavam taj sex i podrzavam svaku zenu koja zna da uziva u zivotu i da se k...a sa kim god pozeli...Budite mudre!!! (eto ja to moram prvo da naucim)...

Pozz svima na forumu :)

koliko ona hoce narawno..boze pa ne postoji zakon po kome zena moze tachno 15 lupam njih da promeni..ako se ona oseca dobro da ih menja onda ne widim razlog zashto ne bi?

naravno da ne moze niko da joj zabrani i da moze koliko hoce njih da promeni, ali pitanje je: koliko partnera zena sme promeniti u svom zivotu a da pri tom ne dobije epitet lake ili d.rolje
el tako kucko

da ne dobije epitet lake ili d.rolje 1-3 muskarca (tako bar muskarci kazu) -UZASS!!

@bundeva...
a koji su to nalazi ili rezultati?
d.rolja po meni jeste neka ofucana, iscjepana krpa nesto kao dronjak po kojoj svi gaze i ciste svoje cipele e sada to u uboredbi sa zenom ispadne valjda d.rolja.... - to je neki moj kont (mozda je i pogresan)

pozz

naravno da ne moze niko da joj zabrani i da moze koliko hoce njih da promeni, ali pitanje je: koliko partnera zena sme promeniti u svom zivotu a da pri tom ne dobije epitet lake ili d.rolje
el tako kucko

ma nema to veze sa brojem..vec sa tim koliko je vesta..ima zena koje se efikasno zvekecu sa tri tipa odjednom, i niko ne zna..one cestite, udate, svetice..:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back