Lilu
Elita
- Poruka
- 16.671
Ko je otvorio ovu glupu temu? Cuj koliko sme... koliko joj zdravlje dozvoljava...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je otvorio ovu glupu temu? Cuj koliko sme... koliko joj zdravlje dozvoljava...
Dakle..koliko partnera zena sme promeniti u svom zivotu a da pri tom ne dobije epitet lake ili d.rolje?.Biti d.rolja je stvar stava po meni a ne broja partnera..ipak..pitanje stoji..
Mislis..uostalom..kakva je razlika reci nekome da je d.rolja ili qurva..za mene su obe reci dno..uostalom one mnogo vise govore o osobi koja ih upucuje nekome nego o onome kome je upucena..

Pa znaš šta, pitanje ti je mnogo glupo, i svedoči o nekoj dubljoj nesigurnosti.
A evo i zašto:
Bila ti sa 1 ili sa 1001 muškarcem, ko za to mora da zna ?!

Dakle..koliko partnera zena sme promeniti u svom zivotu a da pri tom ne dobije epitet lake ili d.rolje?.Biti d.rolja je stvar stava po meni a ne broja partnera..ipak..pitanje stoji..

"ako kresne mnogo zena...
e bas zato mrzim sto sam zensko
uvek je pitanje morala vezano za zene i broj partnera vazan samo za zenski rod
za muskarce je to nebitno....nece ni jedan dobiti tutulu "droljana""ako kresne mnogo zena
Zato je, mislim, ipak vazno biti diskretan - i biti poznat po necemu drugom ...
ne shvatam ih ni ja ozbiljno,nego sam htela da kazem da za muskarca koji menja zene "kao carape" kazu da je svaler i nista vise........Pa i nije tako. Ja recimo uopste ne shvatam ozbiljno muskarce koje bije glas da su svaleri. Mozda bih se kresnula sa njima, ali to bi bilo jednom, ili par puta, i caos. I ja patim od iste predrasude - tesko mi je da ozbiljno shvatim osobu koja je cuvena zbog svoje seksualne aktivnostiZato je, mislim, ipak vazno biti diskretan - i biti poznat po necemu drugom ...

I naravno, od mene ce uvijek cuti istinu o toj "cuvenoj" brojci... Drugacije kod mene ne moze, jer ne bih ni bila sa muskarcem od koga bih morala nesto takvo da krijem...
..ali,ako sam mu manje ili vishe vredna zbog te cifre,onda nas dvoje zhivimo u svetovima razlichitih sistema merila vrednosti....