Koliko partnera zena sme promeniti ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zena sme da promeni partnera koliko joj volja,samo da bude pametna, ne u istom gradu(zbog hvalisanja doticnih i etiketiranja),pa da podvuce crtu i onda kada je bas neki kasnije pita koliko ih je imala do sada,seretski da se nasmeje i upita ga"jel' pre crte?" ....i otkaci ga.Pravi muskarci ne postavljaju takva glupa pitanja, jer dobro iskustvo moze da se stekne i sa jednim dobrim ljubavnikom,ako imas srece, a nekad moras sa vise njih da budes dok ne naidjes na pravog.A kako ces znati da je pravi ako nemas sa cime da uporedis???

Zena sme da promeni partnera koliko joj volja,samo da bude pametna, ne u istom gradu(zbog hvalisanja doticnih i etiketiranja),pa da podvuce crtu i onda kada je bas neki kasnije pita koliko ih je imala do sada,seretski da se nasmeje i upita ga"jel' pre crte?" ....i otkaci ga.Pravi muskarci ne postavljaju takva glupa pitanja, jer dobro iskustvo moze da se stekne i sa jednim dobrim ljubavnikom,ako imas srece, a nekad moras sa vise njih da budes dok ne naidjes na pravog.A kako ces znati da je pravi ako nemas sa cime da uporedis???

ovo je baz bezveze ali kontam da se zezas

Znaci po ovome modelu treba da se ebemo samo u megapolisima od preko 3,4,5 miliona stanovnika pa da niko ne sazna...malogrdjanski moral u tom slucaju opet narasta..i tesko ga je prevazici ..opet se moram ograditi ..pitanje se odnosi na zene koje imaju normalan sexualni zivot i partnere..ne mislim na promiskutetne zene i one kojima je menjanje partnera modus vivendi..

Pa, zezam se naravno....ali pogledaj sad jednu racunicu: seksualni zivot ti pocinje recimo od 18-te, svake godine po jedan frajer,do 28-e -to je deset ljubavnika(kao zabavljas se ozbiljno,po god. dana,pa vidis da je neozbiljno,otkacis ga) i u 29-oj upoznas gdin.Pravog i udas se za njega.Da li si ti bila promiskuitetna?A sta ako si se sa nekim zabavljala dve-tri godine i kresete se sve vreme(znaci sa jednim istim)ili sa njih cetvoro po 6-mes. se zabavljas ....i sa svakim se kreses manje nego sa onim od dve-tri god.zabavljanja???Nadam se da je neko razumeo ovo...a sto se tice one primedbe o metropoli (kucka), pa dovoljno je da budes sa po jednim iz okolnih sela i da se oni ne sretnu...mi zivimo u drustvu gde su pravila pisali muskarci i sve sto je za njih dozvoljeno,nama se to upisuje kao mana:bancenje po kafanama,ispijanje piva,posete kladionicama,menjanje partnera,izlezavanje posle posla,poslovi rezervisani samo za muskarce...kako god pogledas,nema nikakve ravnopravnosti,sve je samo prividno i cast izuzecima,tako da i ova tema ide u prilog ovom mom nacinu razmisljanja.Zasto neko ne postavi temu: koliko muskarac MORA da ima partnerki da najzad nauci kako da zadovolji zenu,da ona ne bi morala toliko njih da promeni???Toliko od mene,odoh ja na moju temu o mezoterapiji, da se bavim stvarima koje mi je nametnuo muski sovinizam,ulepsavanjem tela za zadovoljstvo prethodno ispljuvanog muskog roda.....

ma mozete vi da zaebavate meg kolko ocete, ona je poprilicno u pravu.. nije vazno da li ti mislis da si drolja ili ne.. uostalom, to nijedna devojka o sebi ne misli.. sem, verovatno, prostitutki.. drolja si kad dovoljno veliki broj muskaraca kaze da si drolja.. onda te upravo tako i tretiraju.. a kad te tako tretiraju, ti i pocinjes da se osecas kao drolja..strpaju li te u ludnicu, mozes ti da budes pametan kolko oces - ti si lud i tacka.. zato sam i pitao kucku zasto o droljama pita zene... drolje ste kad mi kazemo da ste drolje.. a mi kazemo da ste drolje kad znamo za nekoliko muskaraca s kojima ste bile.. u maloj sredini je to lako saznati i tamo se lakse postaje drolja..
eto, tako

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back