gost 10000
Veoma poznat
- Poruka
- 10.858
.Onda neko kaze lake zene,priroda trazi svoje,a i greh je imat a ne dati .
sooper......eo, sad se razoomemo ša su drolje.... grešne su one koje ne daju... ( :
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.Onda neko kaze lake zene,priroda trazi svoje,a i greh je imat a ne dati .

)
)
meni je samo smesno kad muskarci udju tako u neke godine, pa izgube kompas...![]()

ja samo kazem da danas sve ali sve funkcionise u oba smera i ne vidim zasto stavljati akcenat na drolje samo zato sto se govori o vlikom br partnera.ebre....kaže ti mirka šizika ša ima...i to joj je u kooći...a ti kao...e, nema...pa ima, ima....dobro...
alal..ne postoje drolje...ne postoje vekoor......?? a mooškarci od koliko godina nose pelene...??
postoji pure love...kad se neka majka kreše sa mnom...?? ma da....brate...al kad joj moož ode na poot....ja nisam omalovažavao žene u 40tim..nego sam stavio akcenat na materinstvo..........za razliku od nekih ovde prisootnih žena.....i majki....i sooprooga.....i foroomašica.....i ne znam već ša sve ne...aj kao mi pričamo jednom ovde kako stvari stoje.. za promenu...

E moj Moonjo...u velikoj si ti zabludi ....![]()
...meni je samo smesno kad muskarci udju tako u neke godine, pa izgube kompas...![]()