Koliko partnera zena sme promeniti ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo шта каже Здравко...
jedna za drugom takav zivot je moj
nisam ljubio stvarno vazan bio je broj

jedna za drugom svakoj bio sam drag
al duboko u nama to ne ostavlja trag
i u stvari srce spava sve do casa kad se javi prava
stobom je nesto drugo
ti si za menen par
stobom to traje dugo
ja sam probao sve
ja sam prosao svud
stobom, stobom je prava stvar

jedna za drugom
vjecnost cvijeta na cvijet
ti me vracas na zemlju
ti mi prekidaš let

i u stvari srce spava sve do casa kad se javi prava
stobom je nesto drugo
ti si za menen par
stobom to traje dugo
ja sam probao sve ja sam prosao svud

stobom je nesto drugo
ti si za menen par
stobom to traje dugo
ja sam probao sve ja sam prosao svud

Претпостављам да важи и за жене.

Skoro sam se sablaznula sta sam cula....kaze tip -ja hocu da nadjem djevojku,i hocu da se zenim ali ona mora biti bar 12 god mladja-...ja kao zasto(bas me zanimao taj pametni odgovor,a mogala sam pretpostavit)inace on ima 32 g.....kaze on paaaaa kao ona najvjerovatnije nema puno iskustva,a i pogodna je za vaspitavanje....:shock:

Skoro sam se sablaznula sta sam cula....kaze tip -ja hocu da nadjem djevojku,i hocu da se zenim ali ona mora biti bar 12 god mladja-...ja kao zasto(bas me zanimao taj pametni odgovor,a mogala sam pretpostavit)inace on ima 32 g.....kaze on paaaaa kao ona najvjerovatnije nema puno iskustva,a i pogodna je za vaspitavanje....:shock:
nekako mislim da takvi i zasluzuju partnere bar 12 mladje

nego oko cega se ljudi mlate,ko je koliko promenio pratnera:roll:

ništa neobično...i to široom planete...... jer, znaš kako.......mooškarci imaju tu životnu privlegiju da mogu da se ožene i u zrelom dobu...sa 40 i 50...i da imaju potomstvo...i da nađu i 20 godina, pa više.... mlađu ženu.........koja će svoje najbolje godine da posveti njima..........sa droge strane.....udešeno je da je tako da žene prosečno doože žive...i tako....to je jedna prirodna ravnoteža.....

tako je...đoorice.....ali samo u ženskoj mašti ...al u stvarnosti stvari stoje ko šo sam napisao...i uspoot se takvi mooškarci zabavljaju droljama......misim, dok im žene koovaju sarme i rađaju decu....

Kako mislis u masti? Ne poznajem ni jednog muskarca koji je imao 50+, bio sa mladjom...a da posle nije dobio nogu. Mislim i logicno je. Malo je otuzno kad postane sav mlohav, a ona u najlepsim godinama...:mrgreen:

ša u masti...? a....to......nisam reko u masti nego u mašti...........to ne pije vodu u životu...to šo ti kažeš da će udata žena od 40 godina..... koja ima dete ili dvoje dece..obično nezaposlena...a ako ima posao...onda tek neće imati vremena da ostavi i šo ti kažeš šootne tog starijeg mooža sa kojim je od 20-te......neće ta imati vremena ni da se kresne sa strane...možda ono jednom godišnje...ili jednom u životu, mada i to retko...sa nekim droogim likom.........jbga, đoorice...taki je žifot....

Moja jako dobra prijateljica je bila u braku sa takvim covekom.
Cura koje zivi preko puta mene, udala se za tipa...nebitno...sad ima 65, naravno ostavila ga je.
Druga prijateljica, takodje...nisu bili u braku, ali da u vezi...
i da ne nabrajam...
Godine cine svoje, pa ukoliko umesto zeluca nemas rupu...bio u braku ili ne, naravno da ces otici.

Dali se neko upitao.,sta rade zene od veliki svalera dok oni uzivaju sa tudjim.I one su za nekog tudje pa i u njima neko uziva.Onda neko kaze lake zene,priroda trazi svoje,a i greh je imat a ne dat.A sto se tice tih od 50 sto uhvate mlade,njima je najlakse oni ne rade nista tu je Vijagra i novcanik,ako i izdaju nije vazno,vazno je ucestovati.

...te prijateljice što su bile u braku...imale su decu... i imale su 40 godina kada su ostavile mooža jer su našle nekog mlađeg...od njih..mlađeg od 40 ..a one sa prtljagom i dobrim godina,a.....?? malo prekjooče....

ja pričam o braku....ili......ja te ženim jer si mlada jer mi prija tvoja mladost i lepota..treba mi neko da me podmladi i brine o meni..........to je privilegija samo mooškaraca.....tako da ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back