Koliko para tolike sise

srce mi je u stomaku:
maslacak bas bih hteo tebi da odgovorim...shvatila si spiku, ali volis da se proseravas, pogotovo pod tim nikom, ....verovatno si i ti u zivotu izgovorila ono ,svi su musklarci isti...pa zasto nama uskracujes filing da ne izgradimo sl apriori o vama pogotovo sto smo i svi mi culi onu pricu: ,,....pare mi ne znace nista, da je tako ne bih bila sa tobom ili ovim onim, ali svaka normalna devojka voli nove ...da se ne lazemo..."
...dobro....

u ovom svetu potrosnje i globalizacije sve se svodi na pare... ljudi i nemogu biti drugaciji ako drustveni smer ide u tom pravcu... pitanje je samo sta je covek sve spreman da uradi za pare tj da bi dosao do njih - samo u tome je razlika... ja "osudujem" samo one ljude koji bi bez imalo truda lagano voleli doci do tudjih para...

Ljudi ali LJUBAV je ono sto nas pokrece. ;) :) :) Ne verujem u te glupe price o lovi. To pricaju oni koji se plase da se zaljube i traze izgovore. I nema sta dalje da se kaze! Svi su doziveli da se skapiraju sa jednom osobom kako se nisu ni sakim i nema niceg lepseg na svetu!

NevenaBGD:
Ljudi ali LJUBAV je ono sto nas pokrece. ;) :) :) Ne verujem u te glupe price o lovi. To pricaju oni koji se plase da se zaljube i traze izgovore. I nema sta dalje da se kaze! Svi su doziveli da se skapiraju sa jednom osobom kako se nisu ni sakim i nema niceg lepseg na svetu!

Hahaha koliko ti imas godina? 16?? :lol:

Back