G gost 434892 Veoma poznat Poruka 12.912 30.09.2023. u 11:48 - Колико (не) волите свој глас #51 LastDay: Moja omiljena Kliknite za proširenje... Линкин парк је линкин парк. Нису за џабе добили не знам ни ја колико гремија
LastDay: Moja omiljena Kliknite za proširenje... Линкин парк је линкин парк. Нису за џабе добили не знам ни ја колико гремија
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 236.159 30.09.2023. u 13:48 - Колико (не) волите свој глас #52 A kad ga to cujem pa mogu da ga ne volim svejedno brate nemam komplexa
G gost 434892 Veoma poznat Poruka 12.912 30.09.2023. u 14:05 - Колико (не) волите свој глас #53 georgejune: A kad ga to cujem pa mogu da ga ne volim svejedno brate nemam komplexa Kliknite za proširenje... Па да, твој је па је твој. И знаш да га не можеш мењати.
georgejune: A kad ga to cujem pa mogu da ga ne volim svejedno brate nemam komplexa Kliknite za proširenje... Па да, твој је па је твој. И знаш да га не можеш мењати.
Zelena milja Poznat Poruka 8.479 01.10.2023. u 11:55 - Колико (не) волите свој глас #54 LastDay: Ne, nema menjanja. Može se samo raditi na dikciji. Kliknite za proširenje... Mene jednom prilikom zvali iz neke agencije,prodavali aparate za merenje pritiska...Prvo pitanje je bilo "da li ti je mama kući?" Toliko o tome...
LastDay: Ne, nema menjanja. Može se samo raditi na dikciji. Kliknite za proširenje... Mene jednom prilikom zvali iz neke agencije,prodavali aparate za merenje pritiska...Prvo pitanje je bilo "da li ti je mama kući?" Toliko o tome...
G gost 434892 Veoma poznat Poruka 12.912 01.10.2023. u 13:33 - Колико (не) волите свој глас #55 Zelena milja: Mene jednom prilikom zvali iz neke agencije,prodavali aparate za merenje pritiska...Prvo pitanje je bilo "da li ti je mama kući?" Toliko o tome... Kliknite za proširenje... Хахахахахаха... Не верујем да су зато тражили маму пре бих рекао да су је тражили због старости, да на њој примене те мераче
Zelena milja: Mene jednom prilikom zvali iz neke agencije,prodavali aparate za merenje pritiska...Prvo pitanje je bilo "da li ti je mama kući?" Toliko o tome... Kliknite za proširenje... Хахахахахаха... Не верујем да су зато тражили маму пре бих рекао да су је тражили због старости, да на њој примене те мераче