Крагујевчанин
Aktivan član
- Poruka
- 1.065
Јако ме интересује колико и шта мушкарци читају,тј да ли се уклапам у модел
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i mene isto![]()
Po ceo dan citam. Mnoge teme, ali uglavnom o politici, istoriji, tehnologiji. Volim i naucnu fantastiku.
Пошто те интересују историјске теме топло препоручујем ''Константиново раскршће''-Дејан Стојиљковић
Procitao. Hvala! Cuo sam da ce biti film i jedva cekam.
Po ceo dan citam. Mnoge teme, ali uglavnom o politici, istoriji, tehnologiji. Volim i naucnu fantastiku.
Књига је фантастична,баш ме је 'држала''.Одлична је идеја за филм,али се бојим да га не ус*ру
Dali ste previše reputacija u zadnja 24h. Molimo Vas da probate kasnije
Dosta čitam, najviše klasike, krimiće, horore, misteriju...dakle beletristiku. Ne volim epsku fantastiku ( tipa Tolkin ili ovaj sad Martin ). Takođe, izbegavam i trilere...
Ranije sam ih više voleo, ali vremenom mi je dosadilo. Malo su isprazni...često šablonski isl...
Пошто те интересују историјске теме топло препоручујем ''Константиново раскршће''-Дејан Стојиљковић
Odlična ideja, ne baš najsretnija realizacija. Vide se da je čoveku prvi roman. Ima dečko svakako potencijala.
Da,čitam. Ne redovno nemam ni izbliza toliko luksuza (vremena). Obično naručim 2-3 knjige sa popustom preko laguninog kluba čitalaca,pa kada ih završim(cca. mesec i kusur) naručim novu turu. Knjige biram preko preporuka ljudi za koje znam da imaju sličan ukus i naravno trudim se da pratim nove stvari prema listama bestselera. Klasike sam odavno izgustirao. Žanr zavisi od trenutnog raspoloženja. U suštini čitam da bih se opustio pre svega, ne da bih tražio smisao života,tako da beletristika dominira.
zavisi od vremena zimi vise..nekad par meseci nista a nekad jednu za drugom..uglavnom psihologiju i tako neka produhovljenja
Ко нема картицу Лагуниног читалачког клуба може слободно да напусти тему као некомпетентан![]()
Oni koji se razumeju kažu da su Alnarijevi prevodi jako loši...