Koliko momci vole "punije" devojke?

• Začetnik teme Začetnik teme just girl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hej,momci!
Iskreno,kome bi dali vise sansi i kome ih dajete?
Anoreksicnim "manekenkama",atraktivnim plavusama ili "mogu i da prodju" malo "punije" devojke?
U stvari,koliko vam je vazan izgled kod devojki?
I koliko volite "punije" devojke? :)
[/b][/u]

Na poslednjem mestu bih anoreksicne. Evo i zasto.
Gej lobi koji drma planetu je osmisljeno ( i placeno) okrenuo modu kao i stil zivota u svoju korist. Pocetci verovatno placenih manekenki pocevsi od Kejt Mos pa nadalje su oduzeli zenama ono sto ih cini privlacnim- obline.
Do nedavno je "zadatak" devojcicama bio da imaju 5-10 kg manje, gde su njihove guze pocele da poprimaju oblik guza decaka.
Jedna od prvih koja je imala petlju da se suprotstavi ovom nakaranom sistemu vrednosti je izmedju ostalog bila Dzenifer Lopez, koja zbog toga danas ima obezbedjenje vece nego Barak Obama. U poslednje vreme joj se pridruzuju Vitni Tomson, Lajzi Miler, Dzeni Rank itd..

Ne znam ni moja ****** kako izgleda a ne od kim kardansijan...:D kako kaze surda kad opisuje kakvu zenu hoce....:D Da bude lepa,da ima krupne oci,da je ima :D Krupnjace sto kaze Cvarkov Djoko :D

Ja volim onako umerene cure,da bude proporcionalnih dimenzija da tako kazem....ne volim te ekstreme nikako :D

Ko kaže da volimo punije devojke ? :hahaha:
Bitan je izgled. Meni je lično jako bitno da nije neka "Debela Jelena " ili da nije ko u onom filmu "Pojela si bambija debela " :rotf:
Ja ovde postavljam pod pitanje-a šta kad dodješ u godine da ne možeš da biraš ? Dal bi tada izabrao da budeš i sa "debelom Ninom (Jelenom) " ili bi pre ostao sam ?
Ja bi pre ostao sam. Bolje kvalitetno sam nego (loše) sa bilo kime, tj. sa nekom koja mi se fizički ne svidja.

Ps. Nina ništa lično :lol: A i "debela Jelena " nije bila debela :D Ona je bila malo punija. Čak smo i gotivili jedno drugo, dok jednoga dana nije od drugih čula da je zovem Debela Jelena :hahaha: Iz mog ugla-ja sam tad bio mršav ko čačkalica (a sad sam deblji od debele Jelene :hahaha: ), ona je u odnosu na mene stvarno bila debela :hahaha:

Svi mi jednog dana cemo da okljakavimo i necemo bit vise ni za sta al opet lepse je kraj sebe videti zgodnu i lepu zenu nego vangabaritnu medjutim veliku ulogu treba da igraju i moralne odlike i stavovi suprotnog pola jer izgled je kao sto rekoh prolazan a moral,etika,ljudskost....to ko ima jednom ima doveka...

Hej,momci!
Iskreno,kome bi dali vise sansi i kome ih dajete?
Anoreksicnim "manekenkama",atraktivnim plavusama ili "mogu i da prodju" malo "punije" devojke?
U stvari,koliko vam je vazan izgled kod devojki?
I koliko volite "punije" devojke? :)
[/b][/u]

Ja volim malo punije, zaobljenije devojke. Mada je moja devojka dosta mršava, ali to je splet okolnosti. Generalno, meni je UVEK lepše kada devojka ima 5 do 10kg viška, nego 5 do 10kg manjka. ;)

Na poslednjem mestu bih anoreksicne. Evo i zasto.
Gej lobi koji drma planetu je osmisljeno ( i placeno) okrenuo modu kao i stil zivota u svoju korist. Pocetci verovatno placenih manekenki pocevsi od Kejt Mos pa nadalje su oduzeli zenama ono sto ih cini privlacnim- obline.
Do nedavno je "zadatak" devojcicama bio da imaju 5-10 kg manje, gde su njihove guze pocele da poprimaju oblik guza decaka.
Jedna od prvih koja je imala petlju da se suprotstavi ovom nakaranom sistemu vrednosti je izmedju ostalog bila Dzenifer Lopez, koja zbog toga danas ima obezbedjenje vece nego Barak Obama. U poslednje vreme joj se pridruzuju Vitni Tomson, Lajzi Miler, Dzeni Rank itd..

Mršave manekenke bez oblina postaju popularne 60-tih, prva od njih je bila čuvena Tvigi, po njoj su i sve ostale mršavice bile nazivane "Tvigi".
To nije bio produkt gej lobija, nego je radjeno iz nekih sasvim drugih, totalno debilnih motiva

Neko reče - zdravlje je lepo.
Neke žene su gradjene tako da im je normalno da budu mršavice, neke su prirodno stamenije gradje i njima lepo stoji pokoja oblina.
Prati modu kad je garderoba u pitanju, a kad se o telu radi, bavi se sportom radi zdravlja i budi ono što jesi.

Back