Koliko megabajta muskosti?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma meni ne smeta toliko da budem švaler, koliko mi smeta kada mi devojka prećutkuje neke bitne stvari, kao ovu da je već rasknula sa dečkom. Pa da mi je to rekla, ne samo da bi ostao s njom još dugo, nego bi yebo kučku svaki drugi dan!

Eh stari dobri čika Aleksej ...
b020.gif

cvele2:
Pa priča ti je malo zamršena. Ona je sa njenim dečkom bila 8 ili 9 meseci u vezi. Ja sam se ubacio u 9. mesecu. Nagovarao sam je da raskine sa njim, svašta sam pokušavao, ali nije htela. Volela me je i to dosta. Voleo sam i ja nju, ali stalno prikrivanje veze mi je dosadilo više. Četiri nedelje smo se tako skrivali i na kraju meni pukne film i ostavim je. Zamisli, tek posle pola godine ona meni kaže da je dva dana pre našeg rastanka bila raskinula sa njenim pravim dečkom i ćutala je!!!!! Koja koza!

A da, što nisam spavao sa njom? Pa svake subote sam išao kod nje kući i mazili smo se u njenoj sobi. Prve subote je to bilo onako blago - ljubljenje uglavnom. Sledeće subote isto, samo je sada bilo malo i vatanja, a treće subote smo se pošteno izvatali i na "ona" mesta. Čak se i ona zaletela i počela da mi otkopčava kaiš na pantalonama, ali sam je prekinuo jer su njeni roditelji upadali u sobu na 5 minuta! Nešto nisam bio u fazonu da me razjareni ćale juri lovačkom puškom kroz ulicu dok bežim u gaćama! Da sam ostao još malo sa njom, verujem da bi se četvrte subote ofajdio!

Hahahah dobar si ti imas potencijala!!! :D:D:D

Petar_Pan:
Beze VizitauLudnici i sojka iz ludnice i na putu im se ispreci kanalizacija. Posto je
bio mrak, i nista se nije videlo, kaze sojka:

- Ajde skoci u ova govna, pa mi onda reci dokle su da ja znam sta
da ocekujem..

I VizitauLudnici skoci i dere se:

- Dooo clanakaaaaa su govnaaaa.

I skoci sojka i zaglibi se do grla

- ***** ti materina sto si me zajebo sada sam
se zaglibiO do grla!
- E ****** kad ne znas da skaces na glavu...

8-) :wink:
...a tata viceve :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back