- Poruka
- 6.315
.............
E,zbog cega sam ja ovo procitao........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
frozen1982.:.............
Stvarno nisam ni ja procitao... ipak je Cvele musko i ima 17 god... a ja nemam vremena bas sve da citam...kučka:Pitaj Pericu..on ce da ti objasni....ima da ukapiras iz prve,,:-D
E procitao sam... Resenje.. Kupi sebi gajbu... bezi od smuvanih ako to ne mozes da svaris... i nemoj da se petljas sa decom.. :wink:cvele2:Pa pročitaj, lepa priča sa tužnim krajem.
Mogao bih film da snimim od ovoga!![]()
![]()
frozen1982.:Resenje ti super...sedamnestogodisnjaci sad najvise kupuju gajbe.
Ali zato jebu kucke svaki drugi dan...cvele2:nego bi yebo kučku svaki drugi dan!
Samo ti Aladinova lampa fali...cvele2:Pa brate kad bi imao praznu gajbu negde u centru grada ... Totalno drugačija priča!
Pa kako ide dalje.... Jos sam duzan... ti oduzi...frozen1982.:Da.....prva generacija odrasla na forumskim umotvorinama.......gde ja stadoh ti produzi.....
neogeo:E shta ti je Aleksejeva skola....
cvele2:Pa priča ti je malo zamršena. Ona je sa njenim dečkom bila 8 ili 9 meseci u vezi. Ja sam se ubacio u 9. mesecu. Nagovarao sam je da raskine sa njim, svašta sam pokušavao, ali nije htela. Volela me je i to dosta. Voleo sam i ja nju, ali stalno prikrivanje veze mi je dosadilo više. Četiri nedelje smo se tako skrivali i na kraju meni pukne film i ostavim je. Zamisli, tek posle pola godine ona meni kaže da je dva dana pre našeg rastanka bila raskinula sa njenim pravim dečkom i ćutala je!!!!! Koja koza!
A da, što nisam spavao sa njom? Pa svake subote sam išao kod nje kući i mazili smo se u njenoj sobi. Prve subote je to bilo onako blago - ljubljenje uglavnom. Sledeće subote isto, samo je sada bilo malo i vatanja, a treće subote smo se pošteno izvatali i na "ona" mesta. Čak se i ona zaletela i počela da mi otkopčava kaiš na pantalonama, ali sam je prekinuo jer su njeni roditelji upadali u sobu na 5 minuta! Nešto nisam bio u fazonu da me razjareni ćale juri lovačkom puškom kroz ulicu dok bežim u gaćama! Da sam ostao još malo sa njom, verujem da bi se četvrte subote ofajdio!
...a tata vicevePetar_Pan:Beze VizitauLudnici i sojka iz ludnice i na putu im se ispreci kanalizacija. Posto je
bio mrak, i nista se nije videlo, kaze sojka:
- Ajde skoci u ova govna, pa mi onda reci dokle su da ja znam sta
da ocekujem..
I VizitauLudnici skoci i dere se:
- Dooo clanakaaaaa su govnaaaa.
I skoci sojka i zaglibi se do grla
- ***** ti materina sto si me zajebo sada sam
se zaglibiO do grla!
- E ****** kad ne znas da skaces na glavu...
8-) :wink: