Koliko ljudi, koji nisu ucenjeni ili placeni, ce biti na mitingu SNS-a u subotu?

Koliko ljudi, koji nisu ucenjeni ili placeni, ce biti na mitingu SNS-a?

• Ukupno glasova
    18
Da si dodao "i koji nisu mentalno oboleli" bilo bi nula! :lol:
SNS je u Kikindi već izvodio mentalno obolele na miting. Svi ste se smejali tom mitingu, a ja sam bio tužan. Znao sam u čemu je reč. Žena mi je iz Kikinde, pa mi je objasnila koje su osobe na mitingu. Bilo mi je to jako tužno. Zločin je šta ova država radi. Vodiš na miting devojku sa autizmom, kojoj su roditelji pomrli, pa je u prihvatnom centru i učiš je da viče : " Vučiću,Vučiću!" . Ispada smešna i ceo narod joj se ismeva, a ona, jadnica ne zna šta radi. Ovo nije bilo ni kod Hitlera

SNS je u Kikindi već izvodio mentalno obolele na miting. Svi ste se smejali tom mitingu, a ja sam bio tužan. Znao sam u čemu je reč. Žena mi je iz Kikinde, pa mi je objasnila koje su osobe na mitingu. Bilo mi je to jako tužno. Zločin je šta ova država radi. Vodiš na miting devojku sa autizmom, kojoj su roditelji pomrli, pa je u prihvatnom centru i učiš je da viče : " Vučiću,Vučiću!" . Ispada smešna i ceo narod joj se ismeva, a ona, jadnica ne zna šta radi. Ovo nije bilo ni kod Hitlera
Ovde bih se načestitao majke i vlasti koja je ovo uradila, ali i protivnicima iste na ismevanju. Devojka ne razume baš sve oko sebe ,al i razume da su joj se mnogi ismevali . Nije bila svesna toga šta radi, a danas je svi sprdaju zbog toga. U depresiji je i preti oduzimanjem sopstvenog života. Život sa autizmom je težak. Plus-nema više roditelje da je vode

I ove koje su platili i ucenili ogradice kao stoku da ne odu tokom mitinga, a verovatno da kontrolisu da se neko ne infiltrira ko je protiv njega

GoL4ogSXUAADkaL.jpg

Tri "thumb up".... . Izgleda da je samo troje poverovalo u tvoju "bullshit" lazljivu pricu.... Nisi mnogo uverljiv pa poradi malo na tome. Ocigledno da to sto si bio "tuzan" nije dovoljno i uverljivo laganje.

Tri "thumb up".... . Izgleda da je samo troje poverovalo u tvoju "bullshit" lazljivu pricu.... Nisi mnogo uverljiv pa poradi malo na tome. Ocigledno da to sto si bio "tuzan" nije dovoljno i uverljivo laganje.
Vi SNS-ovci se nicega ne stidite.

Postoji li i jedna stvar u postojecem univerzumu koje bi ste se postideli?

U čemu je razlika. Ide na miting, glasa, ne učestvuje u protestima znači njihov je.
Zabole me šta intimno misli o Vučiću. Krivi su.
Da su to ucene tipa pretnje po život ili porodici to je jedno (a znamo da ipak nije to), ali ucene tipa ne možeš da radiš u javnom preduzeću=čista prostitucija. Ništa manja nego ovi navijači i sl batinaši koje direktno kupuje.

Ima posla i van javnog sektora, vratićeš se možda kada ovi padnu.
Imali su šansu po ko zna koji put da odbiju.
Izabrao si ovako,znači ide lustracija sutra. Bez toga džaba smo krečili...opet.

Back