38imak
Elita
- Poruka
- 16.008
Pitanje je jasno, anketa.
Moja procena je 0-4.
Moja procena je 0-4.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da si dodao "i koji nisu mentalno oboleli" bilo bi nula!Pitanje je jasno, anketa.
Moja procena je 0-4.
SNS je u Kikindi već izvodio mentalno obolele na miting. Svi ste se smejali tom mitingu, a ja sam bio tužan. Znao sam u čemu je reč. Žena mi je iz Kikinde, pa mi je objasnila koje su osobe na mitingu. Bilo mi je to jako tužno. Zločin je šta ova država radi. Vodiš na miting devojku sa autizmom, kojoj su roditelji pomrli, pa je u prihvatnom centru i učiš je da viče : " Vučiću,Vučiću!" . Ispada smešna i ceo narod joj se ismeva, a ona, jadnica ne zna šta radi. Ovo nije bilo ni kod HitleraDa si dodao "i koji nisu mentalno oboleli" bilo bi nula!![]()
Pitanje nije jasno, jer je samo za opozicionare? a oni su po defoltu baš nepristrasniPitanje je jasno, anketa.
Moja procena je 0-4.
Pitanje je za sve forumase foruma Krstarica.Pitanje nije jasno, jer je samo za opozicionare? a oni su po defoltu baš nepristrasni![]()
Znači jedva cenzus pa.. još pitaš?Pitanje je za sve forumase foruma Krstarica.
Hvala unapred na odgovoru.
Pretpostavljam da je Vasa opcija 'Vise od 10' gospodine?Znači jedva cenzus pa.. još pitaš?![]()
Ovde bih se načestitao majke i vlasti koja je ovo uradila, ali i protivnicima iste na ismevanju. Devojka ne razume baš sve oko sebe ,al i razume da su joj se mnogi ismevali . Nije bila svesna toga šta radi, a danas je svi sprdaju zbog toga. U depresiji je i preti oduzimanjem sopstvenog života. Život sa autizmom je težak. Plus-nema više roditelje da je vodeSNS je u Kikindi već izvodio mentalno obolele na miting. Svi ste se smejali tom mitingu, a ja sam bio tužan. Znao sam u čemu je reč. Žena mi je iz Kikinde, pa mi je objasnila koje su osobe na mitingu. Bilo mi je to jako tužno. Zločin je šta ova država radi. Vodiš na miting devojku sa autizmom, kojoj su roditelji pomrli, pa je u prihvatnom centru i učiš je da viče : " Vučiću,Vučiću!" . Ispada smešna i ceo narod joj se ismeva, a ona, jadnica ne zna šta radi. Ovo nije bilo ni kod Hitlera
Ti braniš ovo što ste uradili na mitingu sa mentalno obolelima? Ak braniš, ti si monstrumPotcenjujes broj mentalno obolelih, koji nisu ni ucenjeni ni placeni, ali stvarno podrzavaju vlast.
Vidi sada, blokada saobracaja na tri dana, a i propusne kapije. Ko to sve placa?I ove koje su platili i ucenili ogradice kao stoku da ne odu tokom mitinga, a verovatno da kontrolisu da se neko ne infiltrira ko je protiv njega
Pogledajte prilog 1712481
sve neki demokratski batinaši, c c c c
Ne znam sta su uradili, niti ko je uradio. Znam samo da mentalno obolele osobe treba leciti.Ti braniš ovo što ste uradili na mitingu sa mentalno obolelima? Ak braniš, ti si monstrum
Tri "thumb up".... . Izgleda da je samo troje poverovalo u tvoju "bullshit" lazljivu pricu.... Nisi mnogo uverljiv pa poradi malo na tome. Ocigledno da to sto si bio "tuzan" nije dovoljno i uverljivo laganje.SNS je u Kikindi već izvodio mentalno obolele na miting. Svi ste se smejali tom mitingu, a ja sam bio tužan. Znao sam u čemu je reč. Žena mi je iz Kikinde, pa mi je objasnila koje su osobe na mitingu. Bilo mi je to jako tužno. Zločin je šta ova država radi. Vodiš na miting devojku sa autizmom, kojoj su roditelji pomrli, pa je u prihvatnom centru i učiš je da viče : " Vučiću,Vučiću!" . Ispada smešna i ceo narod joj se ismeva, a ona, jadnica ne zna šta radi. Ovo nije bilo ni kod Hitlera
Vi SNS-ovci se nicega ne stidite.Tri "thumb up".... . Izgleda da je samo troje poverovalo u tvoju "bullshit" lazljivu pricu.... Nisi mnogo uverljiv pa poradi malo na tome. Ocigledno da to sto si bio "tuzan" nije dovoljno i uverljivo laganje.
Pitanje je jasno, anketa.
Moja procena je 0-4.