Koliko ljudi, koji nisu ucenjeni ili placeni, ce biti na mitingu SNS-a u subotu?

Koliko ljudi, koji nisu ucenjeni ili placeni, ce biti na mitingu SNS-a?

• Ukupno glasova
    18
Ovde bih se načestitao majke i vlasti koja je ovo uradila, ali i protivnicima iste na ismevanju. Devojka ne razume baš sve oko sebe ,al i razume da su joj se mnogi ismevali . Nije bila svesna toga šta radi, a danas je svi sprdaju zbog toga. U depresiji je i preti oduzimanjem sopstvenog života. Život sa autizmom je težak. Plus-nema više roditelje da je vode
Hvala Bogu nisam ismevao nikoga od tih ljudi, ali nije to dobro.

Ви СНСовци

Етикету ми прикачиш
и онда ти мирна савест да ме убијеш ?

Твој профил је потпуно познат
код учиниоца најтежих кривичних дела.

Сложени су то проблеми у твојој личности,
мени је најуочљивији тај да си
губитник и паћеник.

Opsadno stanje u Beogradu, 100€ dnevnice, svi državni resursi upregnuti do pucanja, prisile, ucene.
..Milioni evra naših para,ne da bi nekoga u nešto ubedili, mehur laži i prevara je puk'o,
već da bi se jedan neuravnoteženi kompleksaš osetio bolje.
Potpuno nadrealno!

Ја не знам зашто Он не да оставку
и Мила да седне на његово место ???

То је потпуно нејасно ! 😯

Етикету ми прикачиш
и онда ти мирна савест да ме убијеш ?

Твој профил је потпуно познат
код учиниоца најтежих кривичних дела.

Сложени су то проблеми у твојој личности,
мени је најуочљивији тај да си
губитник и паћеник.
Пућкање већ кренуло?

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: интересантно је да сви ви, "стручњаци" који не живите или никада нисте ни привирили на Космет, знате боље од СРПСКОГ народа на Космету. Наравно да никада нећете разумети оданост СРБИЈИ и СРПСКОЈ држави. Цркните од муке

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: интересантно је да сви ви, "стручњаци" који не живите или никада нисте ни привирили на Космет, знате боље од СРПСКОГ народа на Космету. Наравно да никада нећете разумети оданост СРБИЈИ и СРПСКОЈ држави. Цркните од муке
Kakve veze odanost Srbiji ima sa njenom vlasti?
A tek odanost vlasti sa odanosti srpskoj državi?

Back