Kataphraktoi
Domaćin
- Poruka
- 3.754
Jes' ****** i Ćoško, potpuno sam na njega zaboravio, naljutiće mi se.A Ćoško?
Šest.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jes' ****** i Ćoško, potpuno sam na njega zaboravio, naljutiće mi se.A Ćoško?
Gresite,penzosi i to oni socijalno najosakaceniji mu najvise veruju,sto je apsurd...Nijedan. Svi su nečime ucenjeni
Hvala Bogu nisam ismevao nikoga od tih ljudi, ali nije to dobro.Ovde bih se načestitao majke i vlasti koja je ovo uradila, ali i protivnicima iste na ismevanju. Devojka ne razume baš sve oko sebe ,al i razume da su joj se mnogi ismevali . Nije bila svesna toga šta radi, a danas je svi sprdaju zbog toga. U depresiji je i preti oduzimanjem sopstvenog života. Život sa autizmom je težak. Plus-nema više roditelje da je vode
Ви СНСовци
Opsadno stanje u Beogradu, 100€ dnevnice, svi državni resursi upregnuti do pucanja, prisile, ucene.
..Milioni evra naših para,ne da bi nekoga u nešto ubedili, mehur laži i prevara je puk'o,
već da bi se jedan neuravnoteženi kompleksaš osetio bolje.
Potpuno nadrealno!
... Nisi mnogo uverljiv pa poradi malo na tome. Ocigledno da to sto si bio "tuzan" nije dovoljno i uverljivo laganje.
Opsadno stanje u Beogradu, 100€ dnevnice, svi državni resursi upregnuti do pucanja, prisile, ucene.
..Milioni evra naših para,ne da bi nekoga u nešto ubedili, mehur laži i prevara je puk'o,
već da bi se jedan neuravnoteženi kompleksaš osetio bolje.
Potpuno nadrealno!
Kakav protest?Podigli su zid da ograde mesto gde će biti protest.
Pitanje je šta mi ostali da radimo.
Za blokadere, dai da plati 20 000 000 dzaba je sve
kraj je blizu
Kakav protest?
Пућкање већ кренуло?Етикету ми прикачиш
и онда ти мирна савест да ме убијеш ?
Твој профил је потпуно познат
код учиниоца најтежих кривичних дела.
Сложени су то проблеми у твојој личности,
мени је најуочљивији тај да си
губитник и паћеник.
Ne postoji čovek koji na neki način nije ucenjen, plaćen ili ima neku korist od toga, a da će biti na tom skupu.
Kakve veze odanost Srbiji ima sa njenom vlasti?интересантно је да сви ви, "стручњаци" који не живите или никада нисте ни привирили на Космет, знате боље од СРПСКОГ народа на Космету. Наравно да никада нећете разумети оданост СРБИЈИ и СРПСКОЈ држави. Цркните од муке
Kakve veze odanost Srbiji ima sa njenom vlasti?
A tek odanost vlasti sa odanosti srpskoj državi?
U baš smešno![]()
![]()
![]()
![]()
па рекох да нећеш разумети, не труди се