Dok smo bili djeca zamjerali smo neke stvari roditeljima i sigurno mislili u sebi kako mi necemo tako, a kad smo odrasli i kad imamo svoju djecu, ispada da mnoge stvari radimo bas kao i oni. Imate li slicni iskustvo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Apsolutno tačno, ali to je jače od nasIstina, tek kad imamo djecu, toga postanemo svjesni, mozda cak i da iste recenice upotrebljavamo koje smo od njih culi. I dok ih izgovaramo, sjetimo se, da tako nismo htjeli, da to nije dobro.
Ih, Marixa, pa onda bi pola nas ostalo bez jezikaSvaki put, kad krenete da kažete svojoj deci nešto što ste istinski mrzeli da čujete od svojih roditelja, ugrizite se za jezik.
Dok smo bili djeca zamjerali smo neke stvari roditeljima i sigurno mislili u sebi kako mi necemo tako, a kad smo odrasli i kad imamo svoju djecu, ispada da mnoge stvari radimo bas kao i oni. Imate li slicni iskustvo?
Na oca, zbog brkova ?!?.. i ja licim na jednog roditelja, narocito...
Mislila sam da cu uvijek imati vremena, strpljenja, takta za svoju djecu , da cu uvazavati njihovo misljenje, usmjeravati ih takticki da ne gube povjerenje u sebe, samo pozitivno iznositi pred njima.... a onda iz dana u dan shvatis da to ipak ne radis.
Imam musku djecu i tu zaista imam u njih povjerenja, pa ih mogu pustati neograniceno sto se tice izlazaka, sto su meni moji uskracivali... a nisu imali razloga jer to je period u zivotu kad puno toga moras nauciti , ali ne uz njih.Da, i danas imam osjecaj da mi je puno toga normalnog uskraceno.
Uopšte ne ličim na svoje roditelje...
ja mislim da ne ličim na svoje roditelje
ni likom ni karakterom a ni po odnosu prema deci
bar mislim, ne znam