Koliko košta mali servis?

Netačno po servisnoj dokumentaciji filter vazduha i klime se menja svake dve godine. To važi za većinu automobila a to znaju jedino prvi vlasnici. Ne ti i ovi što kupuju šklopocije iz uvoza koje su prešle milion km sa razbijenim šoferkama koje menjaš u carinskom magacinu.

Kako nije nimalo jeftino filter vazduha 5 evra toliko i klime? Samo što oni u ovlašćenom stavljaju antialergijski fensi koji cene 50 evra. Te pare nedam naravno. Za 60 odnosno 79 evra u srbiji ne može ni kod gige u šupi da se zameni a u eu lepo ko gospodin u ovlašćenom servisu.

To baš utiče na održavanje :cool:

Dakle ustanovili smo da hyundai ima najjeftiniji mali servis u ovlašćenom servisu? Jel ima jeftiniji? Nema!

Možete slobodno da budete besni i ljubomorni.
Da ali ima jos toga sto se servisira svaki drugi servis a I svake 3g a to preskaces ..

I koliko si ih novih do sad kupio? :hahaha::hahaha::hahaha:
Al eto tvoj mozak ne moze da primi info i pitanje sta bi uradio kad bi kupio polovna automobil.
Koliko bi onda kostao servis u tom tvom jeftinom ovlascenom servisu?
Pazi cifra za mali servis je 169€ a sta ako bi se menjalo sve tj radio veliki servis koliko bi onda to kostalo?
O da,ne pricamo mi samo o tom 1,2 koji ima "dozivotni" lanac,nego i o onima sa kaisem.
Koliko majstore? :lol:

prepiska sa hyundai foruma kojih ima dosta na ovu temu ,,,

My i20 after 44000 miles and 5 years 8 months, timing chain jumped.

Unfortunately the main dealer charged £312 to investigate and required a further
£594 for further investigation to take engine apart. The cost of repairs being unknown.
Luckily I switched to a local mechanic.
I would be grateful if other people who had the same problem after limited
mileage would post details as I am unhappy about the treatment I have received by customer services.

Pitao sam ja sve induse na yt menjaju otprilike na 150 tkm letos sam upoznao lika na 180tkm.

Ovlašćeni hyundai servis kažu provere prilikom svakog malog servisa i menja se kada čangrlja hladan. Moj se na 80tkm čuje isto kao iz fabrike tj ne čuje.

Inače hyundai ovlašćeni servis u hrvatskoj prilikom malog servisa koji košta 79 evra pregleda kompletan automobil.

Ima preporuka ukoliko je afrika ili neka pustinja. Davno sam to čitao pre kupovine auta. Ja u principu zamenim kada kupim ne vodim baš sad strogo neku politiku oko tih filtera. I posle 15 tkm su kao novi čisti doduše ja sam ugl na otvorenom putu magistrala.

Uglavnom za te pare super kombinacija.

Ja samo prvi put čujem, odnosno ovde sam pročitao da se prilikom malog servisa ne menja filter vazduha.
Zavisi od lokacije kod mene se ne menja..Svaki drugi put za auta koja imaju interval oko 20k km . .Imaš I auta koja idu 40-50k km između servisa kod njih se menja svaki put .. Ja sam skresao kombi sa 40k na 20k tako da menjam svaki drugi put a i pasatu sam menjao ulje na 15k km..Ne volim ja te velike intervale

Ne kupujem polovne uprdene automobile. Samo novo.
I koliko si ih do sad novih kupio?
Hajde reci da svi znamo.:hahaha:
Moj polovni Freemont vredi jedno 4x vise od tvog auta sada.
Koji ti je sledeci nov auto s obzirom da ih vise nema ni na slici za tih 7500 koliko se hvals da te je izasao tvoj auto i to posle 7 godina su ti vratili PDV sto je zaista smesno i neverovatno.
Uostalom gde su slike i dokazi kad se radi servis i kad se menjaju filteri?
Nemas?
Onda pa pa jer bez dokaza nema sta da polemisemo.

Back