Koliko je vama muskarcima bitno iskustvo

NovaIsta:
mislila sam da svaka osoba dogradjuje svoju seksualnost sa vremenom. eto to sam mislila. i to sto si ti znala sa 17, nadam se d aznas malo vise sada:)

hahahah..i ja se nadam...ali u principu mi to uopce nije bitno...vazno je da znam toliko koliko mi je dovoljno da budem srecna i zadovoljna...i da kao stara baka nemam za cim da zalim..znas ono ....eeee da sam bar kada sam bila mlada... :wink:

south:
da...ima toga ;)

samo ima i ono kad neko nije talenat za voznju :roll:
moj teca,npr :lol: ..on i posle 20 godina voznje,ne zna na vreme da promeni u III...pa tek na 130 menja u IV :D i tako..bas je antitalenat :???:

mislim,nesto se postize treningom,...ali je uglavnom talenat...osecaj 8)
tako da si mozda u pravu,sto se teme tice :wink:

faja...faja...napokon netko tko lazumije i mene ovlako malu i naivnu...nicam ja kliva sto cam tako blesasta...nicam zbilja to je majka pliloda... :wink:

Ako je iskusan super, ako nije, opet super, brzo cu ga nauciti. :D Cak bi mi, mozda, bilo i slatko, ako se radi o nekom mladjem, naravno. Tabula rasa, samo za mene. ;) Ako se radi o nekom starijem... Jeste da godine nuzno ne znace i iskustvo, ali bih se zapitala.

Sad, bez zezanja, neke druge stvari su toliko vaznije, da se iskustvo cini nekako nebitnim.

Back