- Poruka
- 51.813
e.LANE dobri realni VELIKI Milan Gutovic 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Auuu bezi bre od mene yioimemozda sam lezbejka jer se oaecam kao zena a volim muskarce... mnogo ih volim
Нису ми нужно одбојне те комбинације, зависи ту од свега по мало. Капорова Уна, рецимо... Ту врсту страсти разумем. (О Горком месецу и сл. да не пишем...)Statistika pokazuje da se dedusine, naime, najcesce zaljube u mladje devojke pa onda hoce da se razvode i druge transfercine blama.
Da, njegov lik je sa namerom prikazan predatorski. Ne znam da li si ispratila ovo sa V.Kaselom i njegovom mladom zenom?Нису ми нужно одбојне те комбинације, зависи ту од свега по мало. Капрова Уна, рецимо... Ту врсту страсти разумем. (О Горком месецу и сл. да не пишем...)
Али вртим јуче ТВ и набасам на Бољи живот. И Жутић мами младу Лидију Вукићевић- купка, кафа у кади, свира клавир, сав пун себе... А ујутру доноси ананас, кавијар на тосту и печени бадем, кад је није задовољио синоћ бар да је нахрани ујутру.Био ми је тааако нешто љигав и одвратан, да немам речи.
Нисам, не знам о чему се ради.Da, njegov lik je sa namerom prikazan predatorski. Ne znam da li si ispratila ovo sa V.Kaselom i njegovom mladom zenom?
Na IG bilo, msm da je Elle magazin bio u pitanju, stavili njihovu sliku uz caption couple goals, ljudi ih napljuvali najstrasnije jer Kaselova zena je valjda 1997. godisteНисам, не знам о чему се ради.
Аха... Чисто њих као пар?Na IG bilo, msm da je Elle magazin bio u pitanju, stavili njihovu sliku uz caption couple goals, ljudi ih napljuvali najstrasnije jer Kaselova zena je valjda 1997. godiste
Pa ishejtovali su taj caption zapravo, jer nije bas normalno da ofucani dedusina, makar bio i atraktivan, bude sa klinkom koja je 97Аха... Чисто њих као пар?
Има он нешто... А она је божанствена.
Mislim da vecina njih koji su ishejtovali ustvari zavide ili njemu ili njoj.Pa ishejtovali su taj caption zapravo, jer nije bas normalno da ofucani dedusina, makar bio i atraktivan, bude sa klinkom koja je 97
Ово је лепо прочитати. Знаш ли колико је лицемерних људи. И жена и мушкараца. Када су они са неким ко им дете може бити то је ОК. Али ако њихово дете буде са неким ко му може бити родитељ другу причу причају.Mislim da vecina njih koji su ishejtovali ustvari zavide ili njemu ili njoj.
Ja licno ne bih mogao, moje je dete 95 godiste...ali ako je njima ok, a jeste, sta meni ima da smeta ili ne? Ili Makron, svejedno sa svojom bakom.... Njihov zivot, neka svako leze sa kim mu je lepo.
Slazem se donekle, samo sto u praksi ce vecina osudjivati makronovu suprugu, a podrzavati kasela. A ista stvar je u pitanju, s tim sto Makron nije neki klinac 97 iz AfrikeMislim da vecina njih koji su ishejtovali ustvari zavide ili njemu ili njoj.
Ja licno ne bih mogao, moje je dete 95 godiste...ali ako je njima ok, a jeste, sta meni ima da smeta ili ne? Ili Makron, svejedno sa svojom bakom.... Njihov zivot, neka svako leze sa kim mu je lepo.
Ne znam sta da ti kazem... Sin ima sestru, nerodjenu 98 godiste. I ja je volim kao da je moja rodjena. Menjao joj pelene, nosio krkace..... Kako ja devojku tih godina da gledam kao zenu? Iako su to vec odrasli ljudi, svejedno....Ово је лепо прочитати. Знаш ли колико је лицемерних људи. И жена и мушкараца. Када су они са неким ко им дете може бити то је ОК. Али ако њихово дете буде са неким ко му може бити родитељ другу причу причају.
To je vec zato sto su navike ostale iz proslih vekova...Slazem se donekle, samo sto u praksi ce vecina osudjivati makronovu suprugu, a podrzavati kasela. A ista stvar je u pitanju, s tim sto Makron nije neki klinac 97 iz Afrike