Trazim_curu_zabrak
Domaćin
- Poruka
- 4.292
Razgovaro sam sa covekom koji je u samom vrhu SNS o realnoj situaciji oko korone kako u Srbiji tako i uopsteno posto je on gore. A odozgo se sve vidi i sve zna realno jer tacno zna kakve direktive dolaze iz svetske vlade a i odozdo iz nizih nivoa dolaze takodje podaci.Mnogo toga mi je reko a o cemu nikad necete cuti u njihovim medijima. A kad kazem mediji onda mislim na sve medije sa nacionalnom frekvencijom i iz novinskih kuca koje su takodje njihove. A kad kazem njihove mislim na svetsku vladu.
E sad covek me je zamolio da o tome sta mi je reko da ne govorim javno tako da necu. Medjutim oko jednoe stvari se slozio da nije problem da govorim a to je da je u Srbiji od sredine februara pa sve do juce prelezalo koronu bilo asimptotski bilo simptotski 17% gradjana.
E sad covek me je zamolio da o tome sta mi je reko da ne govorim javno tako da necu. Medjutim oko jednoe stvari se slozio da nije problem da govorim a to je da je u Srbiji od sredine februara pa sve do juce prelezalo koronu bilo asimptotski bilo simptotski 17% gradjana.