bobba Domaćin Poruka 3.835 13.09.2006. u 17:08 - Koliko izgled moze uticati na SEX? #26 hm pa ja bi volela da imam manju goozu smorilo me vec sto je svi gledaju :-D znaci nisam zadovoljna
whitenicky Buduća legenda Poruka 39.521 13.09.2006. u 17:33 - Koliko izgled moze uticati na SEX? #27 Nisam bas toliki narcis ,ali o mom izgledu odlucuju drugi ))))) Bas me boli uvo ko sta misli ..)))))))
Nisam bas toliki narcis ,ali o mom izgledu odlucuju drugi ))))) Bas me boli uvo ko sta misli ..)))))))
whitenicky Buduća legenda Poruka 39.521 13.09.2006. u 17:34 - Koliko izgled moze uticati na SEX? #28 PLESsitnihDEMONA: Me ne zanima me svoj izgled. Radim sa njim sta hocu. Treba da idem da se shisham. Ja gajim navijacki look. Kliknite za proširenje... Brate kad posadis crni luk pozovi me kasnije da ga naberemo , treba mi za salatu
PLESsitnihDEMONA: Me ne zanima me svoj izgled. Radim sa njim sta hocu. Treba da idem da se shisham. Ja gajim navijacki look. Kliknite za proširenje... Brate kad posadis crni luk pozovi me kasnije da ga naberemo , treba mi za salatu
rastamann Poznat Poruka 7.897 13.09.2006. u 19:12 - Koliko izgled moze uticati na SEX? #29 hamer: Dali izgled stvarno moze podsticati vece sexulane fantazije, dali deblji vise mogu od mrsavih ili je to pak obratno? Ja sam definitivno uocio razliku, ali mislim da je opste raspolozenje, zarada, i obaveze vrlo bitan faktor kada je u pitanju odnos izmedju ljudi. Konacno, ja sam odlucio da izgledam ovako Dali to nekom znaci ili ne, dali mozda izgleda bolje ili bi zeleo da izgleda ostaje kao tema za razmatranje na ovom forumu. Kliknite za proširenje... Ti si reshio da reklamirash proizvode po forumu, ne da izgledash tako. Opomenu imash. Josh jedan ovakav post i necesh biti na forumu vishe. U svakom drugom postu "ja sam reshio da izgledam ovako" i link. Nekom drugom prichaj.
hamer: Dali izgled stvarno moze podsticati vece sexulane fantazije, dali deblji vise mogu od mrsavih ili je to pak obratno? Ja sam definitivno uocio razliku, ali mislim da je opste raspolozenje, zarada, i obaveze vrlo bitan faktor kada je u pitanju odnos izmedju ljudi. Konacno, ja sam odlucio da izgledam ovako Dali to nekom znaci ili ne, dali mozda izgleda bolje ili bi zeleo da izgleda ostaje kao tema za razmatranje na ovom forumu. Kliknite za proširenje... Ti si reshio da reklamirash proizvode po forumu, ne da izgledash tako. Opomenu imash. Josh jedan ovakav post i necesh biti na forumu vishe. U svakom drugom postu "ja sam reshio da izgledam ovako" i link. Nekom drugom prichaj.