Koliko iskreno žalite tj.žalimo žrtve terorističkih napada ?

Svaki civil porezom financira ratnu mašineriju neke države, nisi to znao?

- - - - - - - - - -

Ti si onaj bosanac u ISILu? :lol:

Gle vako.

Ja nikako ne bih podrzavao da neko recimo zbrise 300 miliona amerikanaca nekim nukleranim napadom.

Ali samo iz jednog razloga.

A taj razlog je sto bi se tim cinim vecina amerikanaca spasila realne kanze za pocinjene zlocine.

SAD su pocinile toliko zlocina da bi jedina adekvatna kazna za njih bila da se svih 320 miliona amerikanaca ogradi u jedan logor i da u njemu dozivotno prisilno rade i pod obavezno da svaki ima po 2(dvoje) dece koja bi takodje dirincila u tom logoru i kad odsluze svoj dug za jedno 10 generacija sve to sravniti nuklearnim napadima.

Pa da kao što su Hrvati etnički očistili Krajinu od Srba.

Tako je, i kao što su Srbi očistili RSK od Hrvata, ili kao što su u BiH, baš svuda gdje su imali vojne uspjehe, etnički čistili.

Ajde probaj biti malo manji licemjer, odmah djelueš pametnije, vjeruj mi.

- - - - - - - - - -

Gle vako.

Ja nikako ne bih podrzavao da neko recimo zbrise 300 miliona amerikanaca nekim nukleranim napadom.

Ali samo iz jednog razloga.

A taj razlog je sto bi se tim cinim vecina amerikanaca spasila realne kanze za pocinjene zlocine.

SAD su pocinile toliko zlocina da bi jedina adekvatna kazna za njih bila da se svih 320 miliona amerikanaca ogradi u jedan logor i da u njemu dozivotno prisilno rade i pod obavezno da svaki ima po 2(dvoje) dece koja bi takodje dirincila u tom logoru i kad odsluze svoj dug za jedno 10 generacija sve to sravniti nuklearnim napadima.

Pa tebe bi se i Ante Pavelić posramio :lol:

O, francuska sobarico, 2 miliona Šiptara bi odustalo od samostalnosti? :lol:
Ako si Kosovo želio zadržati u Srbiji, morao si ga etnički očistiti - simple as that.

Niti je imalo 2 miliona niti je njihova ideja o samostalnosti nova,ne bi odustali ali ne bi se ni dizali na oruzje,cak su i sami siptari jedva cekali da im eliminisemo naoruzane budale ne bi li prestali da budu u zivotnoj opasnosti oni i njihove porodice,nemas blage veze o cemu pricas.

Uostalom,oni se nisu ni digli na oruzje ni jednom niti je bilo problema vecih razmera sve dok NATO nije naoruzao OVK ne bi li isti isprovocirali VJ da bi ista pogresila i dala im povod za agresiju.

Sa velikom nadobudnoscu ucis mene o stanju u mojoj drzavi.

S jedne strane kad razamislim postoji i neka pravednost u tom zapadnom svetu. Recimo nisu dozvolili pad Srpske i pogrom srpskog stanonistva. Tek kad zamislim kako bi mi delili pravdu da smo globalni tuzilac i sudac moze se zakljuciti da su ameri dosta pravedniji.

Kako misliš da bi Srpska došla u takvu poziciji bez da su zapadnjaci pomagali Hrvate i Muslimane ?

Niti je imalo 2 miliona niti je njihova ideja o samostalnosti nova,ne bi odustali ali ne bi se ni dizali na oruzje.

Uostalom,oni se nisu ni digli na oruzje ni jednom niti je bilo problema vecih razmera sve dok NATO nije naoruzao OVK ne bi li isti isprovocirali VJ da bi ista pogresila i dala im povod za agresiju.

Sa velikom nadobudnoscu ucis mene o stanju u mojoj drzavi.

Je, baš je problem tada bio doći do kalaša i u zasjedi smaknuti srpsku policijsku ili vojnu patrolu.

Mora da im je NATO doturio te kalaše.

Tako je, i kao što su Srbi očistili RSK od Hrvata, ili kao što su u BiH, baš svuda gdje su imali vojne uspjehe, etnički čistili.

Ajde probaj biti malo manji licemjer, odmah djelueš pametnije, vjeruj mi.

- - - - - - - - - -

Pa tebe bi se i Ante Pavelić posramio :lol:

Ante Pavelic je tvoj stoga i ne cudi tvoje divljenje zapadnjackim zlocinima i pravdanje istih.

Модераторима смета карактеризација злочина над цивилима као животињска, али им не сметају позиви на геноцид.

Модераторчићи. Дивљачићи :D

Ovaj forum je postao potpuno smeće.
Moguće da je takav bio oduvijek, ali nekak živim u uvjerenju da je prije bio pristojniji.
Naravno, ne treba naglašavati da su moderatori, a ne forumaši, isključivi krivci za to.

- - - - - - - - - -

Ante Pavelic je tvoj stoga i ne cudi tvoje divljenje zapadnjackim zlocinima i pravdanje istih.

Ante Pavelić je Gandi u odnosu na tvoje ideje prema drugim narodima.

Je, baš je problem tada bio doći do kalaša i u zasjedi smaknuti srpsku policijsku ili vojnu patrolu.

Mora da im je NATO doturio te kalaše.

Problem je zato sto bi bili satrti u roku od odmah a novac za kalase,brasno,secer,ulja i ostale stvari su dobijali od NATO pakta.

Inace OVK je formirana da bi se izazvala reakcija i greska VJ i naslo opravdanje za agresiju.

Poenta je da skapiras da se sukob nikada ne bi rasirio da nije bilo NATO pakta.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Ante Pavelić je Gandi.[/QUOTE]

Za tebe sigurno jeste.

Ovaj forum je postao potpuno smeće.
Moguće da je takav bio oduvijek, ali nekak živim u uvjerenju da je prije bio pristojniji.
Naravno, ne treba naglašavati da su moderatori, a ne forumaši, isključivi krivci za to.

Nisu moderatori vec stanje u drzavi,ne mogu oni da banuju svakog ko amerikance poredi sa Srbima kad drzava isto tako cak i gore postupa prema svom narodu.

- - - - - - - - - -

Sto se tice americke uloge u ratu u bosni i hrvatskoj moze se reci da su bili dosta objektivni. Da su nas pustili da vodimo rat u Bosni do kraja mi bi ga vodili do istrebljenja, Svaki narod bi hteo da istrebi ostale.

Ha,pa oni su ga i izazvai.

Sto se tice americke uloge u ratu u bosni i hrvatskoj moze se reci da su bili dosta objektivni. Da su nas pustili da vodimo rat u Bosni do kraja mi bi ga vodili do istrebljenja, Svaki narod bi hteo da istrebi ostale.

Da su nas pustili da vodimo ratove do kraja, Srbi bi pobili sve Hrvate i muslimane, jer su Srbi imali ubedljivo najbolje naoruzanje, i bili su najorganizovaniji.

Protiv koje etničke ili verske grupe ?

Genocid po definiciji ubraja uništenje nacionalne, etničke, rasne ili vjerske skupine.

Ameri su nacionalna skupina.
Ako želiš atomskim bombama uništiti sve Amere ili Srbe, onda je to - gle čuda - genocidna ideja.

- - - - - - - - - -

Šiptare možda i nisu želeli, ali su srpske krvi i te kako bili željni...

Je, u pravu si. A da su se spustili, pili bi srpsku krv na slamku. Zločinci su to.

Back