- Poruka
- 50.831
Od osećanja prema žrtvama terora dođosmo ni manje ni više do genocida nad Amerikancima i organizacije odbrane Beograda na desnoj obali Save a sve zbog uspešnog trolovanja onog usrašuljka Gumiprda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У суштини није битно.
Тако се не размишља, тако се не пише, тако се не говори, и то не зато што ће неки слинави модератор да "казни" него зато што је животињски.
Od osećanja prema žrtvama terora dođosmo ni manje ni više do genocida nad Amerikancima i organizacije odbrane Beograda na desnoj obali Save a sve zbog uspešnog trolovanja onog usrašuljka Gumiprda.
Gumice, ne mogu da te pokapiram koju tezu ovde provlačiš...tvrdiš da NATO nije planirao da ginu civili prilikom bombardovanja Srbije i CG?
Tvrdim da su ubijeni civili kolaterlana žrtva na koju je NATO računao.
Isto tako tvrdim da NATO nikada nije namjerno ubijao civile.
Naravno da prilikom takvih intervencija ginu i civili, kao što ginu i u svakom ratu.
Naravno da su namerno ubijali civile, jednostavno zato što su računali da će tako brže prinuditi državni vrh Srbije da ispuni njihove uslove.
a taj drzavni vrh je bio pun ljubavi prema svom narodu

Ne mogu da govorim o tom periodu jer sam u to vreme imao jednocifren broj godina. Moje misljenje o tom dobu je formirano velikim delom pod uticajem okoline i samih desavanja. Kad si mali ne mozes da rezonujes dobro. Uzdas se u ruse i slicnoHm, veoma težak izbor između represije države i tona bombi sa neba![]()
Ne mogu da govorim o tom periodu jer sam u to vreme imao jednocifren broj godina. Moje misljenje o tom dobu je formirano velikim delom pod uticajem okoline i samih desavanja. Kad si mali ne mozes da rezonujes dobro. Uzdas se u ruse i slicno
Naravno da su namerno ubijali civile, jednostavno zato što su računali da će tako brže prinuditi državni vrh Srbije da ispuni njihove uslove.
Sve znam, tepih borbandovanje i ostali mitovi
Jer Srbin je junak, predao se samo zato da spasi civile, inače ne bi nikada.
Ma sram te bilo, stvarno si sirotinja.
Znaš kako, mitovi su jedno, a gole činjenice drugo. U ovoj situaciji imamo stotine, možda i hiljade mrtvih civila širom Srbije, od kojih su mnogi poginuli na taktički potpuno nebitnim mestima poput pomenutog varvarinskog mosta, a na drugoj strani tebe iz Hrvatske prepunog ljubavi prema Srbima i netrpeljivosti prema NATO. Da, zaista nekako tas preteže na tvoju stranu kada se razmišlja čemu verovati...
Ponavljam: da li je 68 ubijenih civila Šiptara također poginulo na taktički nebitnom mjestu?
Dakle, moraću da ti objasnim jednu stvar. Vidiš, ti sad pominješ jedan slučaj greške (mada je i to diskutabilno), i to bi trebalo da pokaže kako su i ostali slučajevi pogibije civila takođe samo greška?! Elementarna logika ne smatra takav način zaključivanja iole pouzdanim, ali dobro posluži kada je reč o spinovanju činjenica...
Znači, broj ubijenih civila u Vukovaru je dokaz da je JNA namjerno gađala civile zato da se ustaše što prije predaju.
O jebate logike.
A ne, ja sam pomenuo konkretan slučaj za koji mislim da su namerno gađani civili. Uopšte nisam radio to što ti radiš, odnosno protezao taj jedan slučaj na sve ostale i, shodno tome, tvrdio kako su svi civili u bombardovanju pobijeni namerno.
Poslednjih godina učestali su teroristički napadi u SAD,zapadnom delu Evrope a u poslednje vreme i u Turskoj.Gotovo isključivo teroristi su muslimani ,Alkaida i drugi.Daleko od toga da podržavama terorizam,gnušam se svakog nasilja a voleo bih da teroristi budu onemogućeni i osujećeni međutim na ovoj temi ne bi trebalo da govorimo o terorizmu nego o našim osećanjima prema žrtvama terora.Ja žrtve terorizma u zapadnim zemljama i u Turskoj,žalim tačno onoliko koliko su građani tih zemalja žalili žrtve Srbe tokom bombarodavanja i uopšte tokom devedesetih.
Potpuno nelogično, kao što je i nelogično da ćeš se predati prije ako ti ginu civili.
Naravno da prilikom takvih intervencija ginu i civili, kao što ginu i u svakom ratu.
Sve znam, tepih borbandovanje i ostali mitovi
Jer Srbin je junak, predao se samo zato da spasi civile, inače ne bi nikada.
Ma sram te bilo, stvarno si sirotinja.
Ti si taj bezmudni koji ne može reći "popušili smo od jače vojske"