Koliko iskreno žalite tj.žalimo žrtve terorističkih napada ?

У суштини није битно.

Тако се не размишља, тако се не пише, тако се не говори, и то не зато што ће неки слинави модератор да "казни" него зато што је животињски.

Mozda su to samo neki kompleksi, a mozda sam i psihopata sta drugo reci.

Od osećanja prema žrtvama terora dođosmo ni manje ni više do genocida nad Amerikancima i organizacije odbrane Beograda na desnoj obali Save a sve zbog uspešnog trolovanja onog usrašuljka Gumiprda.

Imaš usranu tezu u uvodnom postu (vojna intervencija = ubijanje civila na koncertu), a za to ja sigurno ne mogu biti zaslužan.

Gumice, ne mogu da te pokapiram koju tezu ovde provlačiš...tvrdiš da NATO nije planirao da ginu civili prilikom bombardovanja Srbije i CG?

Tvrdim da su ubijeni civili kolaterlana žrtva na koju je NATO računao.
Isto tako tvrdim da NATO nikada nije namjerno ubijao civile.

Naravno da prilikom takvih intervencija ginu i civili, kao što ginu i u svakom ratu.

Poslednja izmena:

Naravno da prilikom takvih intervencija ginu i civili, kao što ginu i u svakom ratu.

Naravno da su namerno ubijali civile, jednostavno zato što su računali da će tako brže prinuditi državni vrh Srbije da ispuni njihove uslove.

Naravno da su namerno ubijali civile, jednostavno zato što su računali da će tako brže prinuditi državni vrh Srbije da ispuni njihove uslove.

Sve znam, tepih borbandovanje i ostali mitovi
Jer Srbin je junak, predao se samo zato da spasi civile, inače ne bi nikada.

Ma sram te bilo, stvarno si sirotinja.

Ti si taj bezmudni koji ne može reći "popušili smo od jače vojske"

Znaš kako, mitovi su jedno, a gole činjenice drugo. U ovoj situaciji imamo stotine, možda i hiljade mrtvih civila širom Srbije, od kojih su mnogi poginuli na taktički potpuno nebitnim mestima poput pomenutog varvarinskog mosta, a na drugoj strani tebe iz Hrvatske prepunog ljubavi prema Srbima i netrpeljivosti prema NATO. Da, zaista nekako tas preteže na tvoju stranu kada se razmišlja čemu verovati...

Znaš kako, mitovi su jedno, a gole činjenice drugo. U ovoj situaciji imamo stotine, možda i hiljade mrtvih civila širom Srbije, od kojih su mnogi poginuli na taktički potpuno nebitnim mestima poput pomenutog varvarinskog mosta, a na drugoj strani tebe iz Hrvatske prepunog ljubavi prema Srbima i netrpeljivosti prema NATO. Da, zaista nekako tas preteže na tvoju stranu kada se razmišlja čemu verovati...

Ponavljam: da li je 68 ubijenih civila Šiptara također poginulo na taktički nebitnom mjestu?

Ponavljam: da li je 68 ubijenih civila Šiptara također poginulo na taktički nebitnom mjestu?

Dakle, moraću da ti objasnim jednu stvar. Vidiš, ti sad pominješ jedan slučaj greške (mada je i to diskutabilno), i to bi trebalo da pokaže kako su i ostali slučajevi pogibije civila takođe samo greška?! Elementarna logika ne smatra takav način zaključivanja iole pouzdanim, ali dobro posluži kada je reč o spinovanju činjenica...

Dakle, moraću da ti objasnim jednu stvar. Vidiš, ti sad pominješ jedan slučaj greške (mada je i to diskutabilno), i to bi trebalo da pokaže kako su i ostali slučajevi pogibije civila takođe samo greška?! Elementarna logika ne smatra takav način zaključivanja iole pouzdanim, ali dobro posluži kada je reč o spinovanju činjenica...

Znači, broj ubijenih civila u Vukovaru je dokaz da je JNA namjerno gađala civile zato da se ustaše što prije predaju.

O jebate logike.

Znači, broj ubijenih civila u Vukovaru je dokaz da je JNA namjerno gađala civile zato da se ustaše što prije predaju.

O jebate logike.

A ne, ja sam pomenuo konkretan slučaj za koji mislim da su namerno gađani civili. Uopšte nisam radio to što ti radiš, odnosno protezao taj jedan slučaj na sve ostale i, shodno tome, tvrdio kako su svi civili u bombardovanju pobijeni namerno.

A ne, ja sam pomenuo konkretan slučaj za koji mislim da su namerno gađani civili. Uopšte nisam radio to što ti radiš, odnosno protezao taj jedan slučaj na sve ostale i, shodno tome, tvrdio kako su svi civili u bombardovanju pobijeni namerno.

Potpuno nelogično, kao što je i nelogično da ćeš se predati prije ako ti ginu civili.

Poslednjih godina učestali su teroristički napadi u SAD,zapadnom delu Evrope a u poslednje vreme i u Turskoj.Gotovo isključivo teroristi su muslimani ,Alkaida i drugi.Daleko od toga da podržavama terorizam,gnušam se svakog nasilja a voleo bih da teroristi budu onemogućeni i osujećeni međutim na ovoj temi ne bi trebalo da govorimo o terorizmu nego o našim osećanjima prema žrtvama terora.Ja žrtve terorizma u zapadnim zemljama i u Turskoj,žalim tačno onoliko koliko su građani tih zemalja žalili žrtve Srbe tokom bombarodavanja i uopšte tokom devedesetih.

A ko je nas zalio kad su nas zapadni teroristi bombardovali.

Potpuno nelogično, kao što je i nelogično da ćeš se predati prije ako ti ginu civili.

Veći efekat u ratu ima kada ubijaš civile, stavljaš neprijateljske političare u veoma tešku situaciju u kojoj oni obično dožive posledice u vidu gubitka podrške u narodu tj. na izborima jer polovina je krivila Slobu za civilne žrtve a druga polovina sam NATO, dakle tu dolazi do osipanja glasova već i plus je izvesnija kapitulacija. I Japan je gubio bitke na bojnom polju al mu nije padalo na pamet da se preda sve dok nisu zbrisana dva grada. Da je NATO gadjao samo vojne ciljeve bombardovanje bi svakako duže trajalo tj. mnogo kasnije bi Sloba kapitulirao takoreći. Pa i ISIL iz jasnih razloga ima za metu samo civile u terorističkim napadima a to su opadanje glasova političara u vlasti jer i na Zapadu imaš već dosta ljudi koji krive pre svega svoje političare za terorizam. Oni tako šalju poruku da ne biraju više političare koji su za vojne intervencije na Bliskom Istoku. Kada bi ISIL imao za metu samo vojne ciljeve to uopste ne bi imalo efekta niti bi dovodilo do slabljenja političke moći njihovih neprijatelja.

MRŠ budaletino bezobrazna !!!

Niš - kasetne bombe po civilnom naselju
Aleksinac - 3 projektila u centar, u stambene zgrade 100m od pijace
Surdulica - "krmača" u civilno naselje
....
Voz, autobus, izbeglička kolona .....

Kolateralna šteta ili nameran pokušaj širenja panike bombardovanjem civilnih objekata ???

Poslednja izmena:

ajd sada pokušaj bar jednom da budeš realan...kada odlučiš da baciš kasetne bombe na centralnu gradsku pijacu, prepodne, i na klinički centar, koga si planirao da ubijaš?

Ni teroristima ubijanje civila nije samo po sebi cilj već sredstvo za ostvarenje drugih ciljeva koje ne mogu da ostvare drugim načinima borbe jer su inferiorni u pogledu naoružanja i dr.

Tvrdis da nije namerno pobio civile u RTS-u kao sto nije namerno sravnio sa zemljom centar Alesinca dan nakon sto su zitelji istog likvidirali americkog pilota vilama na sred njive?

Bezobrazluk.
На данашњи дан пре 12 година, НАТО је са шест пројектила погодио део ужег центра града, претворивши га у рушевине и тешко оштетивши 35 породичних кућа, 125 станова, привредне објекте и овдашњи Дом здравља.

Ti si taj bezmudni koji ne može reći "popušili smo od jače vojske"

Vec ti je objasnjeno da Srbija nije imala vojnih gubitaka za razliku od NATO pakta.

Naravno da je Srbin junak.

I zamolio bih moderaciju da obati paznju na uvrede,nazivati ubijanje civila "pusenjem" je tipicno iskazivanje ustaske ideologije kao i uopste predstavljanje Srba kukavicama dok se bore protiv xt puta jace vojske.

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: 27E

Back