Bob75
Obećava
- Poruka
- 64
Koji je najduzi vremenski period u kojem niste imali sex od kad ste seksualno aktivni ?
Meni punih 13 meseci
Meni punih 13 meseci
A da pita druga da mu ga malo da, da ga ima ponovo, vi'š da nije dugo...Sizzlym:![]()
pa lepo dobio ga je od druga pa ga je onda imao
![]()
![]()
Ima, jer mi lik deluje kao kompleksaš koji ne zna šta da kaže drugovima, zašto nije toliko dugo... Mislim, možda grešim u vezi njega, ali svakako ima takvih. (Pokušavam da ne vređam)...Sizzlym:kakwe to weze majke ti ima sa temom?
swejedno dobro srochenoPozz za tebe Lexa od .... mene
![]()
Ju!Sizzlym:HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
Ne mogu da werujem....gotowo...Lexa idesh na listu prijatelja...odma![]()
da skrenem sa teme... super avatargoldfish:da se vratimo temi
najduza pauza mesec ipo dana![]()
![]()
thanx , a sad se vrati na temu i ne skreci sa stazeArtinve:da skrenem sa teme... super avatar
Da blago skrenem sa teme, sa tendencijom da ista dobije novi značaj:goldfish:da se vratimo temi
najduza pauza mesec ipo dana![]()
![]()
neeeeeee, nego prvi i jedini put sam pre mesec ipo i to je toLexa:Da blago skrenem sa teme, sa tendencijom da ista dobije novi značaj:
Prvi put si sa prvom devojkom, ondaK ste, posle mesec i po', još jedared? :wink:
ajde... da i ja priznam jedaredgoldfish:thanx , a sad se vrati na temu i ne skreci sa staze![]()
3 meseca iz opravdanih razlogaBob75:Koji je najduzi vremenski period u kojem niste imali sex od kad ste seksualno aktivni ?
Meni punih 13 meseci
Bob75:Koji je najduzi vremenski period u kojem niste imali sex od kad ste seksualno aktivni ?
Meni punih 13 meseci