Koliko Diskografija posedujete?

• Začetnik teme Začetnik teme Slavo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A najinteresantnije je kad ne možeš odjedanput pronaći celu diskografiju, (kad nema na torrentima, npr.) nego nalaziš postepeno, album po album. Ili, još bolje kad tražiš neku pesmu pojedinačnu koja ti baš još nedostaje od albuma ili uopšte tog izvođača, kao kad skupljaš sličice za album. :)

S tom razlikom što ovde ne možeš da naletiš na duplikate... :hahaha:

Poslednja izmena:
Imala sam dosta, ali mi komp pobrljavio i sad sam u procesu obnavljanja... Mnoge su polovične...
Ali od onih koje su cele: ACDC, Alice In Chains, Queen, Black Sabbath, Guns N' Roses, Helloween, Him, Iron Maiden, Ozzy Osbourne, Neverne bebe, Metallica, Red Hot Chilli Peppers, Motorhead (mislim da je cela), W.A.S.P, Strip, The Police, Nightwish, Led Zeppelin,
Nirvana, Riblja čorba, Bijelo dugme... Ima još... Nego ne mogu sad sve da kucam...

Ajoj, muka mi i da brojim narocito kad pomislim kako sve to treba srediti (pribaviti omote, tagovati uredno sve velikim slovima). Najgore od svega je sto u danasnje vreme postoji milion verzija jednog te istog albuma (u zavisnosti na kom kontinentu ili drzavi je izdat, pa su razlicite godine izlaska, redosled pesama, pa bonus pesme + spotovi=KATASTROFA). A kao po pravilu se desava da vecinu toga retko kad i poslusam. Jedino sto ne sredjujem svoju mp3 kolekciju punk i punk rock muzike, posto jelte smatram da tamo i treba da vlada haos.

uffff... ja bih sve dala za ploce!!! obozavam da slusam stvari sa ploca... ono puckanje daje taaako dobar smek :D
kad sam bila u Barseloni usla sam u neku raspad radnju gde su samo ploce prodavali i to 3,4 neka 5 evra... znaci malo mi je falilo da krenem da placem znajuci da nemogu da ih kupim jer ce mi se polomiti usput...

imam samo 2 ploče... tj 4 jer su dupli albumi :mrgreen:
imam čitavu original kolekciju EKVa, to mi je poklonio drug...
sad treba da nađem Block Out i Bjesove...
a bogami tražiću i Sepulturu do 96 godine što je bila :)
Drugarica mi je poklonila jednu kasetu Sepulture... za to treba da se odužim

Back