Koliko Diskografija posedujete?

• Začetnik teme Začetnik teme Slavo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
whishing well sam upamtila, jer sam je najvise slusala

To je Heaven and Hell album iz 1980. godine.
Black_Sabbath_Heaven_and_Hell.jpg

naravno :) ceo dogadjaj mi je ulepsalo cetvorosatno izlazenje sa parkinga, gde smo se tako zajebavali :D
ti? verujem da jesi... si se vraco po kisi, ili si i ti cekao na parkingu :D

nas bus je stajao u mestu ai mi sa njim tako da mu dodje na isto. ali sam imao utisak kao da sam na nekom koncertu u recimo nemackoj ili holandiji totalno drukcije od svega vidjenog kod nas

Sarlo Akrobata, KUD Idijoti, The Clash, Block out, Idoli, Disciplina kicme, Obojeni program, Azra, Haustor, EKV, Partibrejkers, Elektricni orgazam, Goblini, Atheist rap, Red hot chili peppers, Deca losih muzicara, Eyesburn, Joy Division, Rage against the machine, Hladno pivo, Pearl Jam, Radiohead, Bad Religion, Dead Kennedys, NBG, Pekinska patka, Iggy Pop, Jimi Hendrix, Nirvana, MC5, Billy Idol, Social Distortion, Velvet Underground.

onako... mislim... veoma je lep osecaj imati neku celu diskografiju..pogotovo ako si je predano skupljao... mislim to je kao kolekcija stripova...
please dont kill me.. it was just a comment O_o
lep je osecaj imati celu diskografiju svojih omiljenih bendova na originalnim CD-ovima, ili jos bolje na vinilu... Skuplati mp3 diskografije i nije neki poduhvat... Sa neta mozes da svuces boga oca...

onako... mislim... veoma je lep osecaj imati neku celu diskografiju..pogotovo ako si je predano skupljao... mislim to je kao kolekcija stripova...
please dont kill me.. it was just a comment O_o

Ne znam kako je to. Nisam ni stripove skupljao, a da ne pricam o diskografijama, ukratko nisam nikakav kolekcionar, pa da imam taj osecaj.

A ajde mi pojasni sta zelis u ovom boldovanom delu teksta da kazes, jednostavno ne mogu da shvatim sta zelis reci.

lep je osecaj imati celu diskografiju svojih omiljenih bendova na originalnim CD-ovima, ili jos bolje na vinilu... Skuplati mp3 diskografije i nije neki poduhvat... Sa neta mozes da svuces boga oca...
Potpuno se slazem s tobom. Ali nema se mesta u kuci. Svoju kolekciju LP-a ne bih prodao nikad a to su samo rariteti. Mp3 je ok samo ako je maksimalnog kvaliteta a i manje hvala mesta. :ok:

A ajde mi pojasni sta zelis u ovom boldovanom delu teksta da kazes, jednostavno ne mogu da shvatim sta zelis reci.

nisam htela da ono bedak zvuci uvredljivo ili kao iz sazaljenja.. samo sam rekla jer mislim da je lepo imati tako nesto... ali kao sto sam kazes da nisi u fazonu kolekcionara ok... samo kad si rekao sto bedak.. mislim... nisam mislila da zvuci pogresno... samo to...

ja se trudim da uspem u sakupljanju original CDova... od Maidena mi npr. fali još 5 albuma, a planiram Dia i Hammerfall da upotpunim...
ostalo uglavnom mp3 pa nešto baš što me oduševi kupim (naravno ako uspem da nađem ovde kod nas)...

Back