ubi me ... mislim da na omotu pise samo black sabbath... ali ne mogu da se setim da li ima jos nesto... mislim da nema...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ubi me ... mislim da na omotu pise samo black sabbath... ali ne mogu da se setim da li ima jos nesto... mislim da nema...
whishing well sam upamtila, jer sam je najvise slusala
ceo dogadjaj mi je ulepsalo cetvorosatno izlazenje sa parkinga, gde smo se tako zajebavali whishing well sam upamtila, jer sam je najvise slusala
wow naravnoceo dogadjaj mi je ulepsalo cetvorosatno izlazenje sa parkinga, gde smo se tako zajebavali
![]()
ti? verujem da jesi... si se vraco po kisi, ili si i ti cekao na parkingu![]()
) RHCP,Van Gogh,Nirvana,Marilyn Manson,System Of A Down,Pantera,HIM,Film,Hladno Pivo,Generacija 5,Sex Pistols. . . za sada...
Bogami svaka castNemam pojma ?
220 gb otprilike.
Bogatstvo ?
al nemoj da stanes 

lep je osecaj imati celu diskografiju svojih omiljenih bendova na originalnim CD-ovima, ili jos bolje na vinilu... Skuplati mp3 diskografije i nije neki poduhvat... Sa neta mozes da svuces boga oca...onako... mislim... veoma je lep osecaj imati neku celu diskografiju..pogotovo ako si je predano skupljao... mislim to je kao kolekcija stripova...
please dont kill me.. it was just a comment O_o
onako... mislim... veoma je lep osecaj imati neku celu diskografiju..pogotovo ako si je predano skupljao... mislim to je kao kolekcija stripova...
please dont kill me.. it was just a comment O_o
Potpuno se slazem s tobom. Ali nema se mesta u kuci. Svoju kolekciju LP-a ne bih prodao nikad a to su samo rariteti. Mp3 je ok samo ako je maksimalnog kvaliteta a i manje hvala mesta.lep je osecaj imati celu diskografiju svojih omiljenih bendova na originalnim CD-ovima, ili jos bolje na vinilu... Skuplati mp3 diskografije i nije neki poduhvat... Sa neta mozes da svuces boga oca...

A ajde mi pojasni sta zelis u ovom boldovanom delu teksta da kazes, jednostavno ne mogu da shvatim sta zelis reci.
lep je osecaj imati celu diskografiju svojih omiljenih bendova na originalnim CD-ovima, ili jos bolje na vinilu... Skuplati mp3 diskografije i nije neki poduhvat... Sa neta mozes da svuces boga oca...