Koliko Diskografija posedujete?

• Začetnik teme Začetnik teme Slavo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moje diskografije su sledece abecednim redom
Amon Amarth
Bathory
Behemoth
Belphegor
Borknagar
Cannibal Corpse
Dark Funeral
Darkthrone
Death
Deicide
Dethklok
Dimmu Borgir
Dissection
Emperor
Gorgoroth
Hypocrisy
Kataklysm
Morbid Angel
Nile
Obituary
Opeth
Satyricon
Six Feet Under
Suffocation
Summoning
Therion
Venom
Vital Remains
milim da nisam nista preskocio

Za one koji jos ne znaju. . . Kako bi se izbegli problemi sa zakonom, zabranjeno je postavljati ili traziti linkove za download. . . A sve ostalo vezano za razmenu muzike.
Takodje da bi smo izbegli neprijatnosti vezane za sve to zamolio bih vas da ne diskutujete o tome odakle ste nabavili neku diskografiju i sl. Da ne bi morali da kaznjavamo i sl.
Ne pravite sebi, a ni nama probleme. . .

Ja sam meloman, (da ne kažem "muzički manijak" :D) i muzički kolekcionar, nekada, ploča, pa kaseta, zatim audio CD-ova, a poslednjih godina, s "brzim Internetom", "skupljam" muziku skidajući je. I omote, naravno, tako da imam i sve podatke o dotičnom albumu.

Ma, i ja volim da imam što više muzike, i kontinuirano radim na tome da obogaćujem kolekciju, ali 2000 diskografija je... neverovatno! :eek: Svaka čast! :D

Poslednja izmena:
Mnogo. Jazz i klasiku pre svega. Ali, isto tako, skupljam, između ostalog, i svu srpsku i ex-YU produkciju, rock, pop, etno", narodnjake, ", stare, izvorne, i nekadašnje "novokomponovane" dobre, skoro sve izuzev turbo-folka.

I kod mene ovako. S tom razlikom što je kod mene više akcenat na stranoj nego na domaćoj muzici. I, naravno, takođe bez turbo folka.

Dakle, imam pesama od mnogo različitih izvođača svih žanrova, ali tek od ponekog baš celu diskografiju. Pošto sam pank roker, The Ramones su jedni od njih. Tu su zatim moj omiljeni bend The Queers, zatim Screeching Weasel, Tegan and Sara, The Muffs, Teen Idols, Tangerine Dream, Mike Oldfield, The Donnas, Pat Metheny, Vangelis, a od domaćih Riblja Čorba, Bajaga, Đorđe Balašević, Zabranjeno pušenje...

mnogo
domaca:
alisa, atomsko skloniste, azra, bajaga, bijelo dugme, darkwood dub, djavoli, balasevic, film, galija, gibonni, hladno pivo, kerber, nervozni postar, neverne bebe, oliver dragojevic, orthodox celts, parni valjak, partibrejkersi, plavi orkestar, poslednja igra leptira, prljavo kazaliste, riblja corba, smak, van gogh, yu grupa, zabranjeno pusenje, zdravko colic

a sad strana:
oasis, ac/dc, aerosmith, alice in chains, black flag, black sabbath, bob marley, cris isaac, david bowie, dead kennedys, deep purple, depeche mode, dinosaur jr, disturbed, duran duran, evenescence, foo fighters, green day, iggy pop, jimi hendrix, johnny cash, joy divison, led zeppelin, manson, meat puppets, melvins, metallica, mudhoney, nirvana, pearl jam, pixies, queen, r.e.m., radiohead, rammstein, rhcp, robbie williams, santana, sex pistols, siouxie & the banshees, sonic youth, beatles, the clash, the cure, the doors,the offspring, the pixies, the ramones, the strokes, the used, velvet underground, the who, u2, uk subs, vaselines, whitesnake

Domaće: Dino Dvornik, EKV, Tanja Banjanin, Haustor, Oliver Mandić, Denis i Denis, Bajaga, Dragan Stojnić, Kerber, Bisera Veletanlić, Oktobar 1864, Yu grupa, Dušan Prelević, Boris Bizetić, Leb i sol.

Strano: Enya, Sade, Cafe Del Mar, Michael Jackson, Amy Winehouse, Seal, Dido, Simply Red, Soul Ballet.

Ako nisam ništa preskočila, to je - to. Za sada. S tim što od mnogo, ali stvarno mnogo izvođača imam maltene diskografije. Nedostaje malo (što još uvek nisam uspela da nađem), pa da bude kompletno. Uglavnom je jazz u pitanju. I nisam računala one izvođače čija je diskografija 1 album. :D

Ovo sam propustila: Viktorija, Vampiri, Eva Braun, Mike Oldfield.
Znači za sada - 28.

Back