MetalBoy94
Iskusan
- Poruka
- 6.351
dobro dobro
znam da pretražujem net, majku mu![]()
Pa dobro sta onda hoces xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro dobro
znam da pretražujem net, majku mu![]()
E, da, što se tiče baš konkretnijeg broja, mislim da ih imam sigurno preko 2000.

Ja sam meloman, (da ne kažem "muzički manijak"
Moje diskografije su sledece abecednim redom
Amon Amarth
Bathory
Behemoth
Belphegor
Borknagar
Cannibal Corpse
Dark Funeral
Darkthrone
Death
Deicide
Dethklok
Dimmu Borgir
Dissection
Emperor
Gorgoroth
Hypocrisy
Kataklysm
Morbid Angel
Nile
Obituary
Opeth
Satyricon
Six Feet Under
Suffocation
Summoning
Therion
Venom
Vital Remains
milim da nisam nista preskocio
Ja sam meloman, (da ne kažem "muzički manijak") i muzički kolekcionar, nekada, ploča, pa kaseta, zatim audio CD-ova, a poslednjih godina, s "brzim Internetom", "skupljam" muziku skidajući je. I omote, naravno, tako da imam i sve podatke o dotičnom albumu.
Svaka čast! Mnogo. Jazz i klasiku pre svega. Ali, isto tako, skupljam, između ostalog, i svu srpsku i ex-YU produkciju, rock, pop, etno", narodnjake, ", stare, izvorne, i nekadašnje "novokomponovane" dobre, skoro sve izuzev turbo-folka.

Domaće: Dino Dvornik, EKV, Tanja Banjanin, Haustor, Oliver Mandić, Denis i Denis, Bajaga, Dragan Stojnić, Kerber, Bisera Veletanlić, Oktobar 1864, Yu grupa, Dušan Prelević, Boris Bizetić, Leb i sol.
Strano: Enya, Sade, Cafe Del Mar, Michael Jackson, Amy Winehouse, Seal, Dido, Simply Red, Soul Ballet.
Ako nisam ništa preskočila, to je - to. Za sada. S tim što od mnogo, ali stvarno mnogo izvođača imam maltene diskografije. Nedostaje malo (što još uvek nisam uspela da nađem), pa da bude kompletno. Uglavnom je jazz u pitanju. I nisam računala one izvođače čija je diskografija 1 album.![]()
interesantno 

Ima li neko neke bisere...neke manje poznate grupe, undeground izvodjace, demo albume? ali naravno diskografije![]()
Hard Rock)