Slavo
Primećen član
- Poruka
- 571
A koji je najbolji sajt za skidanje kompletnih diskografija? ako ne moze da se ovde pise to, nek mi neko napise na pvt
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A koji je najbolji sajt za skidanje kompletnih diskografija? ako ne moze da se ovde pise to, nek mi neko napise na pvt

Poprilicno. Samo ne mogu da nadjem Scorpionse.
Ne znam gde vise da trazim.

Previše ih imam da bi iznosio tačan broj![]()

)....uračunah i što slušam i što ne, a da ima 3 ili više aljbuma...ima još 
Evo samo neke...
Floyd, Nirvana, Smak, Dire straits, Portishead, Pips, chips & videoclips, Tool, AiC, Pearl jam, Block out, Bjesovi, Ekv, KKN, Ramirez, Animal collective, Gipsy kings, Depeche mode, Janis Joplin, Joy Division, The cure, Divlje jagode, Atomsko sklonište, Kerber, Goribor, Goblini, Dream theater, Johnny Cash, Ceca ()....uračunah i što slušam i što ne, a da ima 3 ili više aljbuma...ima još
![]()

Pa pisala sam one kojih mogu da se setim iz glave, a neki dan naleteh na disk na kome piše "ceca diskografija", pa se setih toga, pa reko' da ne ispadnem sisa, pa da i to navedem![]()