buranija
Ističe se
- Poruka
- 2.781
Znaci....sve u svemu...zacin C !!!
Svi imamo debele zivce...manje vishe.... 8)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
buranija:Znaci....sve u svemu...zacin C !!!![]()
buranija:Ne trenirash ih dovoljno .....![]()
![]()
![]()
Ja moje svaki dan ... "ajde skoci...sad se prevrni...pravi se mrtav....donesi......"![]()
![]()
![]()
Mene je lako naljutiti, a još lakše iznervirati. Moji su živci kao šibice - lako planem, malo trpim, a brzo se iznerviram.
Da li sam ja jedini koji tako reagiram, ili ne?
Mene je lako naljutiti, a još lakše iznervirati. Moji su živci kao šibice - lako planem, malo trpim, a brzo se iznerviram. Možeš me tući koliko god hoćeš,
ali kada me neko iznervira :x (pogotovo nepravdom) zaplačemi dođe mi da sve koji su u blizini pojedem.
![]()
Mene je lako naljutiti, a još lakše iznervirati. Moji su živci kao šibice - lako planem, malo trpim, a brzo se iznerviram. Možeš me tući koliko god hoćeš,
ali kada me neko iznervira :x (pogotovo nepravdom) zaplačemi dođe mi da sve koji su u blizini pojedem.
![]()
![]()
I ja sam slican... Ali se inace tesko nerviram, volim da kuliram... Sestra me u 1 reci moze iznervirati da mi dodje da je sa'ranim... Ali se uvek trudim da ostanem opusten, jer mi nema vajde od nerviranja...![]()
Заправо,јако танке. :/
Sitnice me lako izbace iz takta