vozis se kolima i ne cekas bus![]()
pa jedino da tebe zaposlim kao ličnog vozača...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vozis se kolima i ne cekas bus![]()

Uopste ne znam kakvoj vrsti pusaca ja pripadam...drzim cigaretu ponekad u drustvu uz kafu i ne osecam potrebu da pusim stalno...Nerviram se sto moj dragi pusi po dve pakle dnevno i kad vidi da sam na kraju nerava on me samo ponudi i ja uzmem...Hvala bogu nikad se nisam navikla jer ne uvlacim dim...cini mi se da to radim eto tek da necim zauzmem ruke i da mi uz kafu prodje vreme prijatno...Zao mi je one koji su se navukli pa pale jednu za drugom...Moja sestra koja je dugo bila pusac odvikla se jednm zasvagda samo pomocu verovanja da je ukoliko se zakune da vise nece moze stici neka kazna...mislim da to uspeva samo kod osoba koje su religiozne...ostali muku muce...Cigarete su moj najveci porok.Pokusavala sam nekoliko puta da prestanem da pusim ali nista,sve se zavrsavalo na neuspelom pokusaju.Ne znam,mozda i nemam dovoljno volje da prestanem.Pusim paklu dnevno...nekad vise...nekad manje. Imam pusacki staz od 8 godina.Da li postoji jos neko ko ima isti problem kao ja? I molila bih nepusace da ne drze pridike o tome kako je to nezdravo etc. Mi pusaci smo toga svesni.Ipak svaki dobronameran komentar je dobrodosao. I da,ne zaboravite da mi odgovorite koliko dnevno popusite. Unapred hvala!![]()

Cigarete su moj najveci porok.Pokusavala sam nekoliko puta da prestanem da pusim ali nista,sve se zavrsavalo na neuspelom pokusaju.Ne znam,mozda i nemam dovoljno volje da prestanem.Pusim paklu dnevno...nekad vise...nekad manje. Imam pusacki staz od 8 godina.Da li postoji jos neko ko ima isti problem kao ja? I molila bih nepusace da ne drze pridike o tome kako je to nezdravo etc. Mi pusaci smo toga svesni.Ipak svaki dobronameran komentar je dobrodosao. I da,ne zaboravite da mi odgovorite koliko dnevno popusite. Unapred hvala!![]()
sta bi radili s rukama da nema cigarete..upaljaca..pepeljare..premestanje iz ruke u ruku..debilizam..a ima ga bogami prilicno![]()

pa jedino da tebe zaposlim kao ličnog vozača...![]()
....mozhda bi i mogli neshto da sredimo po tom pitanju 
a šta bi ti radio da ti nije kompa i neta?
ceo dan na netu... mislim... debilizam...![]()
.jel se to pusac prozvo..pored mene nema nikoga ko bi primetio da se zanimam necim po ceo dan poput opisanih pusackih rituala..u kojima propustas sve oko sebe i ljude sa kojima si..samo ne provaljujes..zato se i grickaju semenke kad ostavljas cigarete

ahaha..jel se to pusac prozvo..pored mene nema nikoga ko bi primetio da se zanimam necim po ceo dan poput opisanih pusackih rituala..u kojima propustas sve oko sebe i ljude sa kojima si..samo ne provaljujes..zato se i grickaju semenke kad ostavljas cigarete
![]()

ja nisam grickala semenke kada sam ostavljala cigarete...
i ne znam šta to propuštam dok obavljam "ritual"...
mislim... ti i ja se nikad nismo razumeli...![]()

kako kad nekad i po 2 paklice a nekad ni jednu ...

I ja se još uvek dogovaram sa sobom da prestanem...To smanjivanje postepeno - obično ne pomaže...bar ne na duže staze... Ali ako uspeš, svaka čast...I ja se još uvek dogovaram sa sobom da prestanem...