topmodelsica
Elita
- Poruka
- 20.597
Do skoro ih nisam skidala, a sad ne bih niposto obukla mini suknju jer sam debela.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Do skoro ih nisam skidala, a sad ne bih niposto obukla mini suknju jer sam debela.
Topmodelsica a debela. Ma daaaaaaaj!!!! Ne verujem ti.
gdje iz jednog ekstrema u ekstrem, bila si kost i kozhagdje iz jednog ekstrema u ekstrem, bila si kost i kozha
Jesam, nikad nisam imala vise od 60 kila, a tada sam bila jos smrsala zbog bolesti. Sad sam sve nadoknadila. Grozno se osecam.
Bila sam top model, ali u zadnjih godinu dana sam se ugojila 45 kila! Sad imam 90 a imala sam 45. Necu da menjam nick.
Ja ih ne nosim od kad je, davno, davno, jedan moj bivsi rekao da imam super noge kao Milos Drizic (sto i ne bi bilo tako lose, da taj nije bio fudbaler Crvene Zvezde).
Naravno, kreten, ali ja ih i dalje ne nosim.
Ja ih ne nosim od kad je, davno, davno, jedan moj bivsi rekao da imam super noge kao Milos Drizic (sto i ne bi bilo tako lose, da taj nije bio fudbaler Crvene Zvezde).
Naravno, kreten, ali ja ih i dalje ne nosim.

...trebalo je da ga tada tom istom nogom šutneš u dupe..pa da sve zvezde vidi...![]()
Tako je i bilo.
Njega sam odstranila iz zivota, ali taj komentar nisam uspela odstraniti iz glave.

ok zbog bolesti si smršala-viša sila
i posle si krenula da nadoknađuješ...ali što se ne zaustavi kad si već bila model pa si valjde htela i da nastaviš sa tim?
...taj komentar nisam uspela odstraniti iz glave.
valja poraditi na tome 
valja poraditi na tome
![]()
Evo, mila, spremna sam za intervenciju na otvorenom mozgu. Samo obecaj da nece boleti.

a pristojna duzina je?Nista ja ne obecavam osim udobne suknje pristojne duzine.![]()

a to...znala sam da ima neka zackoljicakad se ne vide gatje u prostojnom polozaju
![]()