Pinocchio ... Supermoderator Poruka 24.419 22.12.2024. u 12:10 - Koliko često kupate svoju decu ako nisu prljava? #26 Frederick_: Ne da se znoji, nego se cedi Kliknite za proširenje... A kada uđe u pubertet mislićeš da gaji veprove u sobi
Frederick_: Ne da se znoji, nego se cedi Kliknite za proširenje... A kada uđe u pubertet mislićeš da gaji veprove u sobi
Frederick_ Elita Poruka 15.042 22.12.2024. u 12:19 - Koliko često kupate svoju decu ako nisu prljava? #27 Pinocchio: A kada uđe u pubertet mislićeš da gaji veprove u sobi Kliknite za proširenje... Tad ce se sam kupa
Pinocchio: A kada uđe u pubertet mislićeš da gaji veprove u sobi Kliknite za proširenje... Tad ce se sam kupa
Sizif Strani posmatrač Moderator Poruka 60.827 22.12.2024. u 12:27 - Koliko često kupate svoju decu ako nisu prljava? #28 Ja decu vadim iz vode samo kad idu u školu i na spavanje.
RužnaKoLopov Buduća legenda Moderator Poruka 41.743 22.12.2024. u 12:37 - Koliko često kupate svoju decu ako nisu prljava? #29 Владан: Зашто су ти дали лајкове - свиђања да су ти родитељи умрли. Kliknite za proširenje... Jer je lepo rekao da nema više roditelje, dala sam lajk jer je to podelio sa nama
Владан: Зашто су ти дали лајкове - свиђања да су ти родитељи умрли. Kliknite za proširenje... Jer je lepo rekao da nema više roditelje, dala sam lajk jer je to podelio sa nama
RužnaKoLopov Buduća legenda Moderator Poruka 41.743 22.12.2024. u 12:46 - Koliko često kupate svoju decu ako nisu prljava? #30 Pinocchio: A kada uđe u pubertet mislićeš da gaji veprove u sobi Kliknite za proširenje... Za djecake je to vrlo moguće naročito kad tek upadnu ne pitajte me odakle znam Eksplodiralo jednog nedeljnog jutra I od tada je funkcionisalo
Pinocchio: A kada uđe u pubertet mislićeš da gaji veprove u sobi Kliknite za proširenje... Za djecake je to vrlo moguće naročito kad tek upadnu ne pitajte me odakle znam Eksplodiralo jednog nedeljnog jutra I od tada je funkcionisalo
Sensei Master Moderator Poruka 84.942 22.12.2024. u 18:22 - Koliko često kupate svoju decu ako nisu prljava? #31 RužnaKoLopov: Lepo sam rekla da prenosim pitanje Možda da te uputim tamo pa ih pitaj Kliknite za proširenje... A što nisi otvorila temu na Ženama kada se traži odgovor samo od žena?
RužnaKoLopov: Lepo sam rekla da prenosim pitanje Možda da te uputim tamo pa ih pitaj Kliknite za proširenje... A što nisi otvorila temu na Ženama kada se traži odgovor samo od žena?
RužnaKoLopov Buduća legenda Moderator Poruka 41.743 22.12.2024. u 18:29 - Koliko često kupate svoju decu ako nisu prljava? #32 Sensei: A što nisi otvorila temu na Ženama kada se traži odgovor samo od žena? Kliknite za proširenje... Pa prikljuci se odje Kolko često kupas svoju djecu kad nisu prljavi ?
Sensei: A što nisi otvorila temu na Ženama kada se traži odgovor samo od žena? Kliknite za proširenje... Pa prikljuci se odje Kolko često kupas svoju djecu kad nisu prljavi ?
Sensei Master Moderator Poruka 84.942 22.12.2024. u 19:18 - Koliko često kupate svoju decu ako nisu prljava? #33 RužnaKoLopov: Pa prikljuci se odje Kolko često kupas svoju djecu kad nisu prljavi ? Kliknite za proširenje... nisam mlada majka
RužnaKoLopov: Pa prikljuci se odje Kolko često kupas svoju djecu kad nisu prljavi ? Kliknite za proširenje... nisam mlada majka
RužnaKoLopov Buduća legenda Moderator Poruka 41.743 22.12.2024. u 19:20 - Koliko često kupate svoju decu ako nisu prljava? #34 Sensei: nisam mlada majka Kliknite za proširenje... Odgovori kao mladi tata
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 229.680 23.12.2024. u 21:21 - Koliko često kupate svoju decu ako nisu prljava? #35 Ladno decu kupaju nedeljom ko pre 200 godina,deca su priljavija od nas koji se svaki dan kupamo pa i po 2× ,koji je onda debilizam ne kupati i njih
Ladno decu kupaju nedeljom ko pre 200 godina,deca su priljavija od nas koji se svaki dan kupamo pa i po 2× ,koji je onda debilizam ne kupati i njih