Koliko često kupate svoju decu ako nisu prljava?

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
41.795
Prenosim pitanje iz jedne FB grupe i vidim da su žene majke kraljice zakuvala

:lol:

IMG_2118.jpeg

Kada su se rodili u Frontu su mi rekli da ih ne kupam jedno vreme, da im ostane na koži onaj materijal iz materice... bome osim guze i piše nisam ih cele okupala pa sigurno 4 nedelje, tu je bio i problem sa pupkom... i tako... vidim posle zaista imaju dobru kožu, nikad nikakvih problema. Inače se ne valja često kupati.

Međutim, sad kada je stariji ušao u pubertet počeo se osećati i sad mora često da se kupa. to je dok su mali

Detetu ne perem kosu svakodnevno, kad vidim da se ulepi onda perem, ili kad je puna kosa peska, blata, ko zna cega :D

Ali tusiranje (pranje tela), svakodnevno, jer em se oznoji propisno, em je cesto sav u pesku....
Jos danas imaju ove nezne uljane kupke za decu - milina prava! I ja sam poceo tim da se kupam od kad imam dete 😊👨‍👦

I da, ja to radim, a ne mama, jer je dete toliko zivahno da mama nema snage da se izbori sa njim, a da ne rizikuje da se povredi :D

Prenosim pitanje iz jedne FB grupe i vidim da su žene majke kraljice zakuvala

:lol:

Pogledajte prilog 1660777

Tusiranje svake veceri pre spavanja.
Koliko god da je umoran trazi da se istusira pre nego sto legne.

Pranje kose u proseku jednom nedeljno (cesce ako je plivao, tada je pere svaki dan).

Ima vikinski dugu, plavu, svilenkastu kosu koja je njegov najlepsi ukras, stalno njom mlati levo - desno. Mora da se susi fenom, a zao mi je da je takvu gorim fenom svaki dan pa je ne pere bas svakodnevno.

Kao kupku i sampon koristi La roche posay lipicar. Nikada ekceme nije imao. Istom kupkom se tusiram i ja, njom perem i lice, predivna je!

Back