Колико ће Комунистичка партија освојити на следећим републ. изборима?

колико ће КП добити гласова на следећим изборима

• 0,4%

glasova: 41 75,9%
  • 5% и више

glasova: 13 24,1%

• Ukupno glasova
    54
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko se zadnji smeje najsladje se smeje.

Vi komunjci izazivate samo podsmeh.

- - - - - - - - - -

Velika je tu razlika.
Sev. Koreja je danas po kontroli, prisluskivanju i slobodi stanovnistva bliza SAD u UK nego SFRJ.
Kad je na objektima u SAD svojevremeno pisalo "ZABRANJEN ULAZ PSIMA I CRNCIMA" u SFRJ su afrikaneri studirali na univerzitetima.

Gluposti

Velika je tu razlika.
Sev. Koreja je danas po kontroli, prisluskivanju i slobodi stanovnistva bliza SAD u UK nego SFRJ.
Kad je na objektima u SAD svojevremeno pisalo "ZABRANJEN ULAZ PSIMA I CRNCIMA" u SFRJ su afrikaneri studirali na univerzitetima.

Ako cemo biti iskreni, tih natpisa je bilo samo u juznim drzavama US.
Ali tvoja poenta je jaka i tacna.

- - - - - - - - - -

Moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu.....pazi Vizantijac ta taktika zavadi pa vladaj kod crvenih ne pali.

Nisi izneo svoje stavove vezano za izlazak odnosno neizlazak KP na izbore.
Ako ne zelis ili ne smes zbog partijske discipline, odgovori tako ali mi odgovori.
Hvala.

Ako cemo biti iskreni, tih natpisa je bilo samo u juznim drzavama US.
Ali tvoja poenta je jaka i tacna.

- - - - - - - - - -

Nisi izneo svoje stavove vezano za izlazak odnosno neizlazak KP na izbore.
Ako ne zelis ili ne smes zbog partijske discipline, odgovori tako ali mi odgovori.
Hvala.
Posto je ocigledno da imas informacije od ljudi iz moje partije zasto pitas mene?
A sto se tice moga stava,pa rekoh ti malo je komplikovano i od vise faktora zavisi sta bih ti odgovorio. Posto sve karte jos nisu na stolu ne mogu da ti odgovorim.

Posto je ocigledno da imas informacije od ljudi iz moje partije zasto pitas mene?
A sto se tice moga stava,pa rekoh ti malo je komplikovano i od vise faktora zavisi sta bih ti odgovorio. Posto sve karte jos nisu na stolu ne mogu da ti odgovorim.

1. Nisam ti rekao da KP ne izlazi na izbore vec da je verovatno da nece.

2. Tvoj stav me zanima zato sto mislim da razmisljas svojom glavom, pa me zanima da li ces prihvatiti takvu odluku.

3. Najlakse je ne izlaziti na izbore i partiju odrzavati kao skup obozavaoca lika i dela Josipa Broza. Cinjenica je da ako ne izadjete na izbore niste stranka.

4. Posebno je zanimnjivo sto niko nije preuzeo odgovornost zbog losih rezultata na proslim izborima.

1. Nisam ti rekao da KP ne izlazi na izbore vec da je verovatno da nece.

2. Tvoj stav me zanima zato sto mislim da razmisljas svojom glavom, pa me zanima da li ces prihvatiti takvu odluku.

3. Najlakse je ne izlaziti na izbore i partiju odrzavati kao skup obozavaoca lika i dela Josipa Broza. Cinjenica je da ako ne izadjete na izbore niste stranka.

4. Posebno je zanimnjivo sto niko nije preuzeo odgovornost zbog losih rezultata na proslim izborima.

Naravno da mislim svojom glavom i bas zato ti i kazem da je to kompleksno i zahteva dublju i oprezniju analizu stete i koristi a kako ja nemam sve informacije potrebne za donosenje tako bitnog stava od koga zavisi, slozices se, buducnost stranke bilo bi veoma neozbiljno od mene da ti iznesem moje trenutne stavove koji nisu konacni.
A ako si zeleo da me pitas sta ce se desiti ukoliko se moji stavovi razidju sa stavovima CK KP odgovor je povucicu se i zazeleti im svu srecu na putu koji izaberu.

Naravno da mislim svojom glavom i bas zato ti i kazem da je to kompleksno i zahteva dublju i oprezniju analizu stete i koristi a kako ja nemam sve informacije potrebne za donosenje tako bitnog stava od koga zavisi, slozices se, buducnost stranke bilo bi veoma neozbiljno od mene da ti iznesem moje trenutne stavove koji nisu konacni.
A ako si zeleo da me pitas sta ce se desiti ukoliko se moji stavovi razidju sa stavovima CK KP odgovor je povucicu se i zazeleti im svu srecu na putu koji izaberu.

Vecina politickih tema jeste kompleksna i zahteva dublju analizu.
Ne shvatam koje su ti informacije potrebne za donosenje tako bitne odluke? Ocigledno izbegavas odgovor.
Ako ne izadjete na izbore stranka se gasi...shodno tome, kakve mogu biti posledice izlaska? Sta vam se gore moze desiti od gasenja stranke?
Ili cete je ugasiti samo odlukom da ne izadjete na izbore, ili ce buducnost stranke zavisiti od rezultata izbora.

A sta je problem? Pa problem je to sto za izlazak na izbore, plus izlazak na lokalne izbore u Beogradu treba sakupiti 10,000 plus 2,000 potpisa. A sve te potpise treba sudski overiti sto kosta 50 dinara po svakom potpisu. Neko je razmislio koliko truda treba da se sakupi 10,000 potpisa i koliko para treba za njihovu overu i blizi je odluci da ne izadje na izbore.

Vecina politickih tema jeste kompleksna i zahteva dublju analizu.
Ne shvatam koje su ti informacije potrebne za donosenje tako bitne odluke? Ocigledno izbegavas odgovor.
Ako ne izadjete na izbore stranka se gasi...shodno tome, kakve mogu biti posledice izlaska? Sta vam se gore moze desiti od gasenja stranke?
Ili cete je ugasiti samo odlukom da ne izadjete na izbore, ili ce buducnost stranke zavisiti od rezultata izbora.

A sta je problem? Pa problem je to sto za izlazak na izbore, plus izlazak na lokalne izbore u Beogradu treba sakupiti 10,000 plus 2,000 potpisa. A sve te potpise treba sudski overiti sto kosta 50 dinara po svakom potpisu. Neko je razmislio koliko truda treba da se sakupi 10,000 potpisa i koliko para treba za njihovu overu i blizi je odluci da ne izadje na izbore.
Odakle ti to da se stranka gasi ako ne izadje na ove izbore? Ja ne izbegavam odgovor nego jednostavno postoji jos jedan broj informacija koje ne znam a ti veruj ili ne. Ja nisam ni ishitren a ni neozbiljan da dajem konacni sud o ovako bitnoj stvari preko kolena.
PS.Rekoh ti da smo vec sakupljali te potpise i to dva puta tako da ni treci put nebi bio problem.

Odakle ti to da se stranka gasi ako ne izadje na ove izbore? Ja ne izbegavam odgovor nego jednostavno postoji jos jedan broj informacija koje ne znam a ti veruj ili ne. Ja nisam ni ishitren a ni neozbiljan da dajem konacni sud o ovako bitnoj stvari preko kolena.
PS.Rekoh ti da smo vec sakupljali te potpise i to dva puta tako da ni treci put nebi bio problem.

Koja je svrha postojanja stranke ako nije izlazak na izbore?
Na vanrednim lokalnim izborima stranke su stvarale percepciju svoje snage a KP nije bilo nigde ni na jednim izborima. Zasto?
Zasto vas nije bilo na Vozdovcu?

Koja dva puta ste skupljali potpise?
Za republicke izbore i za?

Koja je svrha postojanja stranke ako nije izlazak na izbore?
Na vanrednim lokalnim izborima stranke su stvarale percepciju svoje snage a KP nije bilo nigde ni na jednim izborima. Zasto?
Zasto vas nije bilo na Vozdovcu?

Koja dva puta ste skupljali potpise?
Za republicke izbore i za?
Znaci definisali smo da se stranka ne gasi ako ne izadje na izbore vec nakon osam godina od osnivanja mora da sakupi ponovo potpise ukoliko nema niti je imala ikoga u republickom ili pokrajinskom parlamentu. A sto se tice potpisa pa sakupili smo deset hiljada za osnivanje stranke ili to ne smatras vaznim?

Znaci definisali smo da se stranka ne gasi ako ne izadje na izbore vec nakon osam godina od osnivanja mora da sakupi ponovo potpise ukoliko nema niti je imala ikoga u republickom ili pokrajinskom parlamentu. A sto se tice potpisa pa sakupili smo deset hiljada za osnivanje stranke ili to ne smatras vaznim?

A drug Stari gde držite te spiskove,čisto onako malo da ih pogledamo hahahahahah

Spiskove ste skupili na osnovu entuzijazma da cete imati uspeha na izborima. Na osnovu tog entuzijazma, bilo je i finansijskih donacija.
Ali kada ste osvojili svega 0,74% stranka je fakticki prestala da postoji. Niko ne veruje da se na izborima moze napraviti pristojan rezultat i zato se na izbore i ne izlazi.
A sta se cini da se poveca rejting stranke? Jednom mesecno date neko obavestenje na zvanicnoj internet prezentaciji.

Nije problem da stranka ima lose rezultate dokle god stranka ide makar malo uzlaznom putanjom.
A vi ste posle 0,74 odbili da izadjete na sve vanredne lokalne izbore a sada verovatno necete izaci ni na republicke.
Da li je to uzlazna ili silazna putanja? Za mene je silazna.
Ako ste prosli put uspeli da sakupite 10,000 potpisa a sada ne mozete, onda ste sada slabiji.

Spiskove ste skupili na osnovu entuzijazma da cete imati uspeha na izborima. Na osnovu tog entuzijazma, bilo je i finansijskih donacija.
Ali kada ste osvojili svega 0,74% stranka je fakticki prestala da postoji. Niko ne veruje da se na izborima moze napraviti pristojan rezultat i zato se na izbore i ne izlazi.
A sta se cini da se poveca rejting stranke? Jednom mesecno date neko obavestenje na zvanicnoj internet prezentaciji.

Nije problem da stranka ima lose rezultate dokle god stranka ide makar malo uzlaznom putanjom.
A vi ste posle 0,74 odbili da izadjete na sve vanredne lokalne izbore a sada verovatno necete izaci ni na republicke.
Da li je to uzlazna ili silazna putanja? Za mene je silazna.
Ako ste prosli put uspeli da sakupite 10,000 potpisa a sada ne mozete, onda ste sada slabiji.

Onaj ko te informise radi to veoma lose. Ipak mislim da bi trebalo malo bolje da se raspitas

Ето ја мислим послије читања овог да си ти само један од ријетких припадника пропалог поличког експеримента.
А за то ми не треба списак потписа.
Јер има и код нас одређен број другова и другарица.
Али само толико да попуне бројно стање...

Ето ја мислим послије читања овог да си ти само један од ријетких припадника пропалог поличког експеримента.
А за то ми не треба списак потписа.
Јер има и код нас одређен број другова и другарица.
Али само толико да попуне бројно стање...

Pa dobro, svako ima prava da misli sta zeli.

Ma sta nam napriča drug Pišta za kratko vreme,nego ima li i tamo pohotnih SKOJevki.Znaš one koje drug Stari upucavao hahahahhahaha
Па шта ћеш наш вољени Маршал није био дерпе као некрунисани патријарх нове српске деснице па да трпа дечкиће из странке.

- - - - - - - - - -

Чувени Титов говор у Сплиту

Тако је друже. Северна Кореја, у којој људи живе сасвим нормално и са свим оним погодностима које пружа њихов како суверенитет тако и систем, данас је максимално сатанизована од стране CIA и осталих припадајћих служби које у својим медијским лабораторијама производе лажи о тој дивној земљи и поносном народу; јер цијаше *ебе северно-корејско атомско оружје или како га северно-кореанци симпатично називају 'оружје Судњег дана', и амери могу само с` времена на време да звецкају оружјем у Жутом мору, да шире лажи и дезинформације, и то је све.

Међутим, ни лабораторије за производњу лажи тј. за специјални рат не би могле да раде односно радиле би без успеха да те лажи, на пример како се у Сев. Коереји "умире од глади" и "како нема ништа у продавницима", здраво за готово не прихватају медиокритети како у САД тако и у земљама са десничарским, марионетским 'CIA-backed' режимима као што је овај код нас, и који их шире међу осталим медиокритетима заслепљених патолошком мржњом према свему што им не "мирише" на капитализам из њихових снова.

burgernorthkorea-300x199.jpg
581.jpg
IMG_7239.jpg
3857558-You_cant_choose_restaurant-North_Korea.jpg
mondays-money-saving-tips-10-ways-to-get-free-L-MmYVBo.jpeg

Слике из ресторана у Северној Кореји, а на једној је и очигледно задовољни западни туриста у ресторану у С. Кореји ( кроз прозор се види панорама Пјон Јанга) у којој се "умире од глади и којој нема ништа у продавницама".

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back