Sanemi
Zainteresovan član
- Poruka
- 168
Zanima me jedna stvar: Ako je Biden vodio rat do posljednjeg Ukrajinca, vodi li sada Trump sa svojom politikom rat do posljednjeg Rusa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Erozije identiteta? Ruska cirkuska operacija je upravo formirala taj klimavi ukrajinski identitet i zaokruzila ga.Postiću na vodi dok Ukrajinci ne izumru kao nacija od emigracije, rata i erozije identiteta
Šalim se, neću da postim. Ovo je već realnost
koliko je ukrajinaca ostalo u Ukrajini, šta 23 miliona a 10 miliona njih su penzosi 3-4 miliona vojno sposobni muškarciErozije identiteta? Ruska cirkuska operacija je upravo formirala taj klimavi ukrajinski identitet i zaokruzila ga.
Potpuno se slazem sa tvojim misljenjem. Po meni, rat je izazvan da bi Rusija nestala. Ceka se da skroz oslabi. Ne radi se o Ukrajini. Planirano je, da se sile I NATO clanovi udruze. Tramp je izabran sa namerom da prevari Ruse. Hoce da se docepaju nafte I ostalih bogastava. Da Rusi vise ne postoje.A rat bi Rusija zavrsila sutra (porazom) ako bi joj priznali ovo sto je okupirala. Samo da ima ko da prizna osvojeno iste sekunde bi prihvatili kraj rata. Jadnici koji su planirali da se prosetaju do Berlina sada su spremni da vode pregovore oko trafike i buvlje pijace u Pokrovsku
Koliko god bih to voleo, mislim da je nemoguce. Rusija je svakako vec izgubila ovim ratom, i sama cinjenica da bi se nakon 4 godine pokolja zadovoljila sa neke 4 oblasti govori da su porazeni, ali pretpostavljam da si mislio na potpuni poraz i slom Rusije. Verujem da to nije moguce, mozda gresim.Rat će trajati do poraza Rusije.
To je realnost.
Nisam pomislio na potpuni poraz i slom nego na stanje na terenu, dakle plan je bio da se zauzme cela Ukrajina i kako izgleda to se neće dogoditi.Koliko god bih to voleo, mislim da je nemoguce. Rusija je svakako vec izgubila ovim ratom, i sama cinjenica da bi se nakon 4 godine pokolja zadovoljila sa neke 4 oblasti govori da su porazeni, ali pretpostavljam da si mislio na potpuni poraz i slom Rusije. Verujem da to nije moguce, mozda gresim.
Ukrainske udovice su poznate kao profesionalne prostitutke bice potrebne severokoreancima za ugodna osecanja i razonodu prilikom sastavljanja dronova u Sibiru.koliko je ukrajinaca ostalo u Ukrajini, šta 23 miliona a 10 miliona njih su penzosi 3-4 miliona vojno sposobni muškarci
šta će ukro identitet da živi u Nemačkoj i Poljskoj ili će da se mešaju i nestanu
Rusija rasturila NATO u Ukrajini? Ni jedna jedina NATO zemlja nije dobila ni sibicu na svojoj teritoriji, a kamoli raketu, a ti pricas o rasturanju NATO, stvarno smesno. DOk Rusija i Ukrajina gore, NATO zemlje sede u miru i trljaju ruke gledajuci kako krvari Rusija. Dok ti to nazivas uspesima. A sve te neverovatne uspehe platili su sa bar pola miliona zivota i teritoriju velicine cega?? Opasulji se covece. Rusija je zapocela najgluplji moguci rat u istoriji, napala bratsku drzavu navodno sa ciljem odvracanja NATO od svojih granica a NATO im se prosirio na jos dve zemlje, Svedsku i Finsku, odmah nakon pocetka cirkuske operacije. Pogledaj koliko je udaljen Peterburg od Finske, pa mi reci da li je "odvracanje NATO od granica" uspelo. I vrlo je interesantno kako pominjes ukrajinske udovice i nazivas ih prostitutkama, bas lepo sto se radujes medjuslovenskom pokolju od strane cecenskih hordi i koreanskih *********, koje su dovukli ruski banditi da oslobadjaju Ukrajinu od Ukrajinaca. PRava sreca je da Rusija ima nuklearnu bombu, u suprotnom NATO bi njima cistio patos odavno.Rusija je rasturila nato u ukrajini i sad moze da oblikuje stvarnst kakvu zeli. Osim cetri oblasti uzece harkovsku , sumsku i cernjihovsku oblast a verovatno odesku i nikolajevsku. Dalje joj ostala beda i ne treba.posto bi nepotrebno trosila svoje privredne kapacitete na neprijateljsko stanovistvo. Dok sada ovo pisem rusija uzima sledecu turu gradova ; Pokrovsk,Mirovgrad, Seversk,Kupjansk i Konstantinovku a kako vreme bude odmicalo ukrainski otpor ce biti sve manji a rusija sve jaca. Zelenski placeni koumpirani gad pada a njegovo mesto mora doci ruski saveznik u onome sto bude ostalo od ukrajine.
Tako je, Rusija je rat izgubila onog momenta kada je presla granice Ukrajine ocekujuci da ce ih doeckati ruskim kapama i igrati kazacok, a desilo se suprotno.Nisam pomislio na potpuni poraz i slom nego na stanje na terenu, dakle plan je bio da se zauzme cela Ukrajina i kako izgleda to se neće dogoditi.
Rusija je odavno izgubila ovaj rat.
Previse si isfrustriran porazom nato-a.Ja se poizvam na Stoterbega koji je tvrdio da NATO ne sme izgubiti rat u Ukrajini,on naravno zna sta prica, svakako bolje od zgubidana na bizarnom forumu. NATO se ni u jenom trenutku nije mogao suprostavitiRusija rasturila NATO u Ukrajini? Ni jedna jedina NATO zemlja nije dobila ni sibicu na svojoj teritoriji, a kamoli raketu, a ti pricas o rasturanju NATO, stvarno smesno. DOk Rusija i Ukrajina gore, NATO zemlje sede u miru i trljaju ruke gledajuci kako krvari Rusija. Dok ti to nazivas uspesima. A sve te neverovatne uspehe platili su sa bar pola miliona zivota i teritoriju velicine cega?? Opasulji se covece. Rusija je zapocela najgluplji moguci rat u istoriji, napala bratsku drzavu navodno sa ciljem odvracanja NATO od svojih granica a NATO im se prosirio na jos dve zemlje, Svedsku i Finsku, odmah nakon pocetka cirkuske operacije. Pogledaj koliko je udaljen Peterburg od Finske, pa mi reci da li je "odvracanje NATO od granica" uspelo. I vrlo je interesantno kako pominjes ukrajinske udovice i nazivas ih prostitutkama, bas lepo sto se radujes medjuslovenskom pokolju od strane cecenskih hordi i koreanskih *********, koje su dovukli ruski banditi da oslobadjaju Ukrajinu od Ukrajinaca. PRava sreca je da Rusija ima nuklearnu bombu, u suprotnom NATO bi njima cistio patos odavno.
NAto je od samog starta znao da se Rusija ne moze pobediti, njima to nije ni bio cilj vec da rat traje sto duze, sto su i dobili. A ti nastavi da se radujes medjuslovenskom bratskom pravoslavnom pokolju koji sprovodi komunisticka anakonda iz Kremlja pod kodnim imenom "zastitnica pravoslavlja"Previse si isfrustriran porazom nato-a.Ja se poizvam na Stoterbega koji je tvrdio da NATO ne sme izgubiti rat u Ukrajini,on naravno zna sta prica, svakako bolje od zgubidana na bizarnom forumu. NATO se ni u jenom trenutku nije mogao suprostaviti
rusiji, istrosio je sve svoje kapacitete pa sad nekakva intervenija moze biti samo misona imeica. Ukrainske udovice ce imati pune ruke posla na oslobodjenim teitorijama. Primi moje iskrene sucuti zbog poraza.