Koliko ce Dveri osvojiti na narednim izborima?

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dakle?

• 5-10%

• Vise od 10%

• 0-4.9%

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja vec imam sud o Dverima, ali zbog specificne organizacije pokreta postavljam dodatna pitanja koja ne bih postavljao "standardnim" politickim strankama.
Ne mislim da je u intervjuu bilo nezgodnih pitanja.
Mislim da na zanimnjiv nacin objasnjava "da je pokret dobra forma zato sto se ljudi tu okupljaju jednokratno (sto po meni nije dobro jer je to amaterski nacin organizovanja)...ali da "posle toga treba praviti ozbiljniju strukturu za buduce izbore i mi to nameravamo" (sto podrzavam i jos uvek cekam).

Ne mislim ni ja da postoje nezgodna pitanja i zato sam stavio navodnike, posto si ti za svoje prethodno pitanje sumnjao da je takvo.
Nisam postavljao ostala tvoja pitanja jer je na njih odgovorio i bez mene. Dakle, Dveri jesu okupljene oko Svetosavlja ali i oko svih porodicnih i tradicionalnih vrednosti koje su svojstvene svakom coveku bez obzira na naciju i veru. U samom vrhu pokreta nisu svi istomisljenici jer ima i monarhista i republikanaca.

Свима Вама, обичним, радним, вредним и породичним људима још једном хвала јер сте заслужни за опстанак у овоме часу једне од најактивних српских патриотских и нестраначких организација на свету. Захвалност је тим већа што су се кампањи Двери прикључили и људи различитих вероисповести и националних припадности, који су у Дверима препознали искрену снагу која се бори за заједничке вредности свих часних и поштених грађана који држе до себе, своје породице и Србије, који желе државу по мери радног, породичног човека, који желе да имају достојанствен, пристојан и поштован живот, да стварају породице и да нормално живе од свога рада.

Никада нећемо примити ни једну помоћ која би подразумевала било какво условљавање или захтев који би значио промену система вредности за који се већ 14 година залажемо. Нити ћемо прихватити донацију којом бисмо у исто време прихватили било какав вид политичких и моралних компромиса против Србије, српског народа и сопствене савести. На тај начин бисмо урушили све оно у шта верујемо, ка чему стремимо и што јесмо.

Poslednja izmena:
Ne mislim ni ja da postoje nezgodna pitanja i zato sam stavio navodnike, posto si ti za svoje prethodno pitanje sumnjao da je takvo.
Nisam postavljao ostala tvoja pitanja jer je na njih odgovorio i bez mene. Dakle, Dveri jesu okupljene oko Svetosavlja ali i oko svih porodicnih i tradicionalnih vrednosti koje su svojstvene svakom coveku bez obzira na naciju i veru. U samom vrhu pokreta nisu svi istomisljenici jer ima i monarhista i republikanaca.

Mislim da je njegova konstatacija bila previse generalna i da nije direktno odgovorila na pitanje da li u Dverima ima mesta za ateiste i pripadnike drugih veroispovesti.
Za njih svakako ima mesta kao glasace, ali da li bi objektivno mogli da budu prihvaceni u samoj organizaciji?
Uostalom, veoma je nezgodno i politicki nekorektno za izvesne verske manjine reci da su nepozeljne u jednoj organizaciji.
Tako da mene vise zanima praksa nego zvanicni stav.

Misliš, mogu nastaviti da spavaju. Od buđenja nema vajde. Sve lepo im je u snovima. I na Krstinim anketama.

Итекако су они будни и активни:

Петнаест година покрета Двери

Савиндану 2014. навршава се 15 година постојања и рада Двери, што ће бити обележено свечаном академијом у Београду у недељу, 26. јануара.

Први број студентског часописа за националну културу и друштвена питања ДВЕРИ СРПСКЕ изашао је о Савиндану 1999. године, као гласило студената србистике Филолошког факултета Универзитета у Београду. Ово је био први часопис студената-родољуба на Београдском универзитету после Другог светског рата.

Тако је почела историја Двери, које су 2003. године прерасле у прву српску патриотску НВО - удружење грађана Српски сабор Двери, а 2011. објавиле нестраначки улазак у политику основавши ГГ Двери, која је наступила на свим нивоима избора 2012. године. Изборна крађа спречила је улазак Двери у Скупштину Србије, а у 10 скупштина општина и градова Србије Двери данас имају 36 својих одборника.

У међувремену Двери су издале више десетина часописа и књига, и одржале више стотина трибина широм Србије, Српских земља на Балкану и Расејања (од тога преко 150 само на Универзитету у Београду и преко 100 широм српског расејања Европе, Америке, Канаде, Аустралије и Јужне Африке). Двери су основале и Сабор српске омладине, Српску мрежу и Покрет за живот, организовале више десетина хуманитарних акција и културних манифестација свих врста. ТВ продукција Двери српске произвела је преко 200 емисија, интернет презентација Двери постала најпосећенији сајт једне друштвено-политичке организације у Србији, а интернет радио СНАГА НАРОДА најслушанији српски интернет радио на свету.

Српски сабор Двери је добитник архијерејске грамате Његове Светости Блаженопочившег Патријарха Српског Г. Павла 2009. године поводом 10 година рада, као и награде Вечерњих новости за најплеменитији подвиг 2007. године, за хуманитарну акцију помоћи опстанку народних кухиња на Косову и Метохији. Двери у овом тренутку представљају најактивнију српску патриотску нестраначку организацију Срба у земљи и свету.

О Савиндану 2014. навршава се 15 година постојања и рада Двери, што је у оваквим околностима у Србији један велики и значајан јубилеј, који ћемо заједно прославити свечаном академијом, отварањем изложбе и славским коктелом у недељу, 26. јануара, у сали Театра 78 у Београду (Ресавска 78) у 17 часова.

.

Poslednja izmena:
Misliš, mogu nastaviti da spavaju. Od buđenja nema vajde. Sve lepo im je u snovima. I na Krstinim anketama.

A tebi je izgleda lepo u realnom zivotu. Ti si od onih 5 % koji su se uglavili u UO dolaskom SNS-a na vlast pa ubedjujete narod kako mu je dobro. Vec ste mu podarili dve Farme, Velikog brata, "Silu", i ko zna koliko jos turskih serija. Neka se oni zabavljaju a Vucko ce vec da resi sve njihove probleme. Vec je poceo saljuci im racune za struju i komunalije. Seik samo sto nije stigao da im podigne "Grad na vodi" cijim gledanjem ce napuniti stomake i frizidere.
Sto je najgore, veliki deo ste uspeli uveriti da vam veruje. E, tu lepotu narausavaju samo tamo neki "vratari" pricama o izdaji nacionalnih i svih drugih interesa protestvujuci protiv Briselskog sporazuma i silenja Srba sa KiM da izadju na Tacijeve izbore. Cak se usudjuju da Predsednika pitaju sta je on to ucinio za Cacak da postane prvi pocasni gradjanin i sl.
Tako oni "spavaju" a sta ce biti tek kada se probude, saznacete uskoro. Mnogo ste se umislili.

Ja verujem samo u vojnu komandu i srpsku obavestajnu i kontraobavestajnu sluzbu. Za srpske politicare i politikante, i svu ostalu placenicku (uglavnom od stranaca) olos, ja ne bih birao ni ovce da mi cuvaju. Cak bi ih pohapsio i povesao. Al, dobro de. Nek zive, al nek se manu vise Srba i Srbije. Puna nam je ona stvar od svih njih. GENERALI, UJEDINITE SE, ZBACITE IZDAJNICKU VLAST I OPOZICIJU, I ZAVEDITE VRHOVNU KOMANDU!

TENKOVIMA NA STRANACKE SKUPSTINE!!!

Zato sto jedino Dveri remete SNS bajku koju serviraju uspavanom narodu. :zimag:
Дверци СНСу лажну опозоцију праве и замајавају народ будалаштинама.
Као на пример када Бошко Обрадовић објашњава да је он био у Ротердаму код неког попа у посети и како је видео да је Хајнекен почео као породична мануфактура и ето шансе, по Обрадовићу, да се покрене производња у Србији - породичне мануфактуре!
Све би то било "лепо" да је ово 1800 и нека, али сада је 2014та и капитализам је одавно ушао у своју последњу, корпоративну и тоталитарну фазу, и ништа га поново неће вратити у поменути деветнаести век када је све било "идеално" ( када су деца од 16 година радила по 20 сати дневно) о чему сањају ткз. "либертаријанци", а Бошко Обрадовић их копира а да би продавао те жваке необразованим конзервативцима из дијаспоре.

Ja verujem samo u vojnu komandu i srpsku obavestajnu i kontraobavestajnu sluzbu. Za srpske politicare i politikante, i svu ostalu placenicku (uglavnom od stranaca) olos, ja ne bih birao ni ovce da mi cuvaju. Cak bi ih pohapsio i povesao. Al, dobro de. Nek zive, al nek se manu vise Srba i Srbije. Puna nam je ona stvar od svih njih. GENERALI, UJEDINITE SE, ZBACITE IZDAJNICKU VLAST I OPOZICIJU, I ZAVEDITE VRHOVNU KOMANDU!

TENKOVIMA NA STRANACKE SKUPSTINE!!!
Добро, а шта се дешава затим?
Јел се протерују стране банке и корпорације, и јел се национализује све отето од народа пљачкашком приватизацијом, а да би се вратило у друштвено власништво тј. у власништво целог народа, или смо "либертаријанци"?

Poslednja izmena:
Ti nastavljas sa humorom. Ajde pogledaj kada i za sta je to legalno (ne ispod zita) dobijeno pa ces videti da pises nebuloze kao i do sada.
DSS, DS, SPS ili SNS "krimosi" su svuda u svim drzavnim i javnim preduzecima pa su onda sve NVO za svoje projekte postale "nemoralni krimosi". Kako tebi ne smetaju tvoji komunisti preimenovani u SPS koji su samo Galeniku opljackali za 500 milona evra (sa 250 miliona pozitive na 250 milona duga).
Nemoj se vise brukati ako nemas neki jaci argument protiv Dveri. Postajes smesan u ocima ljudi koji ovo citaju.
Пусти ти сада СПС, одлично ти знаш шта ја мислим о тој групи гангстера. Ти не можеш порећи да су "Двери" примили на рачун преко 40 000 евра у динарској противредности, а од стране ДСС кримоса из Колубаре.
Немој само почети са причом како су ето ДСС кримоси из сажаљења према српском народу, уплатили ту лову "Дверима" као невладиној организацији из чистог идеализма и наде да ће српски народ из буле да изваде Бошко Обрадовић, Владан Глишић и остали бивши "отпораши" задужени за руралне средине.

Poslednja izmena:
Комшија, много вас титоисте и србофобе сврбе Двери, а? То значи да су на правом путу.
Па знаш шта, КП је једина политичка организација у Републици Србији регистрована као политичка партија и која је као таква учествовала на парламентарним изборима, а која је у свом званичном саопштењу принципијелно осудила гашење вашег радија на радијској фрекфенцији. Толико о "србофобији" комуниста, мада ви никако не можете да представљате српски народ са 3,5 % на Вождовцу, и 4,3 % на прошлим парламентарним изборима.
Међутим, мора неко да вас стално и изнова раскринкава иделошки, као и дневно-политички гледе ваше пропаганде. У том смислу ја се трудим да стално овде, као и на другим форумима, подсећам да сте добили 40 000 евра од ДСС кримоса а причате да сте "неукаљани". Неко на тај ваш згодитак мора стално и изнова да указује! Јер, ако нико на то не подсећа, на то би се и заборавило, и вама лепо. Е, па не може! А треба стално подсећати и да сте хвалили Ђинђића, једног од уништитеља радничке класе у Србији.

И о чему говори овај клип који често постављаш? Да ли ти то уопште можеш да схватиш? Да ли си слушао тај Ђинђићев последњи интервју који је потпуно прећутан од оних који су нам главу пробили са Ђинђићевим "визионарством" и "следили Зоранов пут"? Ствари треба сагледати из различитих углова, и расветлити зашто неко ко је миљеник запада, наједном постаје непожељан и критикован као "настављач Милошевићеве националистичке политике". Тема је однос запада (НАТО/ЕУ) према Србима и њихов однос према "српском питању", као и насилно решавање тог питања. Е, о томе говори Обрадовић.

И о чему говори овај клип који често постављаш? Да ли ти то уопште можеш да схватиш? Да ли си слушао тај Ђинђићев последњи интервју који је потпуно прећутан од оних који су нам главу пробили са Ђинђићевим "визионарством" и "следили Зоранов пут"? Ствари треба сагледати из различитих углова, и расветлити зашто неко ко је миљеник запада, наједном постаје непожељан и критикован као "настављач Милошевићеве националистичке политике". Тема је однос запада (НАТО/ЕУ) према Србима и њихов однос према "српском питању", као и насилно решавање тог питања. Е, о томе говори Обрадовић.

Ма где је тај фамозни Ђинђићев интервју?
Јел има неки линк?
Али све и да је дао петнаест таквих интервјуа а не један, не може се Ђинђић тим једним интервјуем опрати за, рецимо само један пример, поклањање "Фрикома" хрватској корпорацији.
Запамти да дверске жваке састављене од поповске демагогије и антикомунизма, полуистина и чистих измишљотина и лажи, код мене као комунисте не пролазе.

Али све и да је дао петнаест таквих интервјуа а не један, не може се Ђинђић тим једним интервјуем опрати за, рецимо само један пример, поклањање "Фрикома" хрватској корпорацији.
Запамти да дверске жваке састављене од поповске демагогије и антикомунизма, полуистина и чистих измишљотина и лажи, код мене као комунисте не пролазе.

Djindjic je neposredno pred ubistvo promenio svoju politiku, zbog cega se posvadjao sa svojim zapadnim prijateljima.
Neposredno posle toga je ubijen.

Дверци СНСу лажну опозоцију праве и замајавају народ будалаштинама..

Eto ti ga sad. A Djilas?z:lol:

Немој само почети са причом како су ето ДСС кримоси из сажаљења према српском народу, уплатили ту лову "Дверима" као невладиној организацији из чистог идеализма и наде да ће српски народ из буле да изваде Бошко Обрадовић, Владан Глишић и остали бивши "отпораши" задужени за руралне средине.

Eto ti ga opet nesto nedokazivo. Daj neki dokaz za to!

Па знаш шта, КП је једина политичка организација у Републици Србији регистрована као политичка партија и која је као таква учествовала на парламентарним изборима, а која је у свом званичном саопштењу принципијелно осудила гашење вашег радија на радијској фрекфенцији. .

Daj to saopstenje da vas pohvalim!!!

Ма где је тај фамозни Ђинђићев интервју?Јел има неки линк?

Samo napred u raskrinkavanju Dveri. Jedan tvoj partijski koelega je vrlo aktivan na radiju "Snaga naroda". Ukljuci se i ti (ako to vec nisi ti). Vidis kako se komunistima daje rec na radiju "sa antikomunistickom zvakom".z;)

Evo ti taj poslednji intervju Zorana Djindjica da ne tvrdis da je izmisljen.

Звери? Око 1% ако не буде крађе. Још који избори и тастранка ће нестати док ће се СРС опоравити и васкрнусти и кренути у нове победе.

Umesto da kritikujes Dveri, trebao bi da ubedjujes svoje partijske drugove da udju u koaliciju sa Dverima jer su politicki najblizi.

Back