DZOS
Veoma poznat
- Poruka
- 13.681
Ja vec imam sud o Dverima, ali zbog specificne organizacije pokreta postavljam dodatna pitanja koja ne bih postavljao "standardnim" politickim strankama.
Ne mislim da je u intervjuu bilo nezgodnih pitanja.
Mislim da na zanimnjiv nacin objasnjava "da je pokret dobra forma zato sto se ljudi tu okupljaju jednokratno (sto po meni nije dobro jer je to amaterski nacin organizovanja)...ali da "posle toga treba praviti ozbiljniju strukturu za buduce izbore i mi to nameravamo" (sto podrzavam i jos uvek cekam).
Ne mislim ni ja da postoje nezgodna pitanja i zato sam stavio navodnike, posto si ti za svoje prethodno pitanje sumnjao da je takvo.
Nisam postavljao ostala tvoja pitanja jer je na njih odgovorio i bez mene. Dakle, Dveri jesu okupljene oko Svetosavlja ali i oko svih porodicnih i tradicionalnih vrednosti koje su svojstvene svakom coveku bez obzira na naciju i veru. U samom vrhu pokreta nisu svi istomisljenici jer ima i monarhista i republikanaca.
Свима Вама, обичним, радним, вредним и породичним људима још једном хвала јер сте заслужни за опстанак у овоме часу једне од најактивних српских патриотских и нестраначких организација на свету. Захвалност је тим већа што су се кампањи Двери прикључили и људи различитих вероисповести и националних припадности, који су у Дверима препознали искрену снагу која се бори за заједничке вредности свих часних и поштених грађана који држе до себе, своје породице и Србије, који желе државу по мери радног, породичног човека, који желе да имају достојанствен, пристојан и поштован живот, да стварају породице и да нормално живе од свога рада.
Никада нећемо примити ни једну помоћ која би подразумевала било какво условљавање или захтев који би значио промену система вредности за који се већ 14 година залажемо. Нити ћемо прихватити донацију којом бисмо у исто време прихватили било какав вид политичких и моралних компромиса против Србије, српског народа и сопствене савести. На тај начин бисмо урушили све оно у шта верујемо, ка чему стремимо и што јесмо.
Poslednja izmena: