Koliko ce Dveri osvojiti na narednim izborima?

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dakle?

• 5-10%

• Vise od 10%

• 0-4.9%

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Eto ti ga sad. A Djilas?z:lol:

Eto ti ga opet nesto nedokazivo. Daj neki dokaz za to!

Daj to saopstenje da vas pohvalim!!!

Samo napred u raskrinkavanju Dveri. Jedan tvoj partijski koelega je vrlo aktivan na radiju "Snaga naroda". Ukljuci se i ti (ako to vec nisi ti). Vidis kako se komunistima daje rec na radiju "sa antikomunistickom zvakom".z;)

Evo ti taj poslednji intervju Zorana Djindjica da ne tvrdis da je izmisljen.

Нисам хтео да кажем да је тај интервју измишљен, већ да га ја нисам до сада видео, јер нико када о том интервјуу пише не стави линк за исто. Одгледаћу га сада, а у сваком случају теби хвала на линку.
Знам да се на Фокус 2 јавља пуковник ЈНА у пензији Александар Михаиловић, и да сјајно објашњава комунистичку идеју. Непроцењиво!
С тим у вези морам да те разочарам јер ја нисам та особа, а иначе се никад у животу нисам јавио ни у једну контакт емисују нити радијску нити тв, премда волим да слушам јављања разних слушаоца / гледаоца.

Predlažem njihovim biračima da se opredeljuju za strabke koje imaju realne šanse da pređu cenzus i bar minimalno se poklapaji s njihovom ličnim interesima. U ovom slučaju DSS.

Kako ti znas pre izbora ko ima kakvu sansu? Znas li ti da su Dveri na prosle izbore izasli PRVI put i da su zvanicno (bez ukradenih glasova) osvojili 4,36% glasova? Zasto boljom organizacijom kontrole sada ne bi imali dovoljno i vise od toga? Samo da te podsetim da im "istrazivaci javnog mnjenja" i razni analiticari nisu davali ni 2%. Ta prica koju ti pricas je najobicnije spinovanje SNS-a i sa proslih izbora.

DSS je svoju priliku imao i nije je iskoristio.

Ja ne osporavam da je Kostunica patriota i da je ucinio ono sto je mogao u vezi KiM (odbijanje Ahtisarijevog plana i donosenje Ustava) ali oko njega je mnogo obicnih sibicara kojima je najvaznije da se uglave negde. Izlazak mladog Milosa Jovanovica samo mi je potvrdio da se tu nista nije promenilo.Na zalost!

Нисам хтео да кажем да је тај интервју измишљен, већ да га ја нисам до сада видео, јер нико када о том интервјуу пише не стави линк за исто. Одгледаћу га сада, а у сваком случају теби хвала на линку.
Знам да се на Фокус 2 јавља пуковник ЈНА у пензији Александар Михаиловић, и да сјајно објашњава комунистичку идеју. Непроцењиво!
С тим у вези морам да те разочарам јер ја нисам та особа, а иначе се никад у животу нисам јавио ни у једну контакт емисују нити радијску нити тв, премда волим да слушам јављања разних слушаоца / гледаоца.

Nisam mislio na Mihailovica (on se ne izjasnjava kao komunista) vec na na nekog Blagoja koji otvreno zastupa komuniste i javlja se cesto kod Marka.
Ja se retko javljam i uglavnom slusam. Jednom sam se javio na Fokusu i bio iskljucen cim sam pomenuo SNS (valjda si se uverio ovde da nisam neko ko psuje i pljuje) a na Snagu naroda sam se javio 3 puta da proverim da li se kod njih sme raci kriticka rec protiv Dveri i da predlozim nesto. Posto me niko nije cenzurisao, smatram da je slobodan radio.

Umesto da kritikujes Dveri, trebao bi da ubedjujes svoje partijske drugove da udju u koaliciju sa Dverima jer su politicki najblizi.

Двери су кукавице које ће увек да изневере сваки договор као онда када су пред геј параду изневериле 1389 и Наше. Тада су добили паре од Ђиласа и уместо да иду са свим патриотама против геј параде и власти они су пристале на компримис звани породична шетња.

Sta ce biti sa Srbijom ako Dveri ne pobede?

Пропашће, кажу у Трећем Оку.

Да би Двери победиле, у земљи треба да буде горе стање него 1993, али Белзебуб из Вашингтона и његови пентаграм сатрапи из Брисела након експеримента са Слободаном Милошевићем РИП неће дозволити такав сценарио.

Пацификација региона, увођење мира и благостања међу балканска племена су жеља Великог Брата.

Двери, да ли је битно 2 или 4 посто, све преко 5 посто је изненађење.
Али велико изненађење, јер имају велику конкуренцију у ДСС-у, СРС-у и сличнима, а и омладина неће да гласа и не занима их, а Двери имају ту најјаче упориште, ал шта вреди кад млади у Србији не гласају.

Vidiš valjda ko u zadnjih nekoliko izbornih ciklusa prelazi cenzus.

Dveri su ucestvovale samo u jednom izbornom ciklusu pa ti i ova terorija pada u vodu.

Двери су кукавице које ће увек да изневере сваки договор као онда када су пред геј параду изневериле 1389 и Наше. Тада су добили паре од Ђиласа и уместо да иду са свим патриотама против геј параде и власти они су пристале на компримис звани породична шетња.

Ovu "istinu" napisao si tek 156. put. Potrudi se da ispunis normu.
Salu na stranu, ne razumem kakav ti je ovo argument i za sta. Trebali su da idu po zadatku BIA da ruse grad umesto izrazvanja sustine razloga protivljenja pederbalu a to je zdrava, nomalna porodica. Posto su Dveri takve kukavice zasto su toliko vazni za tebe da na svakoj temi pljuckas iste mantre? Ako si zaista radikal, zar nema vaznijih stvari u ovoj drzavi od pljuckanja po Dverima? Zar nema i nekih drugih partija koje drmaju ovom drzavom koje deluju suprotno radikalskim stavovima? Ovako ti pada u vodu tvoje predstavljanje da si radikal. Pre ce biti da si ti skriveni (maskirani) aktivista SNS.

Пропашће, кажу у Трећем Оку.

Да би Двери победиле, у земљи треба да буде горе стање него 1993, али Белзебуб из Вашингтона и његови пентаграм сатрапи из Брисела након експеримента са Слободаном Милошевићем РИП неће дозволити такав сценарио.

Пацификација региона, увођење мира и благостања међу балканска племена су жеља Великог Брата.

Двери, да ли је битно 2 или 4 посто, све преко 5 посто је изненађење.
Али велико изненађење, јер имају велику конкуренцију у ДСС-у, СРС-у и сличнима, а и омладина неће да гласа и не занима их, а Двери имају ту најјаче упориште, ал шта вреди кад млади у Србији не гласају.

Ima istine u svemu sto si napisao. Ja se i ne zanosim da bi Dveri mogle doci na vlast uskoro ali smatram da bi svaka vlast i te kako drugacije radila kada bi imala pravu, sustinsku opoziciju. Biti u skupstini i iznositi ono sto NIKO danas ne sme a svi vidimo, verovatno bi imalo svog uticaja na vlast. Bez opozicije svaka vlast postaje ohola i tragicno gruba.

Ima istine u svemu sto si napisao. Ja se i ne zanosim da bi Dveri mogle doci na vlast uskoro ali smatram da bi svaka vlast i te kako drugacije radila kada bi imala pravu, sustinsku opoziciju. Biti u skupstini i iznositi ono sto NIKO danas ne sme a svi vidimo, verovatno bi imalo svog uticaja na vlast. Bez opozicije svaka vlast postaje ohola i tragicno gruba.

Polako sa dolaskom na vlast. Dveri se u ovom trenutku bore da politicki prezive. Ako ne predju cenzus, a deluje da nece, kako ce preziveti 4 godine kao vanparlamentarna opozicija pod medijskom blokadom?
Pad DSS-a ispod cenzusa bi svakako poboljsao poziciju Dveri jer bi 1. Naterao gradjane da istinsku opoziciju traze van parlamenta i 2. Naterao DSS na sardnju.

Па наравно да је их је Ђилас платио и то је добро јер да они нису грађане повукли на једну страну тј. да се грађани нису "испуцали" на "породичној шетњи", 10. 10. 2010. на улици не би били само навијачи већ и грађани, Тадић би пао ко` крушка и на власт би дошли радикали без беџа две године раније него што су "требали". Заправо, тада су дверци једину ваљану ствар одрадили од кад постоје.
Но, многи углавном не схватају да су дверци рент - а - "патриоте", и да раде за шта су плаћени јбг. Ево сад ти да их платиш за нешто, и за тебе ће вредно радити - питање је само цифре.

Poslednja izmena:
A sta da akzemo za tebe...koji u gotovo svakom postu govoris o Dverima?

Samo ispravljam kada neko napise neistinu i floskule. Uvek prilozim dokument kojim opovrgavam laz. Da si posten i korektan video bi sta je tvoj kolega napisao i kada sam mu poturio cinjenice, on umesto izvinjenja napise floskulu koja nema veze sa pitanjem o kome smo polemisali.
Ja nemam problem da ti kacis dokumente kojima mene (i sve koji ovo citaju) uveravas u nesto sto dokazuje ono sto iznosis. Ja se borim samo za istinu bez obzira da li mi se ona dopada ili ne. Tu je razlika. Vi retko kada imate argumente i onda samo floskule sa pozicije "rejtinga" koji ja nisam osporavao.

Па наравно да је их је Ђилас платио и то је добро јер да они нису грађане повукли на једну страну тј. да се грађани нису "испуцали" на "породичној шетњи", 10. 10. 2010. на улици не би били само навијачи већ и грађани, Тадић би пао ко` крушка и на власт би дошли радикали без беџа две године раније него што су "требали". Заправо, тада су дверци једину ваљану ствар одрадили од кад постоје.
Но, многи углавном не схватају да су дверци рент - а - "патриоте", и да раде за шта су плаћени јбг. Ево сад ти да их платиш за нешто, и за тебе ће вредно радити - питање је само цифре.

I tako vec punih 15 godina. Svasta su radili sto ces ti sada priloziti kao dokaz svoje tvrdnje, zar ne? Valjda si sakupio dovoljno dokaza za to za ovih 15 godina. Mislim na te "razlicite poslove za koje ih platis".
Cekam!

ili da voskrsnu ljudi iz kamenog doba... i tada bi dveri bili vodeca struja u drustvu :lol:

Или да испратимо све модерне западне норме, геј бракови и усвајање деце која би имала родитеља 1 и родитеља 2, курветине пуне силикона на насловним странама већ имамо, али фалиће нам на РТС неки ријалити са ким се ****** Станија ноћас у прајму, па може и легализација наркотика, ГМО, свашта нешто. Али не дај Боже да се нечије размишљање темељи на породици, ау ******, па то је за камено доба.

I tako vec punih 15 godina. Svasta su radili sto ces ti sada priloziti kao dokaz svoje tvrdnje, zar ne? Valjda si sakupio dovoljno dokaza za to za ovih 15 godina. Mislim na te "razlicite poslove za koje ih platis".
Cekam!
Пре петнаест година Двери нису ни постојале као организација, и то је лажни "јубилеј". Пре петнаест година постојао је само опскурни часопис који се тако звао, а "старешинство" је било у Отпору.

Mislim da su Dveri danas u potrazi za generlnim sponzorom.Djilas vise ne moze da ih finansira a i nisu vise tako pozeljna udavaca.Medjutim objekivno imaju neku tezinu par procenata i mogli bi da se negde uglave.Logicno bi mi bilo da se udruze sa svima koji to hoce bar da dodju do skupstine i predstave se.

"Двери" су проваљене да би их сада друг Ђидо плаћао, а и нема за шта. Парада гејева је актуелна 15 дана у години, а и то више није wow. Сад покушавају да за рачун Вучића преваре наивне симпатизере и преостале чланове Шешељевих радикала, какo својим саопштењима тако и преко својих људи у СРС, а да би уништили тај "бренд", преузели Магистрат и предали га Вучићу на тацни, међутим Радета зна за јадац.

Poslednja izmena:
Пре петнаест година Двери нису ни постојале као организација, и то је лажни "јубилеј". Пре петнаест година постојао је само опскурни часопис који се тако звао, а "старешинство" је било у Отпору.

Kako te nije blam samog sebe da umesto dokaza za bilo sta, ti opet price iz 1001 noci. Smeju ti se evo neki oko mene kojima citam ovo sto ti pises iako ni poni nisu glasaci Dveri.

Mislim da su Dveri danas u potrazi za generlnim sponzorom.Djilas vise ne moze da ih finansira a i nisu vise tako pozeljna udavaca.Medjutim objekivno imaju neku tezinu par procenata i mogli bi da se negde uglave.Logicno bi mi bilo da se udruze sa svima koji to hoce bar da dodju do skupstine i predstave se.

Kada je to Djilas njih finansirao? Kada su to oni bili "pozeljna udavaca"? Tbe sam bar smatrao za ozbiljnog forumasa ali si i ti izgleda dobio zadatak od Vucka.
Ocito vi sns-ovci sve gledate samo kroz "uglavljivanje". Vama su strani pojmovi postenje, patriotizam, moral, solidarnost,...

:rotf::rotf::rotf:
"Двери" су проваљене да би их сада друг Ђидо плаћао, а и нема за шта. Парада гејева је актуелна 15 дана у години, а и то више није wow. Сад покушавају да за рачун Вучића преваре наивне симпатизере и преостале чланове Шешељевих радикала, какo својим саопштењима тако и преко својих људи у СРС, а да би уништили тај "бренд", преузели Магистрат и предали га Вучићу на тацни, међутим Радета зна за јадац.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: :rotf::rotf::rotf::rotf:

Dokle moze ici ljudska glupost, da covek ne poveruje!!:dash:

Ne verujem da će preći cenzus.
Ako eventualno naprave neki blok sa radikalima i sličnim desničarskim strankama (izuzimam DSS) mogu da namaknu i do 7-8 odsto.
Dveri koji se zalažu za državnu svojinu , državu kao poslodavca , državu koja otvara fabrike , sindikate koji se pitaju o svemu , državu koja deli stanove i besplatno školuje i obrazuje,nacionalizaciju , posebne namete za bogatije gradjane i slične komunjarske bajke , imaju veze sa desnicom ko Ćokijeva i Kokezina Zvezda sa Ligom Šampiona .
z:lol:

Back