VisionOfDisorder
Poznat
- Poruka
- 9.013
80........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ima neko ovde kome je IQ normalnih 100, ili svi bolujemo od teske genijalnosti?

Mensin test sam položila sa 131 i postala njihov član u novembru 2008. To je po sadašnjoj skali minimum za prijem u članstvo.
Mensin test sam položila sa 131 i postala njihov član u novembru 2008. To je po sadašnjoj skali minimum za prijem u članstvo.
A koliko tačno moraš minimalno da imaš da bi ušao? I koji je najveći IQ u vašem članstvu?

Manji od dužine penisa prevedenog u centimetre.U poslednje vreme me zanima ova tema pa vas cisto u naucne svrhe to pitam.Bolje mi nemojte odgovoriti ako cete da lazete!

Mislim da bi tema bila mnogo uspešnija kada bi pitanje iz naslova bilo formulisano na sledeći način:
u zadnjoj reči brisati slovo i ,pa posle poslednjeg slova dodati slova rac, pa tek onda zalepiti znak pitanja!
Bilo bi više laganja nego za iq...
A koliko tačno moraš minimalno da imaš da bi ušao? I koji je najveći IQ u vašem članstvu?
25. Jel to dosta ?![]()
25. Jel to dosta ?![]()
Sta se to promenilo u skalama kada je prag za prijem u martu 2006. (kada sam ja polagala) bio 148... ?!Mensin test sam položila sa 131 i postala njihov član u novembru 2008. To je po sadašnjoj skali minimum za prijem u članstvo.

preko 157 Mensa Srbije tj. test koji ona koristi ne meri, u inostranstvu postoje specijalni testovi koji tacno mere visoko natprosecnu inteligenciju... A nisam se uclanila u Mensu, sta cu tamo
samo me interesovalo da uradim neki pravi test za merenje IQ a en samo one sa neta 
Minimum je 131 po sadašnjoj skali, za maximum nisam sigurna, znam samo da je nejinteligentniji čovek u Srbiji Uroš Petrović. Pise zanimljive knjige za decu, tipa mozgalice, zagonetke.
U MENSI SRBIJE, koja ne meri preko 157, tj. ne moze da ti odredi da li imas 158 ili 165 ili koliko god... zato ako imas 157 rezultat u koverti pise "=157", ako imas vise pise ">157", kako sam napisala..."Test je sredstvo kojim se meri jedan fragment ponašanja, a količnik inteligencije (IQ - inteligence quotient) predstavlja odnos između skora (rezultata) koji ispitanik postiže na određenom testu inteligencije i skora koji postiže prosečna osoba istog kalendarskog uzrasta na istom testu, kada su oba skora izražena istim načinom obeležavanja.
Objašnjenje fenomena inteligencije zahtevalo bi puno prostora. Postoje psihometrijske metode za odredivanje koeficijenta, kao i razni kriterijumi koje se uzimaju u obzir kada se vrši merenje. Grubo rečeno koeficijent inteligencije predstavlja količnik vaših sposobnosti prikazanih na testu i životne dobi."
Po Carrie 011, ja bih, obzirom da sada imam 44 godine, imala IQ 262 da sam se testirala u 22. godini, a to je netacno i nemoguce. Zato sam dopunila njen citat. Napominjem da je IQ urodjen i nema veze sa obrazovanjem.
A gde si se ti testirala, kad si "imala IQ>157, a mensin test u Srbiji to ne meri"?

Množeno sa 3 ili ...?
) upsniko nije ni rekao da je potrebna vanserijska inteligencija... al' nisi ti kriv ako je imasŠalim se,nisam se podvrgao testu,tako da ne znam koliko sam u stvari inteligentan ili neinteligentan ...
Inače,nije vam potrebna vanserijska inteligencija.Za život je potrebno nešto drugo,a ne inteligencija.![]()

i pomaze, ne odmaze svakako