- Poruka
- 131.056
Naravno za, valjda smo deo Evrope, a ne Rusije, kako bi mnogi voleli.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pišeš gluposti, ko najviše ima investicija po Srbiji, odakle najviše stiže kredita ili bespovratne pomoći, sigurno ne iz tvoje omiljene Rusije.Ja zaista ne razumem, zapad nam nije prijatelj, naprotiv, a licemerje i dvoličnost zapada vidimo na svakom koraku, taj isti zapad tone trenutno, i sta sad treba dase ukrcavamo na brod koji tone?
Naravno da ce drugosrbijanci reci da za odmah, al njihov rezon je plitak da boli.
To sve zvuči kao reklamni prospekt sa par jednostavnih parola za jednostavne ljude.Evropa jeste kontinent nacionalnih država ali je EU način da te države sarađuju umesto da ratuju. Kad bi se svi razdvojili i zatvorili, ne bi postali jači, već slabiji i bez uticaja u svetu gde dominiraju sile poput Kine, SAD-a i Rusije.
EU je nastala da bi se sprečili novi ratovi, da male zemlje ne budu gurnute u sukobe velikih, i da zajedno budu ekonomski i bezbednosno konkurentne.
Evropa bez EU: raspad, izolacija, siromaštvo i novi konflikti.
Evropa sa EU: mir, sigurnost, standard i veći glas u svetu.
Kako da ti nametnu kad polovina clanica EU nema takve zakone?Gej brakovi , usvajanje dece od strane gej brakova.
Neki ljudi smatraju i da je Vucic svetac, a ne obican zlikovac i kriminalac.Protuv sam, jer nema legitimiteta za to. Ljudi mrze EU, smatraju ih satanistima i izvorom zla, nebi bilo uredu da kao takvi budemo deo EU,mada nije uredu ni da ih lazemo da zelimo da udjemo i da pritom koristimo sve sto put u eu pruza...A sto se tice buducnosti, stvati se desavaju sporo,tako da ih nasa prosta veci i ne primeti. Uglavnom za dvadesetak godina Albanija ce biti prilocno ispred nas, a stariji se secaju razlike izmedju nas od pre recimo pedesetak godina...
I nije baš. Propade ti trud.Propaganda je čudo koliko je moćna![]()
Oh, pa sendvičarima se i ne obraćam, ne znam zašto ulećeš i opet se hvataš za mene, LOLI nije baš. Propade ti trud.
Oh, pa sendvičarima se i ne obraćam, ne znam zašto ulećeš i opet se hvataš za mene, LOL
Očigledno te pecnula istina u napisanom![]()
Jeste, 'pecnula istina', ali ne mene!
Uživaj u lepom danu!![]()
Da li ima više onih koji su “za” ili onih koji su “protiv”
Ko zeli da ode moze i sad bez ikakvih problema, dovoljan ti je ugovor o radu i papiri se zavrse ocas posla. I odlazi ko zeli.Znači jedan od glavnih razloga po vama za ulazak u EU je da Srbi lakše napuste Srbiju i odsele se , postanu švabe a i šire?
Da se lakše ispraznimo kao recimo Hrvatska i preselimo u Irsku![]()
To sve zvuči kao reklamni prospekt sa par jednostavnih parola za jednostavne ljude.
Evropa je nastala kao kolonijalni projekat SAD. Trebao joj je jednostavniji projekt koji će joj olakšati da lakše vlada svetom i da skloni evropske zemljekao moguće konkurente, plus da tako obesmišljena tvorevina bude dobar protuteg Rusiji na evro-azijskoj kopnenoj masi.
Ta priča je sad završena, Evropa sve manje postaje kontinent belih ljudi zahvaljujući besmisleno slobodnoj migraciji, samoblokadom u odnosu prema Rusiji jeftine ruske sirovine su sklonjene sa stola, a sve više im se smanjuje i tržište na kom bi mogli prodavati svoju robu.
S obzirom na to, i na unutrašnje napetosti sumnjam da će evro-projekat uspeti da opstane a to onda znači revalorizaciju starih vrednosti, nacionalnih država koje će moći bolje da zaštite stanovništvo koje je domaće na određenom području.
Rat je ok. Samo treba pobediti u njemu.
Znači jedan od glavnih razloga po vama za ulazak u EU je da Srbi lakše napuste Srbiju i odsele se , postanu švabe a i šire?
Pa vi pišete da bi Sbija treba da uđe EU da bi ljudi lakše mogli da je napuste i tamo se zaposle,Ne, upravo suprotno, ulazak u EU je šansa da Srbi ne moraju da beže iz Srbije. Ljudi odlaze jer nemaju uslove za normalan život ovde: pravna nesigurnost, ljudske neslobode, korupcija, partijsko zapošljavanje, zatvorenost tržišta...
Ulaskom u EU stvaramo pravila igre zbog kojih će ljudi poželeti da ostanu, a ne da pakuju kofere. Hrvatska se ne prazni zbog EU, već zato što domaći sistem ne funkcioniše, previše su se oslonili na turizam a zapostavili sve druge grane ekonomije.
I cilj nije da postanemo švabe, već da Srbija postane zemlja u kojoj se živi kao u Nemačkoj bez da je napustiš![]()
Lupaju gluposti, imali su premijera gej,sad predsednik skupštine, eksponiraju se u javnosti do bola.Kako da ti nametnu kad polovina clanica EU nema takve zakone?![]()
Ja zaista ne razumem, zapad nam nije prijatelj, naprotiv...
Misliš može lako da ode kao ti?Ko zeli da ode moze i sad bez ikakvih problema, dovoljan ti je ugovor o radu i papiri se zavrse ocas posla. I odlazi ko zeli.
Ne, nego da se ukine monopol ove tvoje SNS mafije na uvoz i izvoz.
Bukvalno bi od jabuka i malina seljak mogao da zivi ko grof u Srbiji.
Misliš može lako da ode kao ti?
Ako si već otišao, zašto ne uživaš u blagodetima eu, već visiš na forumima 24/7 i soliš pamet drugima.
Srbija te školovala, dala ti diplomu oficira vojske RS, položio si zakletvu domovini, sve si šutnuo i izdao.
Ko tebi da veruje?
Najbolje je građane držati zarobljene unutar granica bez budućnosti, života i nade. Uostalom, Vučić je platio oglas o ubrzanom i velikom napretku Srbije u USA Today. Zašto bi građani bježali iz tako prosperitetne zemlje?Znači jedan od glavnih razloga po vama za ulazak u EU je da Srbi lakše napuste Srbiju i odsele se , postanu švabe a i šire?
Pa zašto beže iz Hrvatske?Najbolje je građane držati zarobljene unutar granica bez budućnosti, života i nade. Uostalom, Vučić je platio oglas o ubrzanom i velikom napretku Srbije u USA Today. Zašto bi građani bježali iz tako prosperitetne zemlje?
Gej brakovi , usvajanje dece od strane gej brakova.