Kolika mizerija od čoveka

Taj pdf je daleko ozbiljniji od politike i slicnih. Nije cudno sto podrzavas Sorosa ako si toliko naivan.
Pogledati > https://forum.krstarica.com/threads/politicka-orijentacija-vs-neverovanje-u-zaveru.964608/
Jel bi znao o čemu su te četiri jednačine ?
Time sam se bavio u svojim dvadesetim, pa sam prešao na činjenice :D .
Na one četiri Šredingerove jednačine,.. na rotor, divergenciju i gradijent :rtfm:

a, nemam ništa protiv, sem što ne volim da se zamajavam :) .
-

Ovaj čovek stvarno nema trunku humanosti treba ga tužiti ❗

Ali sve u svrhe njegove mizerne borbe da ostane na vlasti

Fuj

Kad vidite ovo iskorišćavanje pacijenta koji nije svjestan i koja nije mogla dati saglasnost šta vam pada na pamet ?

Pogledajte prilog 1692778
Vučko jeste glumac, ali onaj Aleksić mi deluje kao da je urađen nečim ? :kafa:
Ja sam mazohista, jedne volim, a cine mi zlo.
Ovi neki drugi kazu da mene vole... ma isti q.
" I hebo te , voleme sviiiiiiiiiii":D

ajde.jpg

РЕанимација би била рађена на лицу места да јој се нешто десило.

Буквално представа за народ.

Возали су је у колицима до кола хитне помоћи, а онда стрпали у болнички кревет, да овај може да се слика за бабе и деде и лојависте.
Zanima me kakvu bi pesmu pevao da je šok bomba bačena recimo na Mariniku?

A, lekar (načelnik) koji je to dozvolio je "normalan" ?
ne bi on bio tu gde jeste da nije ulizica.

"Ulizice - to su za mene najgori ljudi na svijetu, najštetniji, najpokvareniji.
Oni podržavaju svaku vlast, oni i jesu vlast, oni siju strah bez milosti, bez ikakvog obzira, hladni kao led, oštri kao nož, kao psi vjerni svakoj državi, kao ***** nevjerni svakom pojedincu, najmanje ljudi od svih ljudi.
Dok njih bude, nema sreće na svijetu, jer će uništiti sve što je istinska ljudska vrijednost."
Meša Selimović
Kako bi sada posao da je recimo srpska policija na protestima postupila kao američka i zasula masu šok bombama? Pitam za druga…

Ovaj čovek stvarno nema trunku humanosti treba ga tužiti ❗

Ali sve u svrhe njegove mizerne borbe da ostane na vlasti

Fuj

Kad vidite ovo iskorišćavanje pacijenta koji nije svjestan i koja nije mogla dati saglasnost šta vam pada na pamet ?

Pogledajte prilog 1692778
Koliku li tek humanost treba imati za ovo?

Председник Нове ДСС Милош Јовановић испрскао је сузавцем у лице посланицу Соњу Илић из Грачанице током нереда у Скупштини Србије.

Соња Илић се налази у осмом месецу трудноће и њој је након тога позлило због чега је озбиљно угожено здравље и њене бебе.

717E5B60-82EE-4950-B31F-742E08FA9225.jpeg

Back