gema
Aktivan član
- Poruka
- 1.056
Znači, forumaši (svi su 25+) su ondaK strah i trepet za žemsku populaciju.![]()
decko nije sa foruma
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda ce jos malo da ti poraste, ali malo...
Nije ti sudjeno..
E sad, obzirom na tvoje godine, podsetio si me na mene... Uostalom to sve muske "brine" u tim godinama. Veruj mi, bitnije je da RADI.
Zatim, odgovor na tvoje pitanje glasi (a iz medicinskog ugla):
9-12 - mali (ali moze da posluzi jer je 9 minimum za zenski polni organ)
13-15 normalan (i vecina muskaraca doda koji cm vishe ili jos pola cm)
16-18 VEEELIIIKIII
18 - na dalje - NenORMalAN (san svake ribe, ali tipovima sa tim duzinama tesko se dize ili samo jednom dnevno. Imam par drugara koji stvarno imaju ovaj problem)
Dakle radi se o sundjerastom tkivu koje nekim vakuum aparatima mozete samo da istegnete ( a igracku omiljenu pokvarite).
Uostalom nas "normalnih" ima najvise, pa ne tuguj. Na filmovima obicno nadju raritete, kako u muskom tako i u zenskom delu "ekipe".
Sad, juri ribe da im pokazes da si normalan...
S obzirom na emotivnu orijentaciju kod zena u sex odnosu,
duznia sirina velicina i sve ostale velicinske mere dolaze u obzir samo kad je novcanik u pitanju,
sve ostalo se moze tolerisati, no neznost je vise nego pozeljna inace ce zenske emocije poceti da se bune.
![]()
Sve je to od hamburgera i brze hrane.........Uuuu sunce ti... kad su postali 25+...
Koliko se ja sećam beše 20+... kad sam zadnji put posećivala LJ&S...
Kakav progres... za par godina biće 45+...![]()
ali velicina nije samo duzina,ebes 25 cm ako je ko grisina![]()
Poraslo, udebljalo se ... i "mek ko duša"Sta uradiste decku..valjda se nesto promenilo za 6 godina....mislim..poraslo..
![]()
Sram te bilo...Poraslo, udebljalo se ... i "mek ko duša"![]()
interesuju me vase dimenzije da bih znao da li je dovoljno 14cm a imam 15 godine?ops:
ovo je prava velicina:
a inace, 18 cm je jedina duzina koja zadovoljava sve zenske apetite, mislim na novcanicu od 500e![]()