Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
drage kolege,puno bi mi znacilo ako je neko od vas skoro polagao ispit iz Politicke kod Aleksandre.zanima me sta najvise pita i kakva je prolaznost.hvala
Ja sam juce kod nje polozila. Skroz je OK, hoce da pomogne, tako da ako bilo sta znas o pitanju-kreni i pomaze. Cak dozvoljava i da se prisetis-doucis, pa dodjes za pola sata.
Ulazi ko kako hoce, ne proziva po broju indeksa.
Od pitanja sam imala javna preduzeca, potrosacki izbor i traznju, kapital kao proizvodni kapital.
Nije davala visoke ocene, 6 i 7...
Ko udje na pocetku prvo pitanje dobija bilans stanja ili bilans uspeha...
Srecno!

da li je stvarno moguce da se ustavno polozi preko skripte kod Petrova.meni je to neverovatno.

Mislim da opusteno moze da se prodje na skriptu...zato sto u prinicpu ne trazi puno za prolaz! Ali ume da bude bas bezobrazan...sve zavisi od raspolozenja, tako da ti je moj savet da prelistas knjigu za svaki slucaj!
Ljudi MOLIM VAS ostavite pitanja sa pismenog kod Draskic!!!!!:hvala:

Ja sam juce kod nje polozila. Skroz je OK, hoce da pomogne, tako da ako bilo sta znas o pitanju-kreni i pomaze. Cak dozvoljava i da se prisetis-doucis, pa dodjes za pola sata.
Ulazi ko kako hoce, ne proziva po broju indeksa.
Od pitanja sam imala javna preduzeca, potrosacki izbor i traznju, kapital kao proizvodni kapital.
Nije davala visoke ocene, 6 i 7...
Ko udje na pocetku prvo pitanje dobija bilans stanja ili bilans uspeha...
Srecno!

Hvala koleginice.Ako se setis jos nekih pitanja.posalji sto pre.Imam taj ispit za neki dan.:worth:

U vezi kriminologije:
profesor je skroz ok, objektivan, izlazi u susret ako se zbunis, postavlja ti pitanja pa te izvuce bar za 6, naravno pod pretpostavkom da ste ucili, moze da se polozi bez problema... Mozete da zamenite jedno pitanje, ako znate ok druga dva... Odmah se izjasnjavate da li odgovarate za nisku, srednju ili visoku ocenu i uskladu sa tim vam daje pitanja...
U principu nije strasno...
Zelim vam puno srece :)

U vezi kriminologije:
profesor je skroz ok, objektivan, izlazi u susret ako se zbunis, postavlja ti pitanja pa te izvuce bar za 6, naravno pod pretpostavkom da ste ucili, moze da se polozi bez problema... Mozete da zamenite jedno pitanje, ako znate ok druga dva... Odmah se izjasnjavate da li odgovarate za nisku, srednju ili visoku ocenu i uskladu sa tim vam daje pitanja...
U principu nije strasno...
Zelim vam puno srece :)

Hvala ti puno! Aj nam jos samo kazi za koju si ti ocenu odgovarala i koja ti je pitanja postavio-cisto da znamo kako otprilike deli pitanja......

Za osam...(1)Francuska i socioloska skola, (2)Vrste reakcije na zlocin i imidz i mitovi o zlocinu i (3) Kritika filozofije tretmana...
Jos jedna napomena; za 6 uglavnom postavlja pitanja koja su podvucena na spisku, za 8 ona koja nisu, a za 9, 10 ona sa tackicom!

Jel ima da se kupe te pitanja.Ja sam cula da ih iz kriminalistike nema.Jesi li ti ucila iz nove knjige,ili moze i stara.

Pitanja iz kriminologije sigurno imas u skriptarnici, ja sam ih tamo uzela... A ne znam kakva je to stara knjiga, ja sam ucila iz izdanja od prosle godine, pozajmila sam, ista je kao i ova nova... Ali pitanja su na osnovu te knjige... I naravno, plus Pravo izvrsenja krivicnih sankcija...

Back