drage kolege,puno bi mi znacilo ako je neko od vas skoro polagao ispit iz Politicke kod Aleksandre.zanima me sta najvise pita i kakva je prolaznost.hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam juce kod nje polozila. Skroz je OK, hoce da pomogne, tako da ako bilo sta znas o pitanju-kreni i pomaze. Cak dozvoljava i da se prisetis-doucis, pa dodjes za pola sata.drage kolege,puno bi mi znacilo ako je neko od vas skoro polagao ispit iz Politicke kod Aleksandre.zanima me sta najvise pita i kakva je prolaznost.hvala
da li je stvarno moguce da se ustavno polozi preko skripte kod Petrova.meni je to neverovatno.
Mislim da opusteno moze da se prodje na skriptu...zato sto u prinicpu ne trazi puno za prolaz! Ali ume da bude bas bezobrazan...sve zavisi od raspolozenja, tako da ti je moj savet da prelistas knjigu za svaki slucaj!
Ljudi MOLIM VAS ostavite pitanja sa pismenog kod Draskic!!!!!![]()
Ja sam juce kod nje polozila. Skroz je OK, hoce da pomogne, tako da ako bilo sta znas o pitanju-kreni i pomaze. Cak dozvoljava i da se prisetis-doucis, pa dodjes za pola sata.
Ulazi ko kako hoce, ne proziva po broju indeksa.
Od pitanja sam imala javna preduzeca, potrosacki izbor i traznju, kapital kao proizvodni kapital.
Nije davala visoke ocene, 6 i 7...
Ko udje na pocetku prvo pitanje dobija bilans stanja ili bilans uspeha...
Srecno!
I ja bih volela da znam za kriminologiju. Aleksandra je ok iz političke, ali traži da razumeš gradivo. Petrov iz ustavnog je uglavnom ok, za 6 je dovoljno da u vrlo kratkim crtama odgovaraš, ali da bude tačno sve što kažeš.
Nadam se.izacice mi na nos.Secam se da je neka devojka dobila bilans stanja, moralni hazard i berzu kapitala...a postavljala je jos bilans uspeha, cene i slobodno trziste, prosecne i marginalne troskove...i ne mogu vise da se setim
Samo opusteno, bice to OK!
Ako je neko polagao kod Mitrovica nek mi prenese utiske hvala unapred.
mitrovic je super.sta god da polazes,super je sto kod jega imas ispit.moj drug je polagao skoro kod njega.Ne secam se pitanja,ali kod njega se super prolazi.
U vezi kriminologije:
profesor je skroz ok, objektivan, izlazi u susret ako se zbunis, postavlja ti pitanja pa te izvuce bar za 6, naravno pod pretpostavkom da ste ucili, moze da se polozi bez problema... Mozete da zamenite jedno pitanje, ako znate ok druga dva... Odmah se izjasnjavate da li odgovarate za nisku, srednju ili visoku ocenu i uskladu sa tim vam daje pitanja...
U principu nije strasno...
Zelim vam puno srece![]()
Za osam...(1)Francuska i socioloska skola, (2)Vrste reakcije na zlocin i imidz i mitovi o zlocinu i (3) Kritika filozofije tretmana...
Jos jedna napomena; za 6 uglavnom postavlja pitanja koja su podvucena na spisku, za 8 ona koja nisu, a za 9, 10 ona sa tackicom!
Za osam...(1)Francuska i socioloska skola, (2)Vrste reakcije na zlocin i imidz i mitovi o zlocinu i (3) Kritika filozofije tretmana...
Jos jedna napomena; za 6 uglavnom postavlja pitanja koja su podvucena na spisku, za 8 ona koja nisu, a za 9, 10 ona sa tackicom!
Ako je neko polagao kod Mitrovica nek mi prenese utiske hvala unapred.