Kolege, kakav je Mirkovic iz nacionalne prema onima koji imaju 4 na vezbama?Da li ih manje pita ili ne...?HITNO MI JE POTREBAN ODGOVOR?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li neko zna da mi kaze kakva je Olivera Vucic na ispitu? Gleda li ocenu sa vezbi ili iz uvoda? Jel' mnogo zahtevna?
Kakav je Mirkovic iz nacionalne prema onima koji imaju 4 na vezbama??HITNO POTRBAN ODGOVOR!!!
Hoce li neko biti ljubazan da mi kaze kakav je Djurdjevic na ispitu? Hvala...
Djurdjevic-obligacije,nasledno?
KOja pitanja najcesce pita SASA BOVAN I jel neko zna sta je izbacio? hitno mi je potrebno![]()
Istina je. Za 6 je potrebno da se urade tacno 4 zadatka, naravno da sve bude tacno. Pored toga ima i teorijski deo na testu koji ima 10 pitanja. Ako uradis tacno bar 5 imas odmah 7. Ako hoces za vise mozes usmeno da odgovaras. Srecno!
da li Mirkovic, iz nacionalne,postavlja pitanja ili se izvlace?I da li daje da se pise koncept ili ne?
Postavlja pitanja, dozvoljava koncept naravno i imas dovoljno vremena da razmislis....
Zna li neko koja pitanja najcesce pita Hiber iz Gradjanskog????? HITNO JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jel neko polagao u ovom roku kriminologiju, ako jeste nek prenese utiske sa ispita????