Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam polozila kod njega u januaru, tako da imam pozitivno iskustvo :) Nemas puno vremena za koncept, a ni za samo izlaganje, trazi osnovno o pitanju, ako krenes sa detaljima prekida...nize ocene daje, uglavnom 6, 7. Preporucujem ti da slusas ispit jer zna da vrti ista pitanja...

E a znas sta me zanima.....jel postavlja ona pitanje po njegovoj knjizi? I zasto daje tako niske ocene......jel kao fora ljudi ne znaju ili jednostavno on nije siroke ruke???:thumbdown:

E a znas sta me zanima.....jel postavlja ona pitanje po njegovoj knjizi? I zasto daje tako niske ocene......jel kao fora ljudi ne znaju ili jednostavno on nije siroke ruke???:thumbdown:
Postavlja i njih, ja sam negde pri kraju usla i tada je jednom od troje kandidata postavljao pitanje iz drzavne svojine...mene sva sreca zaobislo :D
Nije siroke ruke, jedan decko koji je pre mene odgovarao je super znao i dao mu 7 :confused:

aah nemoj tako ;)
nema veze.. ionako sve deluje nestvarno dobro, za neke stvari sam i ja prvi put cula :lol:
bice prilike da vidis.
Jel zna neko da li je tesko dobiti 9 i 10 kod Stefanovske? i kako pita za visoku ocenu....

Treba ti dodatna literatura. Da procitas i razumes sustinu.
U principu, mislim da iz nacionalne kod nje mogu imati 9 i 10 samo oni koji imaju debelo predznanje i oni koje istorija iskreno zanima.

Poslednja izmena:

Back