Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Чини ми се да је исти као Хиберов, ако мислиш на стварно! Али ако прођеш тест онда је лаганица, јер и један и други питају мање од трећине питања, с тим што је код Антаре спрдња!

Ako je neko polagao u januaru ekonomiju kod Borisa Begovića, nek prenese iskustva sa ispita...

Нисам полагао, али он је дефинитивно најјачи цар! Могу да причају да је страшан, суров, да једе људе... али ја га пуно готивим. Једино што не воли јесте учење напамет.

Da li je neko polagao krivicno pravo-opsti dio kod Ljiljane Radulovic? Interesuje me kakav je ispitivac,da li se izvlace pitanja ili ih ona sama postavlja i td..

Полагао ја и добио 7, одушевила ме, тражила је главне дефиниције (обично оне на почетку питања) од речи до речи, а за остало није тражила длаку у јајету, није тражила да се зна напамет, битно је да то разумеш. Пре тога ме 3 пута обарала Делићка, затрпавала ме подпитањима, и то све у фазону да помислиш да она у ствари жели да ти пружи шансу да положиш, а на крају ти ували кобају, сваки пут сам излазио из кабинета са утиском да нисам уопште способан да сконтам предмет!

Срећно

Posto se dvoumim da upisem ovaj fakultet recite mi da li je bolji od politickih nauka po pitanju zaposlenja posle zavrsetka studija?:eek::eek:
Na vise sam mesta cuo da se RAZVALJUJETE od ucenja pa mi recite jel to istina...
Svi pricaju kako se uci pa me bas zanima jel to 2,3,4,999 sati...

Posto se dvoumim da upisem ovaj fakultet recite mi da li je bolji od politickih nauka po pitanju zaposlenja posle zavrsetka studija?:eek::eek:
Na vise sam mesta cuo da se RAZVALJUJETE od ucenja pa mi recite jel to istina...
Svi pricaju kako se uci pa me bas zanima jel to 2,3,4,999 sati...

Kapiram da je bolje zaposlenje sa pravnim....barem ja tako mislim.
A sto se tice ucenja......zavisi za koju ocenu hoces...ako hoces neki prosek da odrzis onda moras malo da se potrudis. Mada kapiram da je fora samo redovno da radis....i imas vremena za sve zivo,bez imalo stresa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

khm... ocena je tu najmanje relevantna, jer od 6 do 8-9 razlika je vrlo mala, ako pucaš na 9+ logično da moraš da se "satreš"... što se tiče zaposlenja to ti je još relevantnije, možda pravni daje malo širu perspektivu (tj. mnogo širu ako pucaš na pravosuđe, naravno)... naravno da je redovnost i kontinuitet u radu majka svega al praksa je uglavnom drugačija ;))

Back