Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zna li neko kada ce moci da se promeni ispitivas za juni iz nacionalne?

Па ако је цео шести део посвећен социјализму. Верујте ми да не знам.

Jel to ceo sesti deo izbacen za ispit?

Претпостављам да ће то бити оних дана кад се буду примале рекламације за јун. После тога иду одлагања испита, а како одлагати испит кад још ни испитивача нисте добили?

koliko kosta odlaganje ispita? i jel se placa promena ispitivaca u smislu da sam kod profesora na vezbama i pao mi neko drugi za ispit pa da zamenim..konkretno, bovana mi na vezbama ali na ispitu mi je wujadinovic..pa da zamenim?

Па воле они то да наплате, колегинице. Чини ми се да је 700! Мој савет је да не узимате Бована, додуше Вујадиновићка више воли Митровића

koliko kosta odlaganje ispita? i jel se placa promena ispitivaca u smislu da sam kod profesora na vezbama i pao mi neko drugi za ispit pa da zamenim..konkretno, bovana mi na vezbama ali na ispitu mi je wujadinovic..pa da zamenim?

anđo, ne možeš da menjaš profesora, već samo termin, a to košta 700 dinara...
a Vujadinovićka je super i kod nje se laganica prolazi...

Pa u cemu je fora ako mi oni opet daju neki termin koji mi ne odgovara??? Konkretno, imam ustavno 27.5. a ja bih da ga pomerima za sedam dana tj. za 2-3.6. ali ne bih da me stave na kraj roka.

I sta onda da radim ako lepa rec ne uspe da otvori gvozdena vrata????

Ivane, kada odeš na šalter, oni te pitaju kada ćeš, dakle ti sam biraš termin... nije istina da ti oni daju ...

Pa u cemu je fora ako mi oni opet daju neki termin koji mi ne odgovara??? Konkretno, imam ustavno 27.5. a ja bih da ga pomerima za sedam dana tj. za 2-3.6. ali ne bih da me stave na kraj roka.

I sta onda da radim ako lepa rec ne uspe da otvori gvozdena vrata????

Када сам то рекао у глави сам имао отприлике исто што Вам је колега Арион рекао. Они су дужни да разреде испите (зато и постоји ова жалбена процедура). Они ће нам те испите сабијене у један или два дана разместити сигурно. Е сад, да ли ће то бити онако како бисмо ми желели то је друго питање. Ако нам не разместе како нам одговара, остаје нам да сами усклађујемо (за паре, разуме се) одлажући тј. померајући испите.

cao svima!!! Evo sad procitah da iz nacionalne ne treba prvih 30 stranica, jel to po novoj knjizi i jel to vazi za one koji polazu kod mirkovica?? I ako je neko polagao ustavno kod Petrova da mi kaze utiske i jel trebaju sva ispitna pitanja tj. da nisu neka kojm slucajem izbacena... :) hvala...

Back