KURAJBER_SOFT
Primećen član
- Poruka
- 937
A gde bi ste kolega da Vas ja to vodim jos sa sobom?![]()
На пример и библиотеку, да читамо књиге

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gde bi ste kolega da Vas ja to vodim jos sa sobom?![]()
На пример и библиотеку, да читамо књиге![]()
Krivicno biraj Stojanovica,Ekonomiju Aleksandru,a Stvarno ne znam sta da ti kazem,meni niko nije valjao.Nadam se da nisi jos prijavila i da sam ti pomogla.Imam pravo da biram ispitivace pa bih za jun prijavila krivicno, stvarno i ekonomiju,
sta mislite koga da biram??
Hvala
Nikad ne ucim u biblioteci, moracete da izaberete nesto drugo... Niti citam u biblioteci, nije mi potpuna tisina...![]()
Добро, Ви будите креативнији, ја сам дао предлог, а Ви осмислите детаље.
Ne, Vi ste izrazili zelju da Vas vodim jos negde, posto Vas ne poznaje uopste morate reci konkretno gde biste hteli... Pa i ispit je kreativna stvar... To je bio moj predlog...![]()
Па можемо да се упознамо на неки креативан начинМожемо да испитујемо разне ствари...
Npr nesto u vezi sa brakorazvodnim parnicama? U poslednje vreme mi je to omiljena aktivnost....![]()
Ja caм мислио да сте то питање до сад апсолвиралиБракоразводне бракосаставне, само је питање шта хоћете.
Pa, nisam jos odlucila, mozda brakorazvodne.. To je ipak teze pitanje, a meni je prosek bitan...![]()
za muvanje i za stvari koga ostale ne zanimaju koristite pp
za muvanje i za stvari koga ostalene zanimaju koristite pp
Oткуд знате да не користимо pp? Које су то ствари које Вас занимају?
Pa, zanima ga nesto u vezi sa fax-om...
@Ivl Od muvanja nema nista, kolega je veren, procitajte postove, zaprosio ja skoro devojku, a ja ne volim zauzete tipove...![]()